יומן גוגל בנייד לא מסתנכרן עם היומן בדפדפן כרום - מה עושים?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
blknom1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1322
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים,
אני רגיל לעבוד עם יומן גוגל מזה מס' שנים ולאורך תקופת השימוש בו, כל עדכון שביצעתי (בין אם באמצעות הנייד ובין אם באמצעות המחשב) הסתנכרן והכל עבד נפלא.
לאחרונה הורדתי עם יומן aCalendar ועדכנתי מס' פגישות ואירועים. המוזר הוא שיומן של גוגל בנייד אני רואה את הפגישות אבל בדפדפן במחשב ההתאמות האחרונות שביצעתי לא נראות. בדקתי הגדרות ביומן של aCalendar והכל מסונכרן עם היומן של גוגל. (עובדה שהיומן של גוגל בנייד מסונכרן).

יש למישהו רעיון מה עושים?

תודה.

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #2 

לא מכיר את היומן acalendar אבל כשמכניסים אירוע ביומן במכשיר, צריך לוודא שמסמנים את היומן הרצוי כדי שיסונכרן למקום המתאים, אחרת זה נשאר בנייד בלבד.
אלי חבוש

blknom1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

EliHaboosh כתב:לא מכיר את היומן acalendar אבל כשמכניסים אירוע ביומן במכשיר, צריך לוודא שמסמנים את היומן הרצוי כדי שיסונכרן למקום המתאים, אחרת זה נשאר בנייד בלבד.
...
זה מה שעשיתי וכך גם אני משתמש שנים.. לא מבין מה הבעיה. מוזר.

UriM
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 747
שם מלא: אורי
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

שליחה #4 

הייתה לי בעיה דומה (עם jort). נפתרה כשעשיתי ניקוי Data של היומן במכשיר.
מגיעים (בגרסת עברית) ל-"ניהול ישומים" -> בוחרים בלשונית - "הכל" -> מוצאים את "איחסון היומן" (כדאי לחפש, הרשימה ארוכה) -> מבצעים - "נקה נתונים".
אני לא זוכר בדיוק אבל כנראה שתצטרך להגדיר מחדש את האליקציות הרלוונטיות אחרי הניקוי.

UriM
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 747
שם מלא: אורי
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

שליחה #5 

הייתה לי בעיה דומה (עם jort). נפתרה כשעשיתי ניקוי Data של היומן במכשיר.
מגיעים (בגרסת עברית) ל-"ניהול ישומים" -> בוחרים בלשונית - "הכל" -> מוצאים את "איחסון היומן" (כדאי לחפש, הרשימה ארוכה) -> מבצעים - "נקה נתונים".
אני לא זוכר בדיוק אבל כנראה שתצטרך להגדיר מחדש את האליקציות הרלוונטיות אחרי הניקוי.

blknom1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

UriM כתב:הייתה לי בעיה דומה (עם jort). נפתרה כשעשיתי ניקוי Data של היומן במכשיר.
...
תודה רבה!
הבעיה נפתרה והיומנים מסונכרנים. עכשיו אני יכול להמליץ על היומן המצוין הזה. (Y)

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”