מחפש פלטפורמה ל-XBMC ולגלישה (צפייה אונליין)-מה מומלץ ?
שלום ,
קראתי את השרשור הענק שיש לגבי ה XBMC והבנתי שזו התוכנה שתשמש אותי במעבר שלי מחברת הכבלים YES .
התרשמתי שמדובר בתוכנה בעלת יכולות מרשימות למדי .
ישנו ערוץ בשפה הרוסית ( ערוץ 9 למי שמכיר) שלא מצאתי באף מחבילות הערוצים שהוצעו כאן בפורום עבור ה XBMC .
אני מכיר אתרים שמשדרים המון תוכן בצפייה ישירה בשפה הרוסית והערוץ הנ"ל כלול בין שלל הערוצים .
מכאן ההתלבטות , אני רוצה להשתמש ב XBMC כי יש עבורה המון ערוצים אך לעיתים ארצה לחפש ערוצים נוספים ואז אני רוצה שתהיה לי אפשרות לגלוש ברשת ולמצוא ערוצים באופן ידני .
ממה שהבנתי יש לי מספר אפשרויות :
1.לרכוש XTREAMER ULTRA
2.לרכוש HTPC זעיר בדמות Raspberry Pi.
3.לרכוש HTPC ייעודי
קראתי את השרשור הענק שיש לגבי ה XBMC והבנתי שזו התוכנה שתשמש אותי במעבר שלי מחברת הכבלים YES .
התרשמתי שמדובר בתוכנה בעלת יכולות מרשימות למדי .
ישנו ערוץ בשפה הרוסית ( ערוץ 9 למי שמכיר) שלא מצאתי באף מחבילות הערוצים שהוצעו כאן בפורום עבור ה XBMC .
אני מכיר אתרים שמשדרים המון תוכן בצפייה ישירה בשפה הרוסית והערוץ הנ"ל כלול בין שלל הערוצים .
מכאן ההתלבטות , אני רוצה להשתמש ב XBMC כי יש עבורה המון ערוצים אך לעיתים ארצה לחפש ערוצים נוספים ואז אני רוצה שתהיה לי אפשרות לגלוש ברשת ולמצוא ערוצים באופן ידני .
ממה שהבנתי יש לי מספר אפשרויות :
1.לרכוש XTREAMER ULTRA
3.לרכוש HTPC ייעודי
yes זה לווין
אני הייתי לוקח את האולטרה-פצצה
אמנם אין לי אבל כבר עבדתי עליו והוא מעולה
אני הייתי לוקח את האולטרה-פצצה
אמנם אין לי אבל כבר עבדתי עליו והוא מעולה
xmen83 כתב:
1.לרכוש XTREAMER ULTRA
3.לרכוש HTPC ייעודי...
1. כבר לא מוכרים.
2. rpi איטי יחסית בממשק- לא הייתי ממליץ כמכשיר עיקרי בבית (נחמד בחדר )
3. יקר
יש כמה שרשורים שמיועדים לזה תעקוב אחריהם (מ"שער הכניסה") כנראה שהפיתרון באיזה קופסת לינוקס או אנדרואיד.
האופציה היקרה יותר של מחשב שלם אף פעם לא מזיקה .
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
תוכל לשים קישור לשרשור?
אני באותה התלבטות.
תודה
אני באותה התלבטות.
תודה