היי אני מחפש אוזניות inear בתקציב של עד כ-350 ש"ח(אם יש אוזניות איכותיות באותה רמה ועולות פחות אז עדיף כי אני די לחוץ מבחינה כספית).
כעקרון מבחינת השימושים הם די ביתיים, רכבת ומקומות כאלה.
מבחינת מוזיקה אני שומע פופ, רוק, מזרחית ורמיקסים.
בארץ. http://www.giveon.co.il/info.asp?id=155 ... y=355_481_
החנות של היבואן הרשמי בתל אביב, והן עולות שם 430₪ (אם אתה משלם במזומן זה 380₪). מוכרים אותן גם ב-KSP, אבל אז אתה מקבל אותן עם שנת אחריות אחת במקום שתיים ברשמי, ובמחיר שאם אני זוכר נכון לא שווה את זה.
הן אוזניות מאוד מאוד מומלצות, אני חושב שהן שוות את מעט ההשקעה מעבר לתקציב. הבנייה שלהן מצוינת, הן באות עם אטמים מגוונים, האיכות טובה מאוד וכך גם הצליל. הן יחזיקו לך הרבה זמן.
תודה לאחר הרבה התלבטויות החלטתי להוסיף כסף ואני כנראה יקח אחת מהשתיים שהמלצתם לי כאן, איזה מהאוזניות הנ"ל עדיפות?, והאם ניתן לרכוש אותן מחו"ל ביותר זול?
בסביבות 400+- אתה יכול להביא מחו''ל את ה re400 שיהיו טובות פי כמה. הדגם הישן שלהם החליף אצלי את ה shure e4c שהמקבילה לזו היום זה ה se425 וגם אז לא היתה תחרות.
בסביבות 400+- אתה יכול להביא מחו''ל את ה re400 שיהיו טובות פי כמה. הדגם הישן שלהם החליף אצלי את ה shure e4c שהמקבילה לזו היום זה ה se425 וגם אז לא היתה תחרות.
yossi126 כתב:בסביבות 400+- אתה יכול להביא מחו''ל את ה re400 שיהיו טובות פי כמה. הדגם הישן שלהם החליף אצלי את ה shure e4c שהמקבילה לזו היום זה ה se425 וגם אז לא היתה תחרות.
חח בלבלתם אותי לגמרי, לקחת את הre-400 או את הse-215?, מבחינת מחיר הם פחות או יותר אותו דבר.
מבחינת שיקול מהארץ או מחו"ל - יש עדיפות קטנה לארץ בגלל האחריות, אבל אם האוזניות זולות יותר בחו"ל(משמעותית) או שקיים דגם טוב יותר באותו מחיר בחו"ל אני אעדיף לקנות מחו"ל.