ערכי כיול ל f6400
-
עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
ראיתי שהרבה אנשים קונים את המסך הזה. יש לו ערכי כיול מומלצים שמפורסמים איפהשהו, או שמישהו יכול לפרסם?
-
עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

מה, זה סוד?
- roee7777
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 809
+1
- vad_sh123
-
- חבר פעיל

- תגובות: 79
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
יש את זה (תוצאה ראשונה בגוגל ל-f6400 calibration).
ניסיתי את הנתונים האלה, ולא התלהבתי במיוחד מהתוצאה. תמונה ירוקה מאד עם חוסר חדות. אם למישהו יש נתונים אחרים, אשמח שישתף.
ניסיתי את הנתונים האלה, ולא התלהבתי במיוחד מהתוצאה. תמונה ירוקה מאד עם חוסר חדות. אם למישהו יש נתונים אחרים, אשמח שישתף.
- roee7777
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 809
אני לא חושב שמסך 6400 UN , UE ,או UA , יקבלו תוצאה זהה תחת אותו כיול.
אנחנו צריכים ערכי כיול מומלצים ל- UA ו- UE שנמכרים אצלנו בארץ.
אנחנו צריכים ערכי כיול מומלצים ל- UA ו- UE שנמכרים אצלנו בארץ.
-
עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

ראיתי את זה גם כן, ולכן שאלתי פה. מה שמעניין שכמה אתרים אחרים דווקא מצטטים את ערכי הכיול הללו.LinkMattan כתב:יש את זה (תוצאה ראשונה בגוגל ל-f6400 calibration).
ניסיתי את הנתונים האלה, ולא התלהבתי במיוחד מהתוצאה. תמונה ירוקה מאד עם חוסר חדות. אם למישהו יש נתונים אחרים, אשמח שישתף....
-
עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

ראיתי את זה גם כן, ולכן שאלתי פה. מה שמעניין שכמה אתרים אחרים דווקא מצטטים את ערכי הכיול הללו.LinkMattan כתב:יש את זה (תוצאה ראשונה בגוגל ל-f6400 calibration).
ניסיתי את הנתונים האלה, ולא התלהבתי במיוחד מהתוצאה. תמונה ירוקה מאד עם חוסר חדות. אם למישהו יש נתונים אחרים, אשמח שישתף....
- ירקרק
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1251
יש את הלינק שנתנו לך ויש גם את זה -
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... 042929.htm
אין כיול נכון...מה שנכון והכי טוב זה לפי המראה עיניים שלך...אני הלכתי לפי הלינק שנתתי לך ושיניתי ממש טיפה לפי העין שלי. בהצלחה.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... 042929.htm
אין כיול נכון...מה שנכון והכי טוב זה לפי המראה עיניים שלך...אני הלכתי לפי הלינק שנתתי לך ושיניתי ממש טיפה לפי העין שלי. בהצלחה.