היי
עשיתי מחקר קטן וננעלתי על שתי טלויזיות שמתאימות לי לצרכים ולתקציב שלי
זה ה5008 של פיליפס(אחריות אלקטרה) או ה lg 660 (אחריות י.שלום)
תעזרו לי להינעל על אחת מהן
תודה!!
התלבטות אחרונה!! בין שתי טלויזיות
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אתה לא משווה תפוחים לתפוחים אלא תפוח לתפוז ואני אסביר:
ה LG LA660 מתחרה בפיליפס 6008 בערך. המתחרה של 5008 ב LG היא LA621.
אחריות של יבואן רשמי יותר טובה מכיוון שימשיכו לתקן לך את המסך גם 7 שנים אחרי הרכישה (הם מחוייבים להחזיק חלפים) כל עוד לא נהרס הפאנל (כרטיסים, מעבדים וכו'). לעומת י. שלום שאפילו לא מחזיק מעבדה לתיקון מוצרים אחרי תום האחריות. אני לא אומר שהוא יבואן רע אבל זה המצב.
תכלס, מבחינת נתונים ואיכות תמונה נטו, לך על ה LG.
אחריות של יבואן רשמי יותר טובה מכיוון שימשיכו לתקן לך את המסך גם 7 שנים אחרי הרכישה (הם מחוייבים להחזיק חלפים) כל עוד לא נהרס הפאנל (כרטיסים, מעבדים וכו'). לעומת י. שלום שאפילו לא מחזיק מעבדה לתיקון מוצרים אחרי תום האחריות. אני לא אומר שהוא יבואן רע אבל זה המצב.
תכלס, מבחינת נתונים ואיכות תמונה נטו, לך על ה LG.
- אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 348
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אין ספק שקיבלת את ההכוונה הנכונה במקרה הזה ה 660 טובה יותר, יש לך סמארט בעברית (את זה אתה אמור לבדוק כי לא ח.י מספק לך) , סטרימר תומך ב כתוביות בעברית ותלת פסיבי .freedom_il כתב:אתה לא משווה תפוחים לתפוחים אלא תפוח לתפוז ואני אסביר:
תכלס, מבחינת נתונים ואיכות תמונה נטו, לך על ה LG....
מסך מתקדם וללא ספק איכותי .