בשנה האחרונה שידרגתי את המערכת הביתית שלי שמשמשת לי לצפיה בסרטים בלבד. בזמנו היו לי רמקולים של קליפש עם רסיבר פיוניר LX85. גם אז נעזרתי באדיבותו של איציק 9000es שהקדיש מזמנו ולא מעט ועזר לי טלפונית בכיול המערכת שתוצאותיה היו מדהימות. ברצוני לציין שאין לי את הידע בכיול מתקדם מעבר לכיול בסיסי עם המיקרופון שעשיתי.
כמו שציינתי השנה החלפתי את כול מרכיבי המערכת. הרסיבר הוחלף לLX86 וגם כול הרמקולים לקליפש.
קדמיים RF7
סנטר RC64
אחוריים RS52{ יש לי גם RS62} חדשים שעדיין באריזה.
סאב SW115
כמובן שלאחר השדרוג הגדול הזה הייתי זקוק שוב לעזרתו של איציק בכיול. חיכיתי בסבלנות עד שהסאב הגיע אליי מחו"ל
כי הוא היה המרכיב האחרון בשדרוג, ואז לפני כחצי שנה פניתי שוב לעזרתו של לאיציק על מנת לכייל שוב את המערכת החדשה שלי. לצערי הדבר לא התאפשר עקב סיבה מצערת ואישית שקרתה במשפחתו.
לשמחתי היום פנה אליי טלפונית איציק{ אני מהצפון הרחוק והוא מהמרכז} ועזר לי לא מעט לכייל את ההגדרות ברסיבר ממש את כול הפרמטרים בלי לפספס כלום, והתוצאההההההההההההההההה, מדהימה!!!
הדיבור בסנטר חזק וברור, הקדמיים בשרניים והבס מורגש והסאב לא מרוח וממש מרעיד ומדוייק. אפילו אשתי{הנהלה} הרגישה הבדל משמעותי לאחר הכיול של איציק. לסיכום אני רוצה להודות שוב לחבר איציק ומודה מודה מודה על העזרה.
תודה