שאלה לגבי Oppo ו-Cinavia

פורום נגני DVD ובלוריי, סטרימרים וממירים של AppleTV ו-GoogleTV- כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
alonwa פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

שליחה

שלום רב,

ראשית תודה לכל חברי הפורום (והאתר באופן כללי) על המידע הרב הנמצא פה.

אני מהרהר בקניית נגן Oppo BDP-105. בגלל צרת ה-Cinavia, התכנון הוא לשמור גם על הסטרימר (Xtreamer Pro) ולחבר אותו לכניסת HDMI של ה-Oppo, וכך לזכות באיכות קול ותמונה משופרים בהזרמה מהסטרימר. שאלתי היא האם הגנת ה-Cinavia מופעלת גם על כניסת ה-HDMI של ה-Oppo. במילים אחרות, אם מוזרם תוכן מוגן Cinavia מהסטרימר ל-Oppo דרך HDMI, האם ההגנה המובנית ב-Oppo תופעל? כמובן, אם למישהו יש את ה-103 ויודע את התשובה, זה גם יעזור.

תודה

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159

שליחה

ה Oppo לא יכול לדפוק לך שום דבר שהוא מעביר דרכו חוץ מלשפר את התמונה.
אין לאף מכשיר דרך לדעת איך קיבלת את התמונה (אם זה מ bluray או סתם mkv) אחרי שהתמונה נוצרה.

גילוי נאות: אין לי Oppo אבל אני מדבר על HDMI באופן כללי.

alonwa פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

שליחה

תודה על התשובה. זה אכן נשמע הגיוני, אבל היתה טענה שהסימון נמצא בסאונד בצורה שאפילו אם תקרין את הסרט על מסך ותצלם אותו במצלמת וידאו ואז תנגן את הקובץ המצולם (נניח mkv לצורך הענין), אז המנגנון "המבורך" של ה-Cinavia ייכנס לפעולה, כך שהכל ייתכן. כמובן שאני לא יודע אם הטענה הזו נכונה, כי היא נשמעת קצת מרחיקת לכת...

יחד עם זאת, לאופו יש שרות לקוחות ומכירות מצויין וכששאלתי אותם ישירות דרך האתר שלהם הם ענו (תוך שלוש דקות) שאכן ההגנה מופעלת רק על תוכן שהאופו מפענח בעצמו, כך שבאמת אין בעיה עם תוכן מוזרם במחוץ.

epasi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37

שליחה

זה נשמע כמו פיתרון לעקיפת הCinavia אבל האם יש מישהו מבעלי OPPO 103/105 שיצא לו לנסות את זה את זה. כלומר ניגון קובץ בסטרימר לחבר את הסטרימר ל OPPO דרך HDMI ואז מה OPPO הזרמה של תמונה וקול לרסיבר (גם דרך HDMI) ?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

טוב, עשיתי קצת מחקר: כדי שהגנת CINAVIA תעבוד, היא צריכה להיתמך גם ע"י התוכן (כאמור, באמצעות "טביעת אצבעות" גם באודיו וגם בווידאו) וגם ע"י הנגן (לצורך העניין אופו 103/105 תומכים ב-CINAVIA). (i)

מה שקורה כשמנגנים את הסרט בסטרימר, ומחברים אותו ב-HDMI לכניסה מתאימה באופו ומשם בעוד HDMI לרסיבר, זה שהאופו לא עובד בתור נגן (הוא לא פורש את הקבצים, אלא מקבל bitstream, מעבד אותו ברמת אודיו/וידאו לפי ההגדרות שלו ומעביר אותו הלאה לרסיבר), ולכן הגנת ה-CINAVIA לא נכנסת לפעולה. 8)

epasi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37

שליחה

יש מישהו שניסה את זה ויכול לדווח שזה עובד ??

חזור אל “נגנים וסטרימרים”