בסרט "Now You See Me" ישנה מלחמה בניגון BD-Lite בסטרימרים.
הסרט מכיל עשרות Playlist, כפי שניתן לראות בתמונה. רק אחד מהם מנגן את הסרט בצורה תקינה.
אין לצופה אפשרות לדעת איזה הוא הנכון.
לכן לא ניתן לצפות בסרט בנגנים החדשים של Dune ו Popcorn Hour שלא מכילים ניגון עם תפריטים.
ב Oppo וב Popcorn Hour הישנים הסרט מנגן עם תפריט ללא בעיות.
אולפני הסרטים נלחמים בניגון סרטי בלו-ריי בסטרימרים ב BD-Lite
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אפשר פשוט לראות מה אורך הסרט ולפי זה ללכת, לא?
נתקלתי גם בתופעה נוספת בסרט אחר (לא זוכר בדיוק איזה) שבו הסרט נגמר אחרי שניה וחצי ולכן מנגנון בחירת הפלייליסט גורם לסרט בעצם לצאת לפני שמספיקים להחליף אותו...
נתקלתי גם בתופעה נוספת בסרט אחר (לא זוכר בדיוק איזה) שבו הסרט נגמר אחרי שניה וחצי ולכן מנגנון בחירת הפלייליסט גורם לסרט בעצם לצאת לפני שמספיקים להחליף אותו...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17931
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
חברים יקרים
אני לא יודע מאיפה אתם משיגים תכנים.
מאיפה שאני משיג לכל סרט יש קובץ info. בקובץ הנ״ל ,בנוסף למיידע על פורמטי הסאונד וכתוביות, רשום מה הוא ה mpls הנכון.
במידת הצורך טוענים אותו ב tsmuxer ובזה נגמר הסיפור.
אין צורך לנחש,לבדוק זמנים וכו....
וכאמור המצב האידיאלי היום, למשתמשים ״כבדים״ ,הוא גם וגם. גם dune303 וגם popcorn a210/c200
בהצלחה
אני לא יודע מאיפה אתם משיגים תכנים.
מאיפה שאני משיג לכל סרט יש קובץ info. בקובץ הנ״ל ,בנוסף למיידע על פורמטי הסאונד וכתוביות, רשום מה הוא ה mpls הנכון.
במידת הצורך טוענים אותו ב tsmuxer ובזה נגמר הסיפור.
אין צורך לנחש,לבדוק זמנים וכו....
וכאמור המצב האידיאלי היום, למשתמשים ״כבדים״ ,הוא גם וגם. גם dune303 וגם popcorn a210/c200
בהצלחה
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אורך הסרט לפי המידע ברשת הוא שעה ו 55 דקות:oferlaor כתב:אפשר פשוט לראות מה אורך הסרט ולפי זה ללכת, לא?...
http://www.flixster.com/movie/now-you-see-me/
רק עבור האורך הזה יש 14 רשימות ניגון אפשריות בסרט הזה. אי אפשר לבדוק כל אחת מהן.