האם זוהי סלסלה למנה בודדת?
עוד לא הבנתי את הדברים האלה עד הסוף, ואשמח להסברים:
א. אצל מי והיכן אפשר לקנות סלסל סינגל של LM בארץ ?
ב. האם הטמפר שמשמש לסינגל LM הוא טמפר רגיל של 57/8 מ"מ, או שצריך טמפר קטן יותר (אם כן באיזה גודל ?).
ג. אם קונים סלסלת vst (סינגל / סינגל וחצי), שאותה אני מבין שאפשר רק להזמין בחו"ל, באיזה טמפר צריך להשתמש ?
תודה לעונים והמשך חגים שמחים.
א. אצל מי והיכן אפשר לקנות סלסל סינגל של LM בארץ ?
ב. האם הטמפר שמשמש לסינגל LM הוא טמפר רגיל של 57/8 מ"מ, או שצריך טמפר קטן יותר (אם כן באיזה גודל ?).
ג. אם קונים סלסלת vst (סינגל / סינגל וחצי), שאותה אני מבין שאפשר רק להזמין בחו"ל, באיזה טמפר צריך להשתמש ?
תודה לעונים והמשך חגים שמחים.
- danimili
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1214
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
ניתן להזמין בכל סניף של קפה ג'ו - תבקשי מהם להזמין מהסניף הראשי במיוחד עבורך.אהה-רון כתב:עוד לא הבנתי את הדברים האלה עד הסוף, ואשמח להסברים:
א. אצל מי והיכן אפשר לקנות סלסל סינגל של LM בארץ ?...
זה מעניין מה שאתה אומר שיש הבדל, סה"כ הסלסלות האלה תוכננו על ידי אותו אדםכפיר_ש כתב:לדעתי הבודדת של VST עדיפה על פני ה LM, היא מאפשרת אותה רמת טחינה כמו הדאבל (אפילו טיפונת יותר גס) לעומת טחינה דקה יותר מהדאבל שדורשת ה LM....
מתוך האתר של LM:
That’s why back in 2010, La Marzocco contracted with Vince Fedele of VST, Inc. to focus on what had been a long time bottleneck in espresso quality – the espresso filter basket.
The collaboration and the resulting refinement of the manufacturing and quality control process produced what is now known as the Strada Basket, and uses the same technology and design standards as the VST Precision Filter Basket. It is the most precise and consistent manufactured basket on the market today.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
זה רק מדגיש שיש שוני... בפעם השנייה הוא תכנן משהו יותר טוב והם כותבים את זה.
גם פורשה תכנן דגם ראשון ואחר כך שני ואחר כך שלישי - כל אחד היה יותר מהקודם.
גם פורשה תכנן דגם ראשון ואחר כך שני ואחר כך שלישי - כל אחד היה יותר מהקודם.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
התפתח פה דיון מאד מעניין. תודה רבה לכול התורמים לדיון.
ועכשיו לשאלה המתבקשת, במהלך הדיון עלו 2 סלסלות - לה מרזוקו ו-VST ולשניהם נדרש טמפר של 40 ממ למיטב הבנתי. היכן ניתן להשיג טמפר כזה במחיר שפוי? ניסיתי לחפש באיביי/אלי אקספרס ולא מצאתי טמפר אחד למכירה בקוטר של 40ממ.
ועכשיו לשאלה המתבקשת, במהלך הדיון עלו 2 סלסלות - לה מרזוקו ו-VST ולשניהם נדרש טמפר של 40 ממ למיטב הבנתי. היכן ניתן להשיג טמפר כזה במחיר שפוי? ניסיתי לחפש באיביי/אלי אקספרס ולא מצאתי טמפר אחד למכירה בקוטר של 40ממ.
יש שירשור על זה כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
שים לב שאתה גם קונה/מכין סוג של כוס שמרכזת את כל הקפה למרכז הסלסילה (כפי שעשו בשרשור) על מנת שתוכל לדחוס את הקפה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
שים לב שאתה גם קונה/מכין סוג של כוס שמרכזת את כל הקפה למרכז הסלסילה (כפי שעשו בשרשור) על מנת שתוכל לדחוס את הקפה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אפשר גם למלא יותר מ 8 גרם ולדחוס עם טמפר 58 מ"מ רגיל
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)