יומן גוגל בנייד לא מסתנכרן עם היומן בדפדפן כרום - מה עושים?
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
שלום חברים,
אני רגיל לעבוד עם יומן גוגל מזה מס' שנים ולאורך תקופת השימוש בו, כל עדכון שביצעתי (בין אם באמצעות הנייד ובין אם באמצעות המחשב) הסתנכרן והכל עבד נפלא.
לאחרונה הורדתי עם יומן aCalendar ועדכנתי מס' פגישות ואירועים. המוזר הוא שיומן של גוגל בנייד אני רואה את הפגישות אבל בדפדפן במחשב ההתאמות האחרונות שביצעתי לא נראות. בדקתי הגדרות ביומן של aCalendar והכל מסונכרן עם היומן של גוגל. (עובדה שהיומן של גוגל בנייד מסונכרן).
יש למישהו רעיון מה עושים?
תודה.
אני רגיל לעבוד עם יומן גוגל מזה מס' שנים ולאורך תקופת השימוש בו, כל עדכון שביצעתי (בין אם באמצעות הנייד ובין אם באמצעות המחשב) הסתנכרן והכל עבד נפלא.
לאחרונה הורדתי עם יומן aCalendar ועדכנתי מס' פגישות ואירועים. המוזר הוא שיומן של גוגל בנייד אני רואה את הפגישות אבל בדפדפן במחשב ההתאמות האחרונות שביצעתי לא נראות. בדקתי הגדרות ביומן של aCalendar והכל מסונכרן עם היומן של גוגל. (עובדה שהיומן של גוגל בנייד מסונכרן).
יש למישהו רעיון מה עושים?
תודה.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
לא מכיר את היומן acalendar אבל כשמכניסים אירוע ביומן במכשיר, צריך לוודא שמסמנים את היומן הרצוי כדי שיסונכרן למקום המתאים, אחרת זה נשאר בנייד בלבד.
אלי חבוש
-
blknom1
-
- חבר ותיק

זה מה שעשיתי וכך גם אני משתמש שנים.. לא מבין מה הבעיה. מוזר.EliHaboosh כתב:לא מכיר את היומן acalendar אבל כשמכניסים אירוע ביומן במכשיר, צריך לוודא שמסמנים את היומן הרצוי כדי שיסונכרן למקום המתאים, אחרת זה נשאר בנייד בלבד....
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 747
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
הייתה לי בעיה דומה (עם jort). נפתרה כשעשיתי ניקוי Data של היומן במכשיר.
מגיעים (בגרסת עברית) ל-"ניהול ישומים" -> בוחרים בלשונית - "הכל" -> מוצאים את "איחסון היומן" (כדאי לחפש, הרשימה ארוכה) -> מבצעים - "נקה נתונים".
אני לא זוכר בדיוק אבל כנראה שתצטרך להגדיר מחדש את האליקציות הרלוונטיות אחרי הניקוי.
מגיעים (בגרסת עברית) ל-"ניהול ישומים" -> בוחרים בלשונית - "הכל" -> מוצאים את "איחסון היומן" (כדאי לחפש, הרשימה ארוכה) -> מבצעים - "נקה נתונים".
אני לא זוכר בדיוק אבל כנראה שתצטרך להגדיר מחדש את האליקציות הרלוונטיות אחרי הניקוי.
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 747
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
הייתה לי בעיה דומה (עם jort). נפתרה כשעשיתי ניקוי Data של היומן במכשיר.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

תודה רבה!UriM כתב:הייתה לי בעיה דומה (עם jort). נפתרה כשעשיתי ניקוי Data של היומן במכשיר.
אני לא זוכר בדיוק אבל כנראה שתצטרך להגדיר מחדש את האליקציות הרלוונטיות אחרי הניקוי....
הבעיה נפתרה והיומנים מסונכרנים. עכשיו אני יכול להמליץ על היומן המצוין הזה.