מספר שאלות לפני רכישת פיליפס 50PFL5008K
-
x-dream
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 227
- שם מלא: Uri
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
- יצירת קשר:
היי לכולם,
עומד לקנות את המסך הנ״ל ( ״50 ) מספר שאלות כדי להסגר על איך אני הולך לסדר מחדש את הציוד בסלון ובמזווה:
ראשית יש לי סטרימר ( dune hd smart b1 ). קניתי לו מתאם wifi
האם ניתן להזרים סרטים ממנו באיכות hd למסך? האם ה dnla wifi במסך נועד להזרמת סרטים באיכות גבוהה?
האם יש למסך LAN וניתן להזרים דרכו סרטים?
אם אני מזרים אליו ישירות סרט האם אני יכול לחבר ממנו אודיו אופטי למגבר להשמעת הסאונד?
התקציב; 6500 זה המקסימום.
השימושים שלי:
50% יס hd
20% יס רגיל
15% ps3
15% סרטים 1080p מכווצים מהרשת.
3D יקח לי עוד 5-10% בעתיד
האם הפיליפס בחירה טובה ?
תודה רבה !
עומד לקנות את המסך הנ״ל ( ״50 ) מספר שאלות כדי להסגר על איך אני הולך לסדר מחדש את הציוד בסלון ובמזווה:
ראשית יש לי סטרימר ( dune hd smart b1 ). קניתי לו מתאם wifi
האם ניתן להזרים סרטים ממנו באיכות hd למסך? האם ה dnla wifi במסך נועד להזרמת סרטים באיכות גבוהה?
אם אני מזרים אליו ישירות סרט האם אני יכול לחבר ממנו אודיו אופטי למגבר להשמעת הסאונד?
התקציב; 6500 זה המקסימום.
השימושים שלי:
50% יס hd
20% יס רגיל
15% ps3
15% סרטים 1080p מכווצים מהרשת.
3D יקח לי עוד 5-10% בעתיד
האם הפיליפס בחירה טובה ?
תודה רבה !
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
בגדול אם התקציב נוקשה אז כן, זו בחירה טובה.
לי נראה שעדיף להשקיע טיפה יותר ולקחת סמסונג F6400 בגודל 55", גם אם זה מיבוא מקביל (כל עוד יש 3 שנים אחריות). שווה את ההפרש ואיכות התמונה דומה (סגנון קצת אחר אבל בגדול רמה דומה).
לי נראה שעדיף להשקיע טיפה יותר ולקחת סמסונג F6400 בגודל 55", גם אם זה מיבוא מקביל (כל עוד יש 3 שנים אחריות). שווה את ההפרש ואיכות התמונה דומה (סגנון קצת אחר אבל בגדול רמה דומה).
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
האם ניתן להזרים סרטים ממנו באיכות hd למסך?
לא הבנתי את השאלה -
האם אתה רוצה שהוא יהיה השרת DLNA? אם יש לו פונקציה כזו אז כן. מצד שני, לא נראה לי. אתה מחבר את המכשיר ישירות למסך עם HDMI. מה בכלל משנה מה יש במסך אם הסטרימר הוא הנגן סרטים?
האם ה dnla wifi במסך נועד להזרמת סרטים באיכות גבוהה?
התשובות לכל השאלות הן כן.
רק שתדע, אין תמיכה בכתוביות דרך DLNA. אין את זה בתקן DLNA והיחידים שתומכים בזה הם סמסונג (וגם שם, נראה לי רק עם אפליקציית PLEX).
לא הבנתי את השאלה -
האם ה dnla wifi במסך נועד להזרמת סרטים באיכות גבוהה?
התשובות לכל השאלות הן כן.
רק שתדע, אין תמיכה בכתוביות דרך DLNA. אין את זה בתקן DLNA והיחידים שתומכים בזה הם סמסונג (וגם שם, נראה לי רק עם אפליקציית PLEX).