אטרקציות לילדה בת 4 - לוס אנג'לס
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
שלום חברים,
החלטנו לנסוע בסוף אוקטובר ללוס אנג'לס לביקור משפחתי למשך 3 שבועות. יש לנו ילדה בת 4 (ותינוקת בת 8 חודשים שלא תזכור דבר.....) ואני מחפש אטרקציות מעניינות עבורה שם - דיסנילנד זוהי תמיד אופציה (השאלה לכמה ימים??), האם יוניברסל מתאים לגיל זה (הייתי פעמיים ואיני זוכר)?.
אני משער שניסע ל-Sea World שבסן דייגו אבל האם יש עוד מקום שאפשר לחשוב עליו?
תודה מראש.
רן
החלטנו לנסוע בסוף אוקטובר ללוס אנג'לס לביקור משפחתי למשך 3 שבועות. יש לנו ילדה בת 4 (ותינוקת בת 8 חודשים שלא תזכור דבר.....) ואני מחפש אטרקציות מעניינות עבורה שם - דיסנילנד זוהי תמיד אופציה (השאלה לכמה ימים??), האם יוניברסל מתאים לגיל זה (הייתי פעמיים ואיני זוכר)?.
אני משער שניסע ל-Sea World שבסן דייגו אבל האם יש עוד מקום שאפשר לחשוב עליו?
תודה מראש.
רן
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ביוניברסל יש לא מעט אטרקציות אבל צריך להיות מאוד זהירים עם קטנים. היינו עם הבן שלי (היה בן 7) והאטרקציה הראשונה זעזעה אותו ולקח לו חצי יום להתאושש..
חוץ מ-SEA WORLD יש גם את הפארק של לגולנד שמתאים לקטנים יותר.
Knotts מתאים לגדולים יותר, אני חושב.
חוץ מ-SEA WORLD יש גם את הפארק של לגולנד שמתאים לקטנים יותר.
Knotts מתאים לגדולים יותר, אני חושב.
לא יודע אם זה ישמח או יאכזב אותך, אבל גם הבת 4 לא ממש תזכור משהו. אולי תמונה מעורפלת.
זה לא אומר שהיא לא תהנה אבל היא תהנה מדיסנילנד וsea world בדיוק כמו שהיא נהנית מגן השעשועים בפתח תקווה ומגן החיות ברמת גן.
תלכו למה שמהנה אתכם המבוגרים, בתנאי שלא מפחיד את הקטנה, ותהנו מהביחד המשפחתי, אבל הניסיון לחפש משהו מתוך מטרה שילהיב את בת ה4 מיותר.
סעו שוב עוד 4 שנים, ואז התשובה תהיה שונה.
זה לא אומר שהיא לא תהנה אבל היא תהנה מדיסנילנד וsea world בדיוק כמו שהיא נהנית מגן השעשועים בפתח תקווה ומגן החיות ברמת גן.
תלכו למה שמהנה אתכם המבוגרים, בתנאי שלא מפחיד את הקטנה, ותהנו מהביחד המשפחתי, אבל הניסיון לחפש משהו מתוך מטרה שילהיב את בת ה4 מיותר.
משה
-
blknom1
-
- חבר ותיק

moco כתב:לא יודע אם זה ישמח או יאכזב אותך, אבל גם הבת 4 לא ממש תזכור משהו. אולי תמונה מעורפלת.
...
מסכים לכל מילה ואין ספק שנסיעה חוזרת תחייב במקרה הזה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
גן החיות בסן דייגו זו חוויה מדהימה לכל הגילאים - לפחות כמו Sea World אם לא יותר!!
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
יום אחד מ 10 בבוקר ועד בערך 17:00 יספיק, גן החיות מחולק לפי ארצות, ואפילו (אם אני זוכר נכון) יש רכבת שנוסעת בין הארצות השונות בפארק לאלו שמתעצלים ללכת... - מומלץ בחום!
גם החיות נמצא קצת מחוץ לסאן-דיגו...
גם החיות נמצא קצת מחוץ לסאן-דיגו...
-
blknom1
-
- חבר ותיק

מצוין. תודה.kaplaey2 כתב:יום אחד מ 10 בבוקר ועד בערך 17:00 יספיק, גן החיות מחולק לפי ארצות, ואפילו (אם אני זוכר נכון) יש רכבת שנוסעת בין הארצות השונות בפארק לאלו שמתעצלים ללכת... - מומלץ בחום!
גם החיות נמצא קצת מחוץ לסאן-דיגו......
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אם כבר תגיעו לסן דייגו, שווה לעשות סיבוב ב Old Town San Diego - מדובר במין "איזור משומר" שכזה שמציג את החיים מתקופת המערב הפרוע, עם חנויות, מרפאת שיניים, באר תקופתי וכו. זה חמוד מאוד ולא לוקח המון זמן.