חיבור מחשב לטלוויזית סמסונג מדגם C650 , בעיות בגרפיקה בזמן משחק ,עזרה!
שלום,
1)חיברתי את המחשב (כרטיס גרפי GTX570) עם כבר HDMI-DVI ל LCD של סמסונג מדגם "C650 - 40
המטרה לשחק במשחק כדורגל PES 2014 ,
הבעיה במהלך המשחק יש כל הזמן תופעות בעיקר במרכז המסך של "קרעים/חיתוכים" בגרפיקה, נורא מעצבן ומוריד מחווית המשחק,
ניסיתי להפעיל Vsync דרך כרטיס הגרפי אבל זה לא עוזר ואף אם לא טועה מגביר את התופעה.
ניסיתי לשים בטלוויזיה בהגדרות על מצב PC לא ממש עוזר אולי טיפה משפר
ניסיתי לבטל את המנגנון החלקת התמונה גם לא כל כך עוזר .
מאיפה הבעיה ומה אפשר לעשות?
יש אולי משהו שצריך להגדיר בכרטיס הגרפי חוץ מ ה Vsync ?
1)חיברתי את המחשב (כרטיס גרפי GTX570) עם כבר HDMI-DVI ל LCD של סמסונג מדגם "C650 - 40
המטרה לשחק במשחק כדורגל PES 2014 ,
הבעיה במהלך המשחק יש כל הזמן תופעות בעיקר במרכז המסך של "קרעים/חיתוכים" בגרפיקה, נורא מעצבן ומוריד מחווית המשחק,
ניסיתי להפעיל Vsync דרך כרטיס הגרפי אבל זה לא עוזר ואף אם לא טועה מגביר את התופעה.
ניסיתי לשים בטלוויזיה בהגדרות על מצב PC לא ממש עוזר אולי טיפה משפר
ניסיתי לבטל את המנגנון החלקת התמונה גם לא כל כך עוזר .
מאיפה הבעיה ומה אפשר לעשות?
יש אולי משהו שצריך להגדיר בכרטיס הגרפי חוץ מ ה Vsync ?
נערך לאחרונה על ידי alex28 ב 22/09/2013 16:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
פתרתי את הבעיה
בהתחלה בשביל להציג את מסך המחשב בטלוויזיה הייתי עושה בהגדרות של החלונות "שכפול מסך"
במצב הזה לא משנה מה עשיתי לא פתר לי את הבעיה ,
עכשיו במקרה ניסיתי לשים על מצב שבו יוצג רק מסך 2(טלוויזיה, כאשר מסך 1 מוגדר כמסך מחשב) הטלוויזיה כאשר אוטומטי מסך המחשב מתכבה ובמצב זה הכל עובד חלק
,החסרון במצב זה שמסך המחשב מתכבה והתימרון בין מסך למסך סתם מסורבל , העיקר שהגעתי סוף סוף לאיכות הרצויה .
בהתחלה בשביל להציג את מסך המחשב בטלוויזיה הייתי עושה בהגדרות של החלונות "שכפול מסך"
במצב הזה לא משנה מה עשיתי לא פתר לי את הבעיה ,
עכשיו במקרה ניסיתי לשים על מצב שבו יוצג רק מסך 2(טלוויזיה, כאשר מסך 1 מוגדר כמסך מחשב) הטלוויזיה כאשר אוטומטי מסך המחשב מתכבה ובמצב זה הכל עובד חלק