אהיה בקרוב בגרמניה ורוצה להביא נגן או סטרימר.
מרוב המידע כבר עבדתי את הכוון - תעזרו לי לתאפס ולהחליט בבקשה!
מצטער אבל יהיה קצת ארוך
אז ככה, נתחיל ממה שיש ומה נדרש:
יש מקרן, NAS עם DLNA ומחובר לנתב אלחותי, ומגבר סטראו + רמקולים.
מה נדרש - מכשיר שידע לקחת סרטים ומוזיקה מ-NAS (בDLNA או WIFI או כבל רשת) ולהזרים למקרן ו/או למגבר.
עד כאן פשוט - כמעט כל סטרימר בסיסי מסוגל לעשות זאת.
למה מסתבך - רציתי שהמכשיר ידע גם לקרוא דיסקים CD ישנים עם תוכן קשה להסגה (עם הזמן מאמין שגם זה יעבור ל-NAS עך דרך ארוכה), בנוסף מכשיר חייב לדעת להפעיל יציאת HDMI ואודיו אנלוגי במקביל (HDMI מעביר וידאו למקרן וRCA למגבר ורמקולים) וכמובן התקציב מצומצם מאוד (עד 300 יורו). עם כל זה לא מספיק - הקמצן שבפנים אומר כי המכשיר צריך לדעת להזרים כמה שיותר פורמטים
הייתי בטוח ללכת על MEDE8ER MED1000 אשר נראה לי הכי מתאים (ללא יכולת קריאת דיסקים) אבל מכשיר זה אינו נמכר בחנות בה אני לוקח כל שער הרכיבים ומטעמי נוחות מעדיף לקחת הכל במקום אחד (אם לא תהיה ברירה רק אז ממקום אחר).
ואז ראיתי כי ישנה אפשרות לקחת בלו-ריי שיכול לתפקד גם הוא כסטרימר ולתת פתרון גם לדיסקים (ואולי בעתיד גם לדיסקים 3D וכו' )
מתוך מה שראיתי ישנם PIONEER 450, PANASONIC 500, SONY S790 ואולי עוד.
את סוני פסלתי כי אינו יודע לקרוא FLAC אשר רוב המוזיקה שלי היא בפורמט זה.
פנסוניק לפי ביקורות יש לו DAC הכי טוב מבין כל מקשירים בטווח מחירים אלו ובכלל נחשב למציאה במחיר שלו.
פיוניר יכול לקרוא גם ISO עם "לשכנע" אותו.
אבל בשום מקום איני יכול למצוא מידע לגבי עבודה מקבילית של HDMI ו-RCA של המקשירים הנ"ל.
מי מהבעלים יכול לבדוק את זה?
מה מתוך זה הייתם ממליצים ? (מכשיר שידרוש הכי פחות התעסקות - חיברת ומנגן... וכמה שיותר פורמטים
או לרדת מנגן ולקנות את MEDE8ER אשר לפי ביקורות נגן מצויין...
סליחה על המלל הרב ומקווה לעזרתכם המהירה!!!