Sennheiser HDVA 600 מישהו כאן רכש את המגבר ??
אני לא אקנה שום מגבר שבה מהחברה שהביאה לנו את ה-HEV70 שהוא פיסת האלקטרוניקה הכי גרועה ושווה ל-*** שאני ראיתי איי פעם. הדבר הזה היה אמין פחות מאחמדינג'ד.
אני מבין שמדובר על חייה שונה לגמרי, אני רק רומז שלדעתי חבל להיות שפן נסיונות במקרה הזה. תן להם להימכר קצת ולראות אחרי זמן מה האם הם מחזיקים מעמד ורק אז תבדוק האם כדאי להתעסק מבחינת סאונד.
אני מבין שמדובר על חייה שונה לגמרי, אני רק רומז שלדעתי חבל להיות שפן נסיונות במקרה הזה. תן להם להימכר קצת ולראות אחרי זמן מה האם הם מחזיקים מעמד ורק אז תבדוק האם כדאי להתעסק מבחינת סאונד.
הבעיה שלו הייתה גם שהוא לא נשמע אפילו קרוב למוצרים של המתחרים, ויותר חשוב מזה שהם היו הדבר הכי לא אמין בעולם. רעשים מוזרים, רכיבים שנשרפו או נפרצו, פשוט פיסת *** טהור.
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
יש לך כבל מאוזן ?
- valer_valer
- חבר ותיק

לא יכול להגיד לך מה ההבדלים, כי לא שמעתי את המגבר הזה עוד. השאלה הייתה בגלל שהמגבר שהצגת הוא מאוזן, כלומר כפול, ובלי כבל מאוזן זה כאילו לנצל רק חצי מגבר.
איזה סוגי מוזיקה אתה מעדיף (כלומר מה הסוגים שאתה בד"כ שומע) ? ומה התקציב כמובן ?
איזה סוגי מוזיקה אתה מעדיף (כלומר מה הסוגים שאתה בד"כ שומע) ? ומה התקציב כמובן ?
שלום
למה אתה מתכוון מנצל חצי מגבר ? סליחה על הבורות בעניין אולי ?.
מנסיון שהיה לי עם SONY SCD-1 שהיה מחובר XLR לפרה TAE-1 ההבדל בסאונד היה די משמעותי מחיבור רגיל
של RCA לאותם מכשירים .
להבנתי הצליל הXLR יהיה טוב יותר משמעותית מחיבור עם פלג 6.3 הרגיל ? במגבר אוזנייות .
הרבה בחירה של מגברים אין כאן לאוזניות בארץ.
ברדסטון ,לימן הקוביה שחורה ,וסנהייזר 600 מגבר, ועוד בעולם יש המון מה לקנות , לפחות ממה שנאמר במפרט הם דואל מונו קלאס א כולם .
המוסיקה היא בעיקר קלאסית לכל הגוונים - עם הקלטות של DECCA /RCA/DGG/EMI בעיקר
עם מקורות איכותיים של סוני ES ומרנץ CDA-94 ממיר 16 ביט מ1987 .
כרגע מאזין מיציאת אוזנייות של מגבר דנון 2000 אשר הטרנזיסטורים סופיים מוספטים מחוברים במקביל ליצאת האוזניות
בדקתי בסכמה של המגבר בוודאות .
במה שונה יצאה זו ממגבר אוזנייות שמוזכרים למעלה ?
בברכה
למה אתה מתכוון מנצל חצי מגבר ? סליחה על הבורות בעניין אולי ?.
מנסיון שהיה לי עם SONY SCD-1 שהיה מחובר XLR לפרה TAE-1 ההבדל בסאונד היה די משמעותי מחיבור רגיל
של RCA לאותם מכשירים .
להבנתי הצליל הXLR יהיה טוב יותר משמעותית מחיבור עם פלג 6.3 הרגיל ? במגבר אוזנייות .
ברדסטון ,לימן הקוביה שחורה ,וסנהייזר 600 מגבר, ועוד בעולם יש המון מה לקנות , לפחות ממה שנאמר במפרט הם דואל מונו קלאס א כולם .
כרגע מאזין מיציאת אוזנייות של מגבר דנון 2000 אשר הטרנזיסטורים סופיים מוספטים מחוברים במקביל ליצאת האוזניות
בדקתי בסכמה של המגבר בוודאות .
במה שונה יצאה זו ממגבר אוזנייות שמוזכרים למעלה ?
בברכה
- valer_valer
- חבר ותיק

ברייסטון הצהירו עליו כ - fully-balanced מה שאומר שיש לו 2 אפיקי הגברה לכל ערוץ, ובחיבור מתאים הסיגנל מתקבל בצורה דיפרינציאלית.SONYES כתב:שלום
למה אתה מתכוון מנצל חצי מגבר ? סליחה על הבורות בעניין אולי ?....
בחיבור רגיל אתה מנצל האפיק בודד פר ערוץ.
האמת שלא הייתה לי שום כוונה להיכנס לדיון על יתרונות סוגי הגברה כזו או אחרת. רק ניסיתי לעזור. זו גם הסיבה ששאלתי את השאלות הרלוונטיות.SONYES כתב: מנסיון שהיה לי עם SONY SCD-1 שהיה מחובר XLR לפרה TAE-1 ההבדל בסאונד היה די משמעותי מחיבור רגיל
של RCA לאותם מכשירים .
בדקתי בסכמה של המגבר בוודאות ....
בהחלט מרשים אולם
אין לי צורך בDAC .
הגברה נטו לייימן ? למשל המתאימים לפי חוות דעת שונות לHD800 . יש למשהו את המגבר בבית ?
אגב בהשקה סנהייזר השתמשו בהם .
מנסיון כאן של אנשים מנורות ??? או מגברים קלאס א מה מתאים יותר ל-800.
היה לי AKG340 +DV336 מה לא עשיתי .זה לא הצליל שהיה לי זכור משנות השמונים ומכרתי אותם -נוחיות שמיעה לאורך שעות וכו וחזרתי באהבה גדולה ל600 הותיקות שחודשו לחלוטין כולל קפסולות .
אגב לאוזניות 580 +HD 600 שמכרתי ממש לפני שבועיים שמעתי איתם עם DV336 וכשעברתי ליציאת דנון 2000
הצליל באותם אוזניות היה דינאמי .יותר אויר מסביב לכלים והרבה יתרונות לטובת הדנון .
עכשו הכל שונה ה-800 נשמעות מדהים דרך אותו דנון 2000
עד כמה אשפר את הצליל ??? במגבר ליימן- ודומים לו
בברכה
אין לי צורך בDAC .
הגברה נטו לייימן ? למשל המתאימים לפי חוות דעת שונות לHD800 . יש למשהו את המגבר בבית ?
אגב בהשקה סנהייזר השתמשו בהם .
מנסיון כאן של אנשים מנורות ??? או מגברים קלאס א מה מתאים יותר ל-800.
היה לי AKG340 +DV336 מה לא עשיתי .זה לא הצליל שהיה לי זכור משנות השמונים ומכרתי אותם -נוחיות שמיעה לאורך שעות וכו וחזרתי באהבה גדולה ל600 הותיקות שחודשו לחלוטין כולל קפסולות .
אגב לאוזניות 580 +HD 600 שמכרתי ממש לפני שבועיים שמעתי איתם עם DV336 וכשעברתי ליציאת דנון 2000
הצליל באותם אוזניות היה דינאמי .יותר אויר מסביב לכלים והרבה יתרונות לטובת הדנון .
עכשו הכל שונה ה-800 נשמעות מדהים דרך אותו דנון 2000
עד כמה אשפר את הצליל ??? במגבר ליימן- ודומים לו
בברכה
או "להסתפק" ב-M3. כשמשקיעים קצת בחלקים אפשר לקבל תוצאות מדהימות מהמגבר הזה (שבכללי נחשב מגבר מצוין, וחולק לא מעט דברים עם ה-B22).
אני לא רוצה לנדב חברים אחרים ללא ידיעתם, אז רק אציין שבעבר בניתי מגבר כזה לאחד מחברי הפורום. הוא לא התפרע אבל בהחלט לא התקמצן על הרכיבים, וקיבל מגבר פנומנלי. אני כל כך נהנתי ממנו עם האוזניות שלי בזמן הבדיקות שכאב לי הלב לתת לו אותו בסיום
אני לא רוצה לנדב חברים אחרים ללא ידיעתם, אז רק אציין שבעבר בניתי מגבר כזה לאחד מחברי הפורום. הוא לא התפרע אבל בהחלט לא התקמצן על הרכיבים, וקיבל מגבר פנומנלי. אני כל כך נהנתי ממנו עם האוזניות שלי בזמן הבדיקות שכאב לי הלב לתת לו אותו בסיום
תיכנס לאתר של AMB ותבדוק מה רשום בדף המוצר. יש לפעמים הפנייה לאנשים שיכולים לבנות כזה בעבורך. ממה שידוע לי, המחירים אצל האנשים ה"רשמיים" הם מאוד גבוהים. יש גם אפשרות לחפש מישהו ב-HF שיבנה לך, אני יודע שיש אנשים בפורום הזה שכבר עשו זאת בעבר. במקרה כזה כדאי לבדוק מה הבן-אדם בנה בעבר (לחפש ביקורות על דברים שהוא בנה, או תמונות שלהם), כי יצא לי לתקן דברים של חברי פורום פה וחלקם נראו על הפנים למרות שהבן-אדם שבנה אותם הוא מישהו דיי מוכר ב-HF.
אתה יכול גם תמיד לבנות לבד אם יש לך ידע בסיסי באלקטרוניקה. לדעתי זה הכי כיף
אתה יכול גם תמיד לבנות לבד אם יש לך ידע בסיסי באלקטרוניקה. לדעתי זה הכי כיף