YES לא מרוצה מהתשתית הלוויינית שלה
לדעתי בצדק ,סתם הפרעות בלאגן והחזקת צוות טכני גדול.
לכן YES רוצה לשדר בפלטפורמה של אינטרנט על גבי סיבים אופטים של חברת חשמל ,אבל
הם בזק ,אני לא מבין איך ייתנו להם כספק תשתית בזק לעבוד גם IBC חברת חשמל .
http://www.themarker.com/technation/1.2120223
לכן YES רוצה לשדר בפלטפורמה של אינטרנט על גבי סיבים אופטים של חברת חשמל ,אבל
הם בזק ,אני לא מבין איך ייתנו להם כספק תשתית בזק לעבוד גם IBC חברת חשמל .
http://www.themarker.com/technation/1.2120223
בגדול זה מעולה
למרות שבאמת זה ניגוד אינטרסים מצד יס שהיא בבעלות של בזק
לחזק את חברת החשמל , מצד שני אם מסתכלים על זה
רק מכיוון הצד של יס בלי בזק זה מהלך מאוד נכון וחכם.
שרק יביא להם אולי יותר לקוחות ויחסוך להם בהוצאות
וגם ללקוחות זה יהייה טוב יחסוך התקנות ומעבר חלק ומהיר בין החברות.
בכלל כל המודל של חברת החשמל של מסך בחירה שאפשר לבחור בקלות את הספק
בשניה דרך המסך וגם את ספק הטלוויזיה הכל בקלות ובפשטות מאוד טוב
ועם תשתית מיקצועית זה באמת יתפוס חזק , ככה שבאמת הם צריכים לספק אלטרנטיבה
ראויה ויהייה להם קשה לספק באותה רמת תשתית ומהירות כל כך מהירה וסימטרית לשם שינוי.
זה מיזם באמת מעניין שבאמת יקדם את ישראל ברמה הטכנולוגית צעד קדימה.
לחזק את חברת החשמל , מצד שני אם מסתכלים על זה
רק מכיוון הצד של יס בלי בזק זה מהלך מאוד נכון וחכם.
שרק יביא להם אולי יותר לקוחות ויחסוך להם בהוצאות
וגם ללקוחות זה יהייה טוב יחסוך התקנות ומעבר חלק ומהיר בין החברות.
בכלל כל המודל של חברת החשמל של מסך בחירה שאפשר לבחור בקלות את הספק
בשניה דרך המסך וגם את ספק הטלוויזיה הכל בקלות ובפשטות מאוד טוב
ועם תשתית מיקצועית זה באמת יתפוס חזק , ככה שבאמת הם צריכים לספק אלטרנטיבה
ראויה ויהייה להם קשה לספק באותה רמת תשתית ומהירות כל כך מהירה וסימטרית לשם שינוי.
זה מיזם באמת מעניין שבאמת יקדם את ישראל ברמה הטכנולוגית צעד קדימה.
מצד זה זה באמת יכול לעזור להם להתפתח ולתת להם אפשרות לשדר הרבה יותר ערוצים, אבל מצד שני אם זה יביא לחיסול השימוש בצלחות לוויין בארץ אני לא ממש בעד. לדעתי זה חשוב שבמדינה שלנו תהיה גם חברה שיכולה להעביר ערוצים בלוויין ולא רק בכבלים, בגלל היתרון הענק של הזמינות בכל מקום, וגם שהיא יכולה להיות זמינה לכולם במקרי חירום ללא תלות בתשתית. (חוץ מחשמל)
בכל מקרה אני מבין את הרצון שלהם לצאת מהלוויין, זה פשוט לא כלכלי פה, מדינת ישראל גם ככה קטנה ומה שקורה זה שרוב השידור מגיע בכלל גם למדינות ערב שבהם אין בכלל לקוחות. במדינות גדולות שבהם זה יוצא יקר מאוד להגיע לכל הלקוחות בכבלים אז באמת זה הפתרון הכי יעיל וטוב.
בכל מקרה אני מבין את הרצון שלהם לצאת מהלוויין, זה פשוט לא כלכלי פה, מדינת ישראל גם ככה קטנה ומה שקורה זה שרוב השידור מגיע בכלל גם למדינות ערב שבהם אין בכלל לקוחות. במדינות גדולות שבהם זה יוצא יקר מאוד להגיע לכל הלקוחות בכבלים אז באמת זה הפתרון הכי יעיל וטוב.
יס, סלקום, אורנג', כולם פה בונים על חברת החשמל ובסוף יגלו שכל העסק הזה בלוף אחד גדול שבקושי מחזיק 100Mb בשעות שיא ויאכלו אותה. אני לא מצליח להבין את ההתלהבות הזו של יס.
חוץ מזה, בכל העולם משדרים טלוויזיה בלווין בלי שום בעיה, רק פה עושים מזה עניין.
חוץ מזה, בכל העולם משדרים טלוויזיה בלווין בלי שום בעיה, רק פה עושים מזה עניין.
אני מנסה לחפש את ההגיון
לפי קריאת הכתבה הזאת
האם זאת לא טיפשות מצידה של YES באם היא תשדר באינטרנט במקום הלווין ?
כי נראה לי שדרך האינטרנט, עלולים בקלות ולא כי אני רוצה לפרוץ אל התחנות המוצפנות.
ונראה לי שנכון לעכשיו, שידור דרך אינטרנט ככל שיש בו יותר גולשים אז יותר קל לו להתקע.
האם אני טועה בזה ?
או שבאמת בקרוב עדיף יהיה לשדר באינטרנט מאשר דרך לווין תקשורת ?
לפי קריאת הכתבה הזאת
האם זאת לא טיפשות מצידה של YES באם היא תשדר באינטרנט במקום הלווין ?
כי נראה לי שדרך האינטרנט, עלולים בקלות ולא כי אני רוצה לפרוץ אל התחנות המוצפנות.
ונראה לי שנכון לעכשיו, שידור דרך אינטרנט ככל שיש בו יותר גולשים אז יותר קל לו להתקע.
האם אני טועה בזה ?
או שבאמת בקרוב עדיף יהיה לשדר באינטרנט מאשר דרך לווין תקשורת ?
מדריך התקנה של התוסף של ה XBMC של בני,למי שלא מבין טוב במחשבים.והתקנת NAVIX
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 93#2055593
התקנת מקור
http://www.hometheater.co.il/vp2069014#2069014
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 93#2055593
התקנת מקור
http://www.hometheater.co.il/vp2069014#2069014
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
יס בוחנת את כל האפשריות עבור עצמה וגם עבור הצרכנים שלה
הכי טוב יהיה עם יס תשגר לווין פרטי שלה זה יכסוך לה הרבה עלויות והיא לא תצטרך לשלם עבור רוחב פס מה שאומר שיס תוכל להוסיף ערוצי HD בלי בעיה. מה שהיא עוד יכולה זה לרכוש רוחב פס מלווין אחר במחיר זול יותר כמו הוטבירד ונילסאת להוסיף ללקוחות עוד LNB וכך להרחיב את ערוצי ה HD בלי בעיה כמו שרוב חברות הלווין בעולם עושות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הבעלים של יס מחזיקים גם את ח.ל.ל - אין הגיון לייצר לוויין יעודי לחברה.
הפתרון שלי , אפשרות אחת למכור את YES כמו במכרז של משרד התקשורת לגורם שלא שייך לאף קבוצת תקשורת
הוא ישדר את YES דרך חברת החשמל !
ולתת לבזק אפשרות לבנות תשתית טלוויזיה משלה .
או הפןך פשוט לתת לבזק אפשרות להעביר את YES דרך בזק ולהקים חברה חדשה חיצונית לשידור כבלים
דרך חברת החשמל .
או הפןך פשוט לתת לבזק אפשרות להעביר את YES דרך בזק ולהקים חברה חדשה חיצונית לשידור כבלים
דרך חברת החשמל .
בניילסט בחיים לא יהיו ערוצים ישראליים, אבל לווין אחר זו אופציה. יצטרכו להזיז את הצלחת לכל הלקוחות, כאב ראש לא קטן.AbuNazir כתב:הכי טוב יהיה עם יס תשגר לווין פרטי שלה זה יכסוך לה הרבה עלויות והיא לא תצטרך לשלם עבור רוחב פס מה שאומר שיס תוכל להוסיף ערוצי HD בלי בעיה. מה שהיא עוד יכולה זה לרכוש רוחב פס מלווין אחר במחיר זול יותר כמו הוטבירד ונילסאת להוסיף ללקוחות עוד LNB וכך להרחיב את ערוצי ה HD בלי בעיה כמו שרוב חברות הלווין בעולם עושות....
אולי יס גם תרכוש רוחב פס מ הוטבירד מה שיצטרכו זה רק להוסיף LNB ועפר אתה בטוח שחברת חלל ויס זה אותם בעלים? אז למה יס מתלוננת שכאשר רוצים להוסיף ערוץ HD זה צריך לבוא על חשבון ערוץ אחר ועם כבר אז למה הביטרייט כל כך נמוך למה חלל לא נותנת ליס רוחב פס יותר גדול? עם זה אותם הבעלים
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
http://yes.co.il/about.aspxAbuNazir כתב:אולי יס גם תרכוש רוחב פס מ הוטבירד מה שיצטרכו זה רק להוסיף LNB ועפר אתה בטוח שחברת חלל ויס זה אותם בעלים? אז למה יס מתלוננת שכאשר רוצים להוסיף ערוץ HD זה צריך לבוא על חשבון ערוץ אחר ועם כבר אז למה הביטרייט כל כך נמוך למה חלל לא נותנת ליס רוחב פס יותר גדול? עם זה אותם הבעלים...
אחד מבעלים הוא מחזיק גם חלל תקשורת וגם גלית תקשורת והיא שתופה ביס
אני חושב שיותר חשוב זה טובת הצרכן.moshebi כתב:הפתרון שלי , אפשרות אחת למכור את YES כמו במכרז של משרד התקשורת לגורם שלא שייך לאף קבוצת תקשורת
דרך חברת החשמל ....
ובקשר למכירת YES לא נראה לי שYES תסכים כחלק מהמכירה לוותר על הרווחים שלה.
אלא אם מדובר בזה ש YES תהיה בשיתוף עם חברת החשמל שגם היא מרוויחה הרבה כסף כמו YES.
וגם בהצעה השניה החברה החדשה עם חברת החשמל זה גם עלול ליצור יותר כוח מהמידה ,כי חברת החשמל גם מרוויחה הרבה כסף,לא ?
אז אני חושב שהדבר הטוב יותר זה טובת הצרכן , ומי שמצליח יותר לטובת הצרכן,ירוויח יותר.
מה קשה להבין אותי !!!
מה קשה להבין אותי !!!
מה קשה להבין אותי !!!
מה קשה להבין אותי !!!
כתבתי שחברה חדשה תהיה עצמאית ותשדר דרך חברת החשמל ,כלומר כל התכנים והטכנאים יהיו דרכה,
כולל החשבון ,החלק של חברת החשמל יהיה רק בתשתית כמו באינטרנט .
מה קשה להבין אותי !!!
מה קשה להבין אותי !!!
מה קשה להבין אותי !!!
כתבתי שחברה חדשה תהיה עצמאית ותשדר דרך חברת החשמל ,כלומר כל התכנים והטכנאים יהיו דרכה,
כולל החשבון ,החלק של חברת החשמל יהיה רק בתשתית כמו באינטרנט .