YES MAX HD, דור 1, גירסאת תוכנה, והאם כדאי להחליף לממיר חדש?
היי,
ברשותי ממיר MAX HD, מהדור הראשון, ולפי מה שאני רואה בגירסאת התוכנה, היא אף פעם לא התעדכנה, האמת בשני הממירים שלי.
השאלה אם היה עידכון תוכנה, ואם כן, מה היא הגירסא האחרונה ואיך מעדכנים?
ובנוסף, האם כדאי להחליף את הממירים ל YES MAX HD החדש? מה ההבדלים? והאם יש הבדל באיכות.
תודה לעונים.
פליקס
ברשותי ממיר MAX HD, מהדור הראשון, ולפי מה שאני רואה בגירסאת התוכנה, היא אף פעם לא התעדכנה, האמת בשני הממירים שלי.
השאלה אם היה עידכון תוכנה, ואם כן, מה היא הגירסא האחרונה ואיך מעדכנים?
ובנוסף, האם כדאי להחליף את הממירים ל YES MAX HD החדש? מה ההבדלים? והאם יש הבדל באיכות.
תודה לעונים.
פליקס
דווקא כל הממירי טוטאל בכל הגרסאות קיבלו את עדכון המולטירום ממה שראיתי בפורום
מה שכן, הגרסאות החדשות רצות הרבה יותר חלק בממירים דור 2, הם פשוט עם חומרה טובה יותר - כמות זכרון גדולה יותר וכנראה גם מעבד/ראם חזקים יותר, מה שמסביר את השוני בהרצת הגרסאות
מה שכן, הגרסאות החדשות רצות הרבה יותר חלק בממירים דור 2, הם פשוט עם חומרה טובה יותר - כמות זכרון גדולה יותר וכנראה גם מעבד/ראם חזקים יותר, מה שמסביר את השוני בהרצת הגרסאות
יש לי ממיר YES MAX HD דור ראשון
להוריי יש את הדור החדש. כמו שנאמר בפורום - המהירות בממיר החדש הרבה יותר גבוהה, אמרו גם שעיבוד התמונה שלו יותר טוב. גם שמתי לב שיש הרבה אנימציות (תזוזת טקסט) שרואים בממיר החדש ולא בישן.
מה שכן, אני חייב לציין לטובה את היציבות של הממיר, יש לו אותו כבר 4 שנים ולא התקלקל אפילו פעם אחת.
ושמעתי על מקרים של אנשים שקיבלו ממיר חדש והתקלקל להם אחרי חודש...
להוריי יש את הדור החדש. כמו שנאמר בפורום - המהירות בממיר החדש הרבה יותר גבוהה, אמרו גם שעיבוד התמונה שלו יותר טוב. גם שמתי לב שיש הרבה אנימציות (תזוזת טקסט) שרואים בממיר החדש ולא בישן.
מה שכן, אני חייב לציין לטובה את היציבות של הממיר, יש לו אותו כבר 4 שנים ולא התקלקל אפילו פעם אחת.
ושמעתי על מקרים של אנשים שקיבלו ממיר חדש והתקלקל להם אחרי חודש...
יס תחליף לו בקלות ובחינם אם הוא רק ידע (ובקלילות) לתמרן אותם...
תתקשר ליס ותאמר לנציגים שהממיר שלך השתגע וזה מתבטא ב:
1 - לפעמים הוא מקליט ולפעמים הוא מפסיק להקליט באמצע,וזה קורה כל הזמן נניח בחודש האחרון
2 - התמונה כל חצי שעה מקבלת ריצודים בצבע ירוק וורוד לחצי דקה,וזה ככה כל חצי שעה,שעה,וחוזר חלילה
3 - הממיר לא מגיב ללחיצות ואיטי בטירוף
זה מה שאני עשיתי,בא טכנאי אחרי יום אפילו לא בדק את הממיר,והחליף לי ממיר לכזה מהדור הכי חדש (במקום דור 1 שהיה לי) וטרה (במקום 320)
בהצלחה...
תתקשר ליס ותאמר לנציגים שהממיר שלך השתגע וזה מתבטא ב:
1 - לפעמים הוא מקליט ולפעמים הוא מפסיק להקליט באמצע,וזה קורה כל הזמן נניח בחודש האחרון
2 - התמונה כל חצי שעה מקבלת ריצודים בצבע ירוק וורוד לחצי דקה,וזה ככה כל חצי שעה,שעה,וחוזר חלילה
3 - הממיר לא מגיב ללחיצות ואיטי בטירוף
זה מה שאני עשיתי,בא טכנאי אחרי יום אפילו לא בדק את הממיר,והחליף לי ממיר לכזה מהדור הכי חדש (במקום דור 1 שהיה לי) וטרה (במקום 320)
בהצלחה...
חברה, תודה על העצות.
לא צריך לתמרן, ובטח לא לשפוך כוס מים ולחכות לניצוצות.
מאחר ויש לי שני ממירים מקליטים, שזה מיותר קצת, אני רוצה להחליף לממיר אחד רק HD ושני YES MAX HD , ולהפעיל את המולטי רום.
כרגע הממירים לא תומכים בזה, אז לא צריכה להיות בעיה להחליף.
השאלה אם שווה בכלל, האם התמונה או הסאונד איכותיים יותר?
אני כבר לא יודע איזה דור המכשיר שלי, בטוח לא אחרון, אבל יש לו 500G.
בכל אופן, שדרגתי לממירים את הממשק שהוא הרבה יותר נעים. מעבר לזה, לא רואה הבדל באיכות תמונה או משהו דומה.
התכונות לא השתנו, רק הממשק.
לא צריך לתמרן, ובטח לא לשפוך כוס מים ולחכות לניצוצות.
מאחר ויש לי שני ממירים מקליטים, שזה מיותר קצת, אני רוצה להחליף לממיר אחד רק HD ושני YES MAX HD , ולהפעיל את המולטי רום.
כרגע הממירים לא תומכים בזה, אז לא צריכה להיות בעיה להחליף.
השאלה אם שווה בכלל, האם התמונה או הסאונד איכותיים יותר?
אני כבר לא יודע איזה דור המכשיר שלי, בטוח לא אחרון, אבל יש לו 500G.
בכל אופן, שדרגתי לממירים את הממשק שהוא הרבה יותר נעים. מעבר לזה, לא רואה הבדל באיכות תמונה או משהו דומה.
התכונות לא השתנו, רק הממשק.