עזרתכם הבהולה : J. River Media Center 11

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
SHIRS פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לא יודעת אם אתם מכירים את התוכנה היא חמודה לאללה ושווה את בדיקתכם בכל אופן הבעיה היא כזו יש לי Hauppauge WinTV 150 עם השלט שלו (הרגיל לא ה-MCE) ואני מנסה לשלוט על התוכנה הזו עם GRIDER ואני בשום פנים ואופן לא מצליחה לזהות בGRIDER את השלט שלי ואני מסתבכת נורא המון תודה מראש :-) שיר

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #2 

אם יש לך את השלט של ה-PVR150 את צריכה להוריד PLUGIN מאתר של GIRDER ורק אז היא תעבוד לך.
תראי פה:
http://www.promixis.com/downloads.php?m ... ucCode=800

וקישור ישיר:
http://www.promixis.com/download.php?ID=863

SHIRS פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

קודם כל אתה מלך תודה!!! זה פתר לי חצי בעיה השאלה כרגע איך גורמים לJ RIVER הזה לעבוד עם השלט שלי???ודבר שני זה אומר שעם הGRIDER אפשר לשלוט על MCE בלי השלט המקורי של MCE? המון תודה:-)!

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

קודם כל בבקשה!!!
כדי לשלוט על תוכנה מסויימת (כל תוכנה וגם MCE) את צריכה ללמד את GIRDER גם את הכפתור בשלט וגם את הפקודה שצריך לבצע.
לכל דבר ב MCE (ואני מקווה גם ב J RIVER) יש קיצור במקלדת.
לדוגמה: כדי שהחץ למטה בשלט באמת יעבוד את צריכה ללמד את GIRDER שלחיצה על הכפתור הזה בשלט היא כמו לחיצה על החץ במקלדת. הרי שלט הוא בסה"כ מקלדה מוזרה.
למזלנו יש אנשים שכבר עשו את התהליך הזה ויש הגדרות מוכנות:
http://www.promixis.com/downloads.php?mode=list
תחפשי תחת הכותרת "Girder - Girder Program Definitions".
הקבצי הגדרות שם מכילים את הקיצורי מקלדת של תוכנות שונות.
את צריכה לטעון את הקובץ הגדרות ל GIRDER ואז נשאר לך רק לשייך את הכפתורים לקיצורי מקלדת לפי טעמך האישי.
בהצלחה!

SHIRS פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

שוב תודה:-) אבל כל מה שאני מצליחה לעשות זה PLAY ו STOP קדימה ואחורה זהו התפריט לא עובד הכפתורי חצים לא עובדים כל אלה למרות שהגדרתי:-( הרבה תודה מראש

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

אחרי שאת טוענת את הקובץ הגדרות מהאתר את תראי ב GIRDER את כל הקיצורי מקלדת של התוכנת PVR. אחרי זה את חייבת!! לשייך להם את הכפתור בשלט. הסיבה שחלק מהכפתורים כן עובדים כי הם מראש שווי ערך ללחיצה על המקלדת.
אני לא זוכר את הדרך המדוייקת אבל אחרי שאת טוענת את ההגדרות של התוכנת PVR לתוך GIRDER את צריכה לעבור קיצור מקלדת אחר קיצור מקלדת ול"הקליט" את הכפתור בשלט שלו. תנסי לראות אם ברגע שאת מנסה לערוך קיצור מקלדת יש אפשרות ללמד את GIRDER את הכפתור בשלט.

SHIRS פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אני כנראה נכה אבל באמת לא הולך לי :-( אני חושבת שאולי הקובץ של ההגדרות של התוכנה הזו לא כל כך מפותח אחרת פשוט אין לי הסבר לזה... בכל אופן המון תודה על העזרה!:-)

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

תעשי ניסוי. קחי לדוגמא את שילוב המקשים CONTROL+F. זה אמור לפתוח תיבת חיפוש לא משנה איפה את בוינדוס. תנסי ללמד את GIRDER שלדוגמא כפתור מס' 1 בשלט יפעיל את השילוב מקשים הזה כדי לראות אם את בדרך הנכונה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”