הוא מכין את הקפה גם שהכפתור האמצעי -למים חמים מופעל .נסתי בעצמי להכין קפה בשיטה הזו.
נתתי למכונה להתחמם כ- 10 דקות הורדתי מים חמים עד שהנורה נדלקה וכבתה והכנתי קפה בשיטה הזו ואני חייב לומר שפעם ראשונה יצא לי קפה כ"כ טעים במכונה הזאת. כמובן שלא התקנתי PID למכונה.
תנסו
לא ברור לי מה זה משנה.
חשבתי שגם בחלחטיה של קפה המיכל מתמלא !?
חוץ מזה הוא עבד פה עם PID שדואג לחימום כל הזמן.
זה רלוונטי למי שאין PID ?
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
בגלל הצורה שבה הוא התקין את הפיד הכפתור האמצעי אצלו עכשיו הוא בעצם הכפתור שמפעיל את המשאבה לחליטה במקום להוצאת מים חמים כמו אצלך והכפתור העליון הוא משמש למעין פריאינפיוזן הפעלת המשאבה למספר שניות קצר להרטבת העוגייה. אין פה שום טריק מיוחד אז אין לי מושג למה אתה מתכוון שקיבלת קפה טוב יותר. מה שבטוח שברגע שהפעלת כפתור אמצעי הכנסת מים קרים מהמיכל לדוד אז אולי אם אתה לא מקפיד על גלישת טמפרטורה אז יצא לך בפוקס שהפעם חלטת בטמפרטורה נכונה.
shlomyga כתב:בגלל הצורה שבה הוא התקין את הפיד הכפתור האמצעי אצלו עכשיו הוא בעצם הכפתור שמפעיל את המשאבה לחליטה במקום להוצאת מים חמים כמו אצלך והכפתור העליון הוא משמש למעין פריאינפיוזן הפעלת המשאבה למספר שניות קצר להרטבת העוגייה. אין פה שום טריק מיוחד אז אין לי מושג למה אתה מתכוון שקיבלת קפה טוב יותר. מה שבטוח שברגע שהפעלת כפתור אמצעי הכנסת מים קרים מהמיכל לדוד אז אולי אם אתה לא מקפיד על גלישת טמפרטורה אז יצא לך בפוקס שהפעם חלטת בטמפרטורה נכונה.
shlomyga כתב:בגלל הצורה שבה הוא התקין את הפיד הכפתור האמצעי אצלו עכשיו הוא בעצם הכפתור שמפעיל את המשאבה לחליטה במקום להוצאת מים חמים כמו אצלך והכפתור העליון הוא משמש למעין פריאינפיוזן הפעלת המשאבה למספר שניות קצר להרטבת העוגייה. אין פה שום טריק מיוחד אז אין לי מושג למה אתה מתכוון שקיבלת קפה טוב יותר. מה שבטוח שברגע שהפעלת כפתור אמצעי הכנסת מים קרים מהמיכל לדוד אז אולי אם אתה לא מקפיד על גלישת טמפרטורה אז יצא לך בפוקס שהפעם חלטת בטמפרטורה נכונה.
...
3 ניסיונות שפגעו בול וברצף אומר משהו ?
...
שוב, השאלה מול מה אתה משווה את זה, איך היית מכין קודם לפני שגילית את ה״טריק״ המדובר?