לא יודע מה עדיף
אני מתלבט בין טלוויזיות 46 אינץ חיפשתי בפורום ולא מצאתי ממש תשובה.
שאלה ראשונה: מה עדיף סוני KDL-46R473 או סמסונג UE46F5000 או LG 47LN542Y ? כולם בערך באותו המחיר.
שאלה שנייה: אם כבר סמסונג אז כמה הבדלים בין UE46F5000 מאירופה למסך מתאילנד UA46F5000. יש הבדלים בתמיכה בעברית, פנאל, אחריות, סיכון?
ה UA46F5000 דיי נמצא בכל החנויות אבל המוכר שניסה למכור לי את הדגם האירופאי אמר שלמסך תוצרת תאילנד נשרפים הפקסלים מהר והאיכות תמונה פחות טובה, האם ההבדל באמת כזה משמעותי? או שזה סתם בלוף?
תודה רבה על העזרה
להב
שאלה ראשונה: מה עדיף סוני KDL-46R473 או סמסונג UE46F5000 או LG 47LN542Y ? כולם בערך באותו המחיר.
שאלה שנייה: אם כבר סמסונג אז כמה הבדלים בין UE46F5000 מאירופה למסך מתאילנד UA46F5000. יש הבדלים בתמיכה בעברית, פנאל, אחריות, סיכון?
ה UA46F5000 דיי נמצא בכל החנויות אבל המוכר שניסה למכור לי את הדגם האירופאי אמר שלמסך תוצרת תאילנד נשרפים הפקסלים מהר והאיכות תמונה פחות טובה, האם ההבדל באמת כזה משמעותי? או שזה סתם בלוף?
תודה רבה על העזרה
להב
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אני בד"כ לא עונה על שאלות בתקציב כזה - לא בגלל שאני מתנשא אלא בגלל שבתקציב כזה כל דבר הוא פשרה ועדיף למי שרוכש את המסך שיחליט עם איזו פשרה הוא יכול לחיות יותר בכיף.
יותר מעניין אותי להגיב בקשר למוכר: קודם כל, השטויות ששמעתי אנשים כותבים בפורום שמוכרים אמרו להם באמת מגיעות לרמות היסטריות.
אני אתחיל ואומר שבד"כ ההגיון הבריא משרת אותנו טוב יותר ממה שמוכרים בחנויות לא מתמחות אומרים.
שנית, בוא נניח לרגע שיש הבדל בין הפאנלים - אני רוצה לדעת מאיפה לעזאזל יש למוכר את האינפורמציה על הפיקסלים השרופים? או בכלל על ההבדל באיכות התמונה.
בקיצור, יכול להיות שיש הבדל בין המסכים אבל להערכתי הוא מינורי וכמו שאמרתי, בתקציב הזה, אין יותר מידי ביקורות או השוואות. לך תראה ואל תקנה חתול בשק.
יותר מעניין אותי להגיב בקשר למוכר: קודם כל, השטויות ששמעתי אנשים כותבים בפורום שמוכרים אמרו להם באמת מגיעות לרמות היסטריות.
אני אתחיל ואומר שבד"כ ההגיון הבריא משרת אותנו טוב יותר ממה שמוכרים בחנויות לא מתמחות אומרים.
שנית, בוא נניח לרגע שיש הבדל בין הפאנלים - אני רוצה לדעת מאיפה לעזאזל יש למוכר את האינפורמציה על הפיקסלים השרופים? או בכלל על ההבדל באיכות התמונה.
בקיצור, יכול להיות שיש הבדל בין המסכים אבל להערכתי הוא מינורי וכמו שאמרתי, בתקציב הזה, אין יותר מידי ביקורות או השוואות. לך תראה ואל תקנה חתול בשק.
אתה אומר להתפשר אבל זה התקציב שאני יכול להרשות לעצמי. השאלה מה עדיף טלוויזיה פשוטה עם מסך גדול או טלוויזיה איכותית עם מסך קטן.freedom_il כתב:אני בד"כ לא עונה על שאלות בתקציב כזה - לא בגלל שאני מתנשא אלא בגלל שבתקציב כזה כל דבר הוא פשרה ועדיף למי שרוכש את המסך שיחליט עם איזו פשרה הוא יכול לחיות יותר בכיף.
בקיצור, יכול להיות שיש הבדל בין המסכים אבל להערכתי הוא מינורי וכמו שאמרתי, בתקציב הזה, אין יותר מידי ביקורות או השוואות. לך תראה ואל תקנה חתול בשק....
לי נראה כי ההבדלים באיכות פחות משפיעים על החוויה מאשר גודל המסך.
(אני לא מעוניין בטלוויזיה חכמה לדעתי הוספה של מיני פיסי אנדרואיד איכותי וזול יותר).
האם הבדלתי המחירים באמת מצדיקים את ההשקעה? מה פסול במסכים שהצעתי?
החנות שאתה מדבר עליה היא "החשמל של המדינה" במקרה?
מה קנית בסוף והאם אתה מרוצה?
מה קנית בסוף והאם אתה מרוצה?
lahavba כתב:אני מתלבט בין טלוויזיות 46 אינץ חיפשתי בפורום ולא מצאתי ממש תשובה.
תודה רבה על העזרה
להב...