שלום,
שאלתי את התמיכה באתר אבל היא לא יכלה לענות לי אז אני פונה לעזרת הפורום,
מכיוון ששימוש בטורנט הוא אסור בחברות הvpn ויכול להסתיים בהרחקה מהשירות אני מעוניין להקים 2 רשתות בבית שלי, אחת הרגילה(בזק ובזק בינלאומי) והשניה unblockus, לstrongvpn יש שירות כזה ואתה מקבל 2 רשתות, האם גם בunblockus זה קיים? מישהו עשה את זה ויכול להסביר לי איך זה יעזור?
המון תודה
unblockus בנוסף לראוטר קיים
unblockus זה סהכ שירות DNS נותנים לך כתובות DNS אתה מגדיר בראוטר ואתה
יכול לגשת לנטפליקס וכ''ו
אתה יכול לעשות שני רשתות אבל אתה צריך ראוטר אם קושחת DD WRT
כי בקושחה הזאת אתה יכול להקים כמה רשתות קוויות ואלחוטיות שלכל
רשת אתה יכול לקבוע דרך איזה שרתי DNS תגלוש כמובן שכל רשת לא קשורה
לשניה ... כוונה כל רשת וטווח כתובות משלה
אתה גם יכול לעשות את זה אם יש לך ראוטר עסקי כמו סיסקו פורטינט צ'קפוינט
אצלי לדוגמה יש לי צ'קפוינט שיש לי עליו שני רשתות נפרדות אחת קווית
ואחת אלחוטית וכל אחת יש לה DNS משלה וכל רשת בסאבנט אחר
יכול לגשת לנטפליקס וכ''ו
אתה יכול לעשות שני רשתות אבל אתה צריך ראוטר אם קושחת DD WRT
כי בקושחה הזאת אתה יכול להקים כמה רשתות קוויות ואלחוטיות שלכל
רשת אתה יכול לקבוע דרך איזה שרתי DNS תגלוש כמובן שכל רשת לא קשורה
לשניה ... כוונה כל רשת וטווח כתובות משלה
אתה גם יכול לעשות את זה אם יש לך ראוטר עסקי כמו סיסקו פורטינט צ'קפוינט
אצלי לדוגמה יש לי צ'קפוינט שיש לי עליו שני רשתות נפרדות אחת קווית
ואחת אלחוטית וכל אחת יש לה DNS משלה וכל רשת בסאבנט אחר
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אין צורך. אני משתמש בunblockus כבר למעלה משנה יחד עם טורנטים ואין שום בעיה ושום הבדל בביצועים.
אתה יכול להגדיר את זה פר-מחשב (אם המחשב שאתה מוריד דרכו זה לא אותו מחשב שדרכו אתה משתמש בשירותים שמצריכים את unblockus)
אפשר גם לחבר את המחשב עם שני כרטיסי רשת ולהגדיר בטבלת הניתוב במחשב שכשאתה מנסה לגשת לHULU או לשירותים שמצריכים את הDNS המידע יצא דרך כרטיס אחד שמוגדר בו הDNS של unblockus וכל השאר דרך הכרטיס השני עם הDNS של הספקית.
אתה יכול להגדיר את זה פר-מחשב (אם המחשב שאתה מוריד דרכו זה לא אותו מחשב שדרכו אתה משתמש בשירותים שמצריכים את unblockus)
אפשר גם לחבר את המחשב עם שני כרטיסי רשת ולהגדיר בטבלת הניתוב במחשב שכשאתה מנסה לגשת לHULU או לשירותים שמצריכים את הDNS המידע יצא דרך כרטיס אחד שמוגדר בו הDNS של unblockus וכל השאר דרך הכרטיס השני עם הDNS של הספקית.
המכשיר הוא Roku ולכן אני חייב להגדיר את הDNS ברמת הראוטר,
יש לי חבילת גיימינג של בזק בינלאומי, והבנתי שכל שירות (DNS או VPN) מעלה את הINPUT-LAG באופן דרסטי, זה לא נכון?
אם זה לא פוגע לי בINPUT LAG (אני משחק די הרבה ברשת...) ואתם אומרים שההגבלות של VPN(אסור להוריד חומר שמוגן בזכויות יוצרים אחרת אתה מורחק מהשירות ) לא קיימות ברשת בפתרון של DNS אז זה באמת פתרון אידאלי, ספקי הVPN לפחות STRONGVPN נותנים לך רשת נפרדת לחלוטין ואין קשר בין הרשת הביתית לרשת VPN כך שבכל מקרה אין שינוי בINPUTLAG של הרשת הביתית...
המון תודה
יש לי חבילת גיימינג של בזק בינלאומי, והבנתי שכל שירות (DNS או VPN) מעלה את הINPUT-LAG באופן דרסטי, זה לא נכון?
אם זה לא פוגע לי בINPUT LAG (אני משחק די הרבה ברשת...) ואתם אומרים שההגבלות של VPN(אסור להוריד חומר שמוגן בזכויות יוצרים אחרת אתה מורחק מהשירות ) לא קיימות ברשת בפתרון של DNS אז זה באמת פתרון אידאלי, ספקי הVPN לפחות STRONGVPN נותנים לך רשת נפרדת לחלוטין ואין קשר בין הרשת הביתית לרשת VPN כך שבכל מקרה אין שינוי בINPUTLAG של הרשת הביתית...
המון תודה