בעיה עולמית בXBMC נראה אולי מישהו יצליח לפתור
בדקתי כאן בפורום וגם בפורומים ממדינות אחרות ויש בעיה בהוספת תרגום חיצוני לסרט HD מלא שמגיע בפורמט כזה
E:\Movies\Lincoln.2012.1080p.BluRay.AVC.DTS-HD.MA.7.1-LAZERS [PublicHD]\BDMV\STREAM
התרגום עובד מעולה שאני מוסיף אותו לסרט בתוכנה אחרת (למשל WMP-HC) אבל בXBMC יש דיליי מטורף בין הסרט לתרגום. (האפשרות של הוספת דיליי בXBMC מבוטלת).
הבנתי מפורומים אחרים שהבעיה קיימת רק מהגרסאות האחרונות של הבXBMC ופעם לא היתה בעיה עם זה.
סרטים MKV של 15 גיגה שזה קובץ אחד התרגום עובד בסדר. אבל שזה מגיע בתיקיית STREAM\BDMV קיימת הבעיה.
אפשר לראות בפוסט הזה מתגובה 2 שמדברים על הבעיה
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=150699
אודה לעוזרים ,(מת לראות כמה סרטים בחג (-:)
E:\Movies\Lincoln.2012.1080p.BluRay.AVC.DTS-HD.MA.7.1-LAZERS [PublicHD]\BDMV\STREAM
התרגום עובד מעולה שאני מוסיף אותו לסרט בתוכנה אחרת (למשל WMP-HC) אבל בXBMC יש דיליי מטורף בין הסרט לתרגום. (האפשרות של הוספת דיליי בXBMC מבוטלת).
הבנתי מפורומים אחרים שהבעיה קיימת רק מהגרסאות האחרונות של הבXBMC ופעם לא היתה בעיה עם זה.
סרטים MKV של 15 גיגה שזה קובץ אחד התרגום עובד בסדר. אבל שזה מגיע בתיקיית STREAM\BDMV קיימת הבעיה.
אפשר לראות בפוסט הזה מתגובה 2 שמדברים על הבעיה
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=150699
אודה לעוזרים ,(מת לראות כמה סרטים בחג (-:)
תשובה פשוטה
זה כמו להשוות מרצדס S500 לסובארו ג'אסטיlbendror כתב:שאלה פשוטה למה אתה לא צופה דרך Gozlan?
יש שם סרטים ב DVDR או R5 אשר איכות הצפייה דיי מספקת?...
ההבדל הוא תהומי
Re: תשובה פשוטה
בינתיים לא חסרים נגנים אחרים עד שיתקנו.orenttrr כתב:זה כמו להשוות מרצדס S500 לסובארו ג'אסטיlbendror כתב:שאלה פשוטה למה אתה לא צופה דרך Gozlan?
יש שם סרטים ב DVDR או R5 אשר איכות הצפייה דיי מספקת?...
ההבדל הוא תהומי...
vlc
plex ועוד ..
בכל מקרה אני הייתי פשוט עובר לגוזלן או לmkv ..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
גירסה 11 לא תומכת ב-DTS-HD, רק 12.
אולי שווה לבדוק אם גירסאות הבטא של גירסה 13 כן מנגנות את הקובץ.
אולי שווה לבדוק אם גירסאות הבטא של גירסה 13 כן מנגנות את הקובץ.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מה אתם משגעים אותו עם צפייה ישירה...
הוא מעוניין בנגינת בלו ריי מלא.
זה הבדל של שמיים וארץ.
הוא מעוניין בנגינת בלו ריי מלא.
זה הבדל של שמיים וארץ.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
מבלי לזלזל אולי במסך 32'' של מותג סיני אין הבדל באיכות אבל בכל מסך מעל 50'' באיכות מוכרת אתה תראה את ההבדלים בגדול.lbendror כתב:ומה שמחזיר את השאלה למה אתה מנסה להתביע את עצמך בבוץ כשיש לך אתרים שנותנים לך צפייה ישירה באיכות צפייה מעולה?
צפיתי במספר רב בסרטים באתר גוזלן והאיכות מרצדס....
אורן: כהמלצת חברי pixies הייתי מתקין את גירסה 13 באלפא 7. ספר לנו האם זה פותר את הבעיה.
באמת מה קשור צפייה ישירה...
בנוגע לבעיית הדיליי: הבעייה אכן קיימת מאז פרודו, ידועה ויש עליה באג פתוח כ 15 חודש
=http://trac.xbmc.org/ticket/13104
נקווה לטוב, אין פיתרון כרגע.
בנוגע לבעיית הדיליי: הבעייה אכן קיימת מאז פרודו, ידועה ויש עליה באג פתוח כ 15 חודש
=http://trac.xbmc.org/ticket/13104
נקווה לטוב, אין פיתרון כרגע.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

איך הקבצים מסודרים בתיקיית BDMV? האם יש קובץ M2TS אחד ענק והשאר ממש קטנים, או שיש כמה קבצי M2TS גדולים?
אם יש רק קובץ אחד ענק, פשוט תשים קובץ SRT באותו שם ונגן את קובץ ה-M2TS ישירות.
אם יש רק קובץ אחד ענק, פשוט תשים קובץ SRT באותו שם ונגן את קובץ ה-M2TS ישירות.
אולי מונית מרצדס שנת 81 ..lbendror כתב:ומה שמחזיר את השאלה למה אתה מנסה להתביע את עצמך בבוץ כשיש לך אתרים שנותנים לך צפייה ישירה באיכות צפייה מעולה?
ושלא לדבר שאיכות הסאונד שם זה 2 ערוצים mp3
הקבצים מסודרים כאשר יש קובץ אחד גדול וכל השאר קטנים. כאשר אני מנגן את הקובץ כשיש תרגום באותו שם בתיקייה עדיין הבעיה קיימתpixies כתב:איך הקבצים מסודרים בתיקיית BDMV? האם יש קובץ M2TS אחד ענק והשאר ממש קטנים, או שיש כמה קבצי M2TS גדולים?
אם יש רק קובץ אחד ענק, פשוט תשים קובץ SRT באותו שם ונגן את קובץ ה-M2TS ישירות....
מה שעשיתי כרגע זה שאני משתמש בגרסה 11 EDEN שכוללת בתוכה HD-AUDIO , ככה שניתן לנגן פורמטים חדשים ואין לי את הבעיה בכתוביות.pixies כתב:גירסה 11 לא תומכת ב-DTS-HD, רק 12.
אולי שווה לבדוק אם גירסאות הבטא של גירסה 13 כן מנגנות את הקובץ....
אני נראה לי אשאר עם זה עד שיהיה פתרון אחר.
התקנתי גרסת לילה אחרונה מהאתר של XBMC והבעיה עדיין קיימת בהוספת כתוביות חיצוניות.TheWiz כתב:מבלי לזלזל אולי במסך 32'' של מותג סיני אין הבדל באיכות אבל בכל מסך מעל 50'' באיכות מוכרת אתה תראה את ההבדלים בגדול.lbendror כתב:ומה שמחזיר את השאלה למה אתה מנסה להתביע את עצמך בבוץ כשיש לך אתרים שנותנים לך צפייה ישירה באיכות צפייה מעולה?
אורן: כהמלצת חברי pixies הייתי מתקין את גירסה 13 באלפא 7. ספר לנו האם זה פותר את הבעיה....
יכול להיות שה"באג" הזה לא מטופל ע"י צוות XBMC כי רובם לא משתמשים בכתוביות בשל היותם דוברי אנגלית ברמת שפת אם.
תמיד דופקים את היהודים
אני רואה הרבה סרטים בפורמט mt2s (או שמא זה m2ts?) ולא נתקלתי בבעיה הזאת ב xbmc. מה שאני בד"כ עושה זה לבחור את הקובץ הגדול למחוק את כל השאר ולהשאיר אותו בלבד (מוחק את השאר התיקיות גם כן, משאיר רק את הקובץ הבודד כאילו זה mkv). לאחר מכן מוריד תרגום מסונכרן וזה עובד פיקס.
נ.ב. לעתים נדירות יחסית אין קובץ אחד גדול וצריך להשתמש בתוכנה כדי לאחד קבצים, אבל נתקלתי בזה רק פעם אחת עד כה.
נ.ב. לעתים נדירות יחסית אין קובץ אחד גדול וצריך להשתמש בתוכנה כדי לאחד קבצים, אבל נתקלתי בזה רק פעם אחת עד כה.