מחפש עזרה בקניה של טלויזית LED עם הכוונות לגבי ייבוא אישי

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
sprunknwn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות טלויזית 32 אינץ' LED והלכתי לכמה חנויות וכבר התחלתי לבדוק ושמתי לב לכמה דברים -
בדגם ויירה של פנסוניק ה 32B6 - חיברתי שני HDD, אחד USB 2.0 והשני USB 3.0 ואת שניהם הוא לא זיהה. בנוסף הטלויזיה תומכת רק ב JPEG ו MP3 ואיכות התמונה (HD לא FULLHD) על הפנים אפילו בתכנים של FULLHD.

הדגם השני שבדקתי היה הפיליפס 3008 - איכות התמונה הייתה טובה, זוהו שני ה HDD, כמעט כל הקבצים שהיו לי ב HDD זוהו גם כן, כולל MKV, אך בעת ניגון MKV עם DTS, לא היה אודיו.

התחלתי לחפש באינטרנט ומצאתי דגם של סמסונג שעלול להתאים אך לפי המדריך שלו, הוא גם לא תומך ב DTS.
אז לסיכום - אני מחפש טלויזיה חכמה 32 אינץ', עם חיבור USB שתומכת ב MKV עם DTS, חיבורים למכשירים קצת יותר ישנים כמו RCA, קומפוננט ו VGA, חיבור אינטרנט (אם הוא Wi-Fi מעולה), רמת שחורים נאותה, איכות תמונה מעולה. מבחינת LED LCD OLED PLASMA, ממש לא משנה לי.

בנוגע לייבוא אישי, רציתי לדעת איך הולכת הפרוצדורה. הבאתי לארץ פעם סקייטבורד חשמלי ועברתי מסכת עינויים שכללה פניים למכון התקנים, מכס, מכון התקנים, משרד התחבורה, מכס, מכס, מכס ולבסוף אמרו לי שיש צו איסור ייבוא.
אשמח לשמוע ממישהו שכבר הביא טלויזיה לארץ.

תודה על העזרה

sprunknwn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228
נתן תודות: 49 פעמים

שליחה #2 

אני מבין שכל פוסט של בקשת עזרה בקניה פה נענה בהתעלמות מוחלטת.

תודה בכל מקרה

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #3 

32'' בישראל עולה כמו בחו"ל. ממליץ על סמסונג F-5000.

fLy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 528 פעמים
קיבל תודות: 272 פעמים

שליחה #4 

אני מוכן לתמיד להיות מופתע אבל קשה לי להאמין שיש פה מישהו שייבא אישית טלוויזיה 32"...גודל הסכום לא שווה את ההמתנה, חוסר האחריות והביחבוש האפשרי עם רשויות המיסים.
דורון.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #5 

בעקרון אין בעיה להביא אבל המחיר זהה ובארץ אפשר לשלם בתשלומים.

אריהט
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 348
נתן תודות: 12 פעמים

שליחה #6 

מי קונה 32 בחו״ל ?
הפער הוא קטן , אין אחריות , חלילה אפשרות לנזק בהעברות . בקיצור שלם קצת יותר ותקבל יותר ראש שקט .

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”