KEF חוזרת עם סדרת ה R ורמקול מדפי בסגנון שלא רואים כל יום.

מה זה משנה היכן הם מיוצרים.dragon כתב:יהיה מעניין לעשות להם מבחן האזנה, ואני מקווה מאד לא להתאכזב (שוב) מ-KEF, מאחר שלדעתי בעשור - עשור וחצי האחרונים איכותם של מוצרי החברה הזאת ירדה פלאים, לפחות בקווי המוצרים הפחות-יקרים שלה. ועדיין אני מתרשם שהמחיר המבוקש עבור הדגם הנ"ל גבוה מאד, אולי גבוה מדי, בעיקר נוכח העובדה המאכזבת כשלעצמה שהם מיוצרים בסין (במחיר כזה ?!)....

ברור שיש כאן הוזלת יצור.dragon כתב:אם זה לא משנה, אז למה קף לא מייצרים אותם באנגליה? בעיקר אם זה גם באותם מחירים כפי שאתה טוען. מטרת הייצור בסין היא אחת - להוזיל עלויות ליצרן, וקצת קשה לקבל את זה שרמקולים בגודל ומפרט כזה עולים 10K שקל אפילו אחרי שהם מיוצרים בסין. ייתכן שהסינים יודעים לייצר באיכות גבוהה - זה עוד טעון הוכחה לדעתי - אבל אם מחיר האיכות הזאת יתקרב או ישתווה לזה שבאירופה/אמריקה, זה מוציא את העוקץ מהעתקת קווי ייצור לסין....

לא רוצה לפגוע בישרים,סיכוי רב שאתה צודק.dragon כתב:אגב ובהמשך להודעתי הקודמת, טרם בדקתי אבל ייתכן שהמחיר הגבוה-על-פניו בארץ קשור יותר ליבואן מאשר ליצרן. הרי אנו יודעים שיש מוצרים רבים שמחיריהם בארץ כפולים ואף יותר ממחיריהם בחו"ל, ייתכן שזה אחד המקרים האלה....
אז כדאי קודם לבדוק, ורק אח"כ להעיר. המחיר של ה R300 באנגליה הוא 1000 פאונד שזה בערך 5600 ש"ח, והמחיר שרשום במאמר הוא המחיר הרישמי של היבואן, ולא המחיר הסופי. רחוק למדי "מכפול ואף יותר" הייתי אומר.אגב ובהמשך להודעתי הקודמת, טרם בדקתי אבל ייתכן שהמחיר הגבוה-על-פניו בארץ קשור יותר ליבואן מאשר ליצרן. הרי אנו יודעים שיש מוצרים רבים שמחיריהם בארץ כפולים ואף יותר ממחיריהם בחו"ל, ייתכן שזה אחד המקרים האלה....
לא יודע, לא שמעתי את ה ls50.איך הם בהשוואה ל kef ls50 ?...