מה מטרת זנב הצינור הזה?
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
זה מסנן חלקיקים ששומר נגד סתימה עקב לכלוך במיכל או פילטר פגום.
עדיף היה להשאיר אותו ולמצוא מתאם כלשהו למסנן הרזין, כמובן לא סוף העולם אבל יש מסננים שעלולים להיות פגומים ואז תיתכן סתימה במכונה (קרה לחבר שלי עם מכונה כמו שלך).
תנסה לבנות מתאם כלשהו...
עדיף היה להשאיר אותו ולמצוא מתאם כלשהו למסנן הרזין, כמובן לא סוף העולם אבל יש מסננים שעלולים להיות פגומים ואז תיתכן סתימה במכונה (קרה לחבר שלי עם מכונה כמו שלך).
תנסה לבנות מתאם כלשהו...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אתה לא חייב מסנן חלקיקים כזה. אתה יודע כמה זמן אפשר לעבוד אתו לפני החלפה? המסננים האלה האלה מצריכים החלפה אחת הם נסתמים.
אם אתה רוצה הגנה כפולה אז תמלא מים במיכל מבריטה ופילטר רזין טבול (אם תמצא בריטה טבול זה עדיף - פעם בשנה מחליפים וזהו)
אם אתה רוצה הגנה כפולה אז תמלא מים במיכל מבריטה ופילטר רזין טבול (אם תמצא בריטה טבול זה עדיף - פעם בשנה מחליפים וזהו)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
לא הצלחתי להבין כל כך אם אתה בעד או נגד.
מה זאת אומרת החלפה אחת הם נסתמים?
אני משתמש ברזין ובריטה (ליתר דיוק אקווה. זה כמו בריטה מתוצרת life של סופר פארם) אבל כפיר הזכיר את העניין של פילטר פגום. מספיק שגרגיר זהוב אחד חודר למערכת בכדי לגרום נזק. לכן החזרתי את מסנן החלקיקים.
מה זאת אומרת החלפה אחת הם נסתמים?
אני משתמש ברזין ובריטה (ליתר דיוק אקווה. זה כמו בריטה מתוצרת life של סופר פארם) אבל כפיר הזכיר את העניין של פילטר פגום. מספיק שגרגיר זהוב אחד חודר למערכת בכדי לגרום נזק. לכן החזרתי את מסנן החלקיקים.