הטריפל של הוט
לפני שנה וחצי,
הוט יצא במבצע "רק הוט יכול"
אשר במסגרת המבצע נתנו טריפלים של טלויזיה+ אינטרנט (למי שהיה בין הראשונים נתנו 100 מגה במקום 30 מגה) +טלפון
וכל זה ב 329 ש"ח
הרבה מאוד אנשים באותה תקופה התחברו למבצע הזה,
עברה לה שנה וחצי וסוף החודש אמור המבצע להסתיים לכולם.
רציתי לשאול האם מישהו עשה בירורים מול הוט? והצליח להוציא מהם המשך למבצע?\לחדש אותו?
או תוכנית אחרת במחיר דומה ועם אותם התנאים?
דיברתי עם HOT לפני כחודש ואמרו לי שעדין לא ידוע מה יהיה עם המבצע האם ניתן יהיה להמשיך אותו או שיתנו תוכנית אחרת במקומו.
תודה!
הוט יצא במבצע "רק הוט יכול"
אשר במסגרת המבצע נתנו טריפלים של טלויזיה+ אינטרנט (למי שהיה בין הראשונים נתנו 100 מגה במקום 30 מגה) +טלפון
וכל זה ב 329 ש"ח
הרבה מאוד אנשים באותה תקופה התחברו למבצע הזה,
עברה לה שנה וחצי וסוף החודש אמור המבצע להסתיים לכולם.
רציתי לשאול האם מישהו עשה בירורים מול הוט? והצליח להוציא מהם המשך למבצע?\לחדש אותו?
או תוכנית אחרת במחיר דומה ועם אותם התנאים?
דיברתי עם HOT לפני כחודש ואמרו לי שעדין לא ידוע מה יהיה עם המבצע האם ניתן יהיה להמשיך אותו או שיתנו תוכנית אחרת במקומו.
תודה!
רוב הסיכויים שהמבצע ימשיך לך אוטומטית באותו מחיר, ובגלל זה אני ממליץ לך לא לגעת בו.
אם בכל זאת אתה חושש או שהמבצע כן ישתנה לך יש היום את טריפל טופ, שזה אותו טריפל רק שבו כל הערוצים פתוחים ב- 352 ש"ח, שזה ב- 20 שקל יותר יקר ממה שאתה משלם היום.
אפשר להשיג את הטריפל הזה גם ב- 10-20-30 שקל פחות.
אם בכל זאת אתה חושש או שהמבצע כן ישתנה לך יש היום את טריפל טופ, שזה אותו טריפל רק שבו כל הערוצים פתוחים ב- 352 ש"ח, שזה ב- 20 שקל יותר יקר ממה שאתה משלם היום.
אפשר להשיג את הטריפל הזה גם ב- 10-20-30 שקל פחות.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
nerya40 כתב:רוב הסיכויים שהמבצע ימשיך לך אוטומטית באותו מחיר, ובגלל זה אני ממליץ לך לא לגעת בו.
אפשר להשיג את הטריפל הזה גם ב- 10-20-30 שקל פחות....
צריך רק לקחת בחשבון, שטריפל טופ אינו כולל לדעתי את ערוצי הספורט 1 2, live וכן ספורט 5 HD
מי שלא יכול לוותר על אלה, חייב את המסלול הבכיר- iPlatinum שמחירו 100 שקלים יותר.
אלה אם כן ניתן לקחת "טריפל טופ" ולצרף לשם את חבילת הספורט המלאה, כתחליף לחבילת ערוצים אחרת...