סכינים למטחנה, חולצות, ומה שבינהם
-
adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
אז זה הסיפור,
לפני כחודש וחצי קניתי מכריס קפה סכינים מקוריות למטחנת ה מאג'ור שלי.
לאחר המתנה מרובה ( חודש וחצי) סוף סוף הגיע לי החבילה המיוחלת.
אני פותח את החבילה ואני מגלה בפנים בתוך נילון שחור סגור הרמטית, חולצה, סתם חולצה פשוטה וחדשה, אבל סכינים אין.
שלחתי להם מייל אם התמונות, והם אמרו לי שזה מוזר להם ואין להם מושג איך זה הגיע לשם, ושהם בכלל לא מוכרים חולצות.
היא אמרה לי שהיא תזכה אותי ב 70 דולר, ושהיא לא רוצה לשלוח לי חדש ( כנראה חושבת שאני מחרטט אותם או משהו כזה )
לפי מה שאני ראית החבילה הזו נפתחה ולאחר מכן נסגרה שוב עם מסקינטיפ מקצועי ( עם מכשיר חיתוך) כנראה שמשהו בדואר כאן או בארה"ב רצה להתחדש בסכינים, או שיש לו חוש הומר מיוחד במינו
לפני כחודש וחצי קניתי מכריס קפה סכינים מקוריות למטחנת ה מאג'ור שלי.
לאחר המתנה מרובה ( חודש וחצי) סוף סוף הגיע לי החבילה המיוחלת.
אני פותח את החבילה ואני מגלה בפנים בתוך נילון שחור סגור הרמטית, חולצה, סתם חולצה פשוטה וחדשה, אבל סכינים אין.
שלחתי להם מייל אם התמונות, והם אמרו לי שזה מוזר להם ואין להם מושג איך זה הגיע לשם, ושהם בכלל לא מוכרים חולצות.
היא אמרה לי שהיא תזכה אותי ב 70 דולר, ושהיא לא רוצה לשלוח לי חדש ( כנראה חושבת שאני מחרטט אותם או משהו כזה )
לפי מה שאני ראית החבילה הזו נפתחה ולאחר מכן נסגרה שוב עם מסקינטיפ מקצועי ( עם מכשיר חיתוך) כנראה שמשהו בדואר כאן או בארה"ב רצה להתחדש בסכינים, או שיש לו חוש הומר מיוחד במינו
-
- החולצה
-
- האריזה
יום דבש
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
למה לא לקנות בארץ? לך לנני ותקנה ישר מהמחסן. אולי גם יתנו לך חולצה או יקחו אבל לפחות תראה בזמן אמיתי.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

בכל מקרה אני אקבל זיכוי (אני מקווה). דיברתי היום עם נני, הם לא ידוע לתת לי מחיר.
ואני בספק שזה יכול להתחרות ב 270 ש"ח שעלה לי בארה"ב
ואני בספק שזה יכול להתחרות ב 270 ש"ח שעלה לי בארה"ב
יום דבש
-
adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

hosq - לא ברור מה שאתה כותב
דניאל - אני חשוב שזה התפקיד של השולח להתלונן, וגם שלחתי להם את התמונות והמלצתי להם להתלונן
דניאל - אני חשוב שזה התפקיד של השולח להתלונן, וגם שלחתי להם את התמונות והמלצתי להם להתלונן
יום דבש
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
תלונה בישראל כנגד הדואר תהיה שווה כקליפת השום.danimili כתב:תתלונן בפני usps וגם בפני רשות הדואר. אם לא למענך אז למען אחרים..אי אפשר לעבור על זה בשתיקה...
מצד שני, תלונה בusps כן יכולה להניב פירות. אך את התלונה רק השולח יכול להגיש (לפחות כך נאמר לי כשאני פניתי לusps שגם לי הייתה בעיה).
נ.ב אתה יודע אם יש להם במקרה מגבות של Bezzera? אני מחפש בנרות ולא מוצא.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
-
adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

דיברתי עם נני, זה יוצא 280 עם משלוח, שזה לא רחוק מהחיר בחול.
צורי ממי רציתי שאני אבדוק לגבי המגבות
צורי ממי רציתי שאני אבדוק לגבי המגבות
יום דבש