על אפליקצית SmartVOD בטלויזיות סמסונג וקצת נתוני מכירות על מסכים בארץ
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לא יודע.. ניסיתי את זה כמה פעמים והאיכות ממש לא מתקרבת ל HD אמיתי (לא מה שמשודר ביס)
חוץ מזה שהסאונד הוא בסטריאו אם אני זוכר נכון שזה מאד מוריד מחווית הצפייה/האזנה
חוץ מזה שהסאונד הוא בסטריאו אם אני זוכר נכון שזה מאד מוריד מחווית הצפייה/האזנה
לא ממש התרשמתי, סרטים די ישנים (בתשלום מלא) לצד ''חדשים'' לכאורה. הסאונד כמו שכתב קודמי
אבל יש להם אחלה של סרטים שאפשר לצפות בהם רק אחרי שעה מסויימת....מממממ......
כן, גם בתלת מימד מלא עם משקפיים תואמות, ופה דווקא איכות התמונה מאוד משופרת לעומת האחרים ''הרגילים''
רק בשביל זה היה שווה.
אבל יש להם אחלה של סרטים שאפשר לצפות בהם רק אחרי שעה מסויימת....מממממ......
כן, גם בתלת מימד מלא עם משקפיים תואמות, ופה דווקא איכות התמונה מאוד משופרת לעומת האחרים ''הרגילים''
רק בשביל זה היה שווה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- oris74
- חבר במועדון HT

זה כן, אם יש לך נגן בלו ריי שתומך בזה. יש לי אחד כזה והפיצ׳ר הזה עובד עליו ממש ממש לאט
השאלה אם זו סיבה נכונה לקנות מסך F6400 במקום מסך LG או פיליפס רק בגלל הפיצר הזה?oris74 כתב:זה כן, אם יש לך נגן בלו ריי שתומך בזה. יש לי אחד כזה והפיצ׳ר הזה עובד עליו ממש ממש לאט...
כי האפליקציות של הפיליפס וLG ממש מועתות ואין שם אפליקציה כזו לראות סרטים וסדרות , וזו אחת הסיבות שאני רוצה את זה כדי להיפטר מ YES כי אין שם שום דבר מעניין ואני רוצה אפליקציה כזו שאני בוחר איזה סרט ואיזה סדרה בא לי לראות.
ויש את זה רק בסמסונג ולפי מה שהבנתי זה הולך להתרחב..ויהיו יותר סרטים ויותר סדרות
- oris74
- חבר במועדון HT

אם אתה מעורה בתחום ההורדות אז האפליקציה הזו לא ממש רלוונטית. אם לא ואתה מתלבט בין מספר דגמים בעלי אופי דומה - אז כן, הפיצ'ר הזה יכול להיות שובר שוויון ובלי קשר לדעתי לסמסונג יש את הסמארט הכי טוב ונגן פנימי הכי טוב מבין כולם.
אני מעורה בתחום ההורדות אבל אין לי כוח כל פעם להוריד סרט ולראות אני רוצה משהו קל נוח ומהיר בלי שצריך להוריד..oris74 כתב:אם אתה מעורה בתחום ההורדות אז האפליקציה הזו לא ממש רלוונטית. אם לא ואתה מתלבט בין מספר דגמים בעלי אופי דומה - אז כן, הפיצ'ר הזה יכול להיות שובר שוויון ובלי קשר לדעתי לסמסונג יש את הסמארט הכי טוב ונגן פנימי הכי טוב מבין כולם....
מה עם הסמארט של LG?
איך האפליקציות שם?