איטיות וניתוקים ב100 מגה עם הוטבוקס
לפני כחודשיים עברתי להוט + הוט נט במסלול 100 מגה עם ההוטבוקס שלהם.
בשבוע הראשון זה עוד איכשהו עבד סביר, אבל מאז יש פשוט אין סוף ניתוקים, אתרים לא עולים, מדי פעם רואים שהמודם נופל מסינכרון ולוקח זמן לנורות שלו להתייצב.
בנוסף המהירות מעולם לא עברה את איזור ה60 מגה, עם פינגים של 30+ (בארץ)
ההוטבוקס מוגדר במצב מודם, עם הקושחה האחרונה שהתעדכנה אוטומטית, מחובר באופן קווי דרך נתב פרטי. (גם כשההוטבוקס היה מוגדר כנתב עצמאי - לא היה הבדל)
מצורף צילום מסך עם נתוני הקו: (כל השגיאות שם זה עם uptime של יומיים...)
[imgbig]http://i.imgur.com/izuFImS.png[/imgbig]
האם יש משהו שניתן לעשות מהצד שלי לפני שאני מתקשר לתמיכה שלהם?
אני מעדיף כמה שפחות אינטראקציה עם האנשים הנוראים שעובדים שם...
תודה לעוזרים
בשבוע הראשון זה עוד איכשהו עבד סביר, אבל מאז יש פשוט אין סוף ניתוקים, אתרים לא עולים, מדי פעם רואים שהמודם נופל מסינכרון ולוקח זמן לנורות שלו להתייצב.
בנוסף המהירות מעולם לא עברה את איזור ה60 מגה, עם פינגים של 30+ (בארץ)
ההוטבוקס מוגדר במצב מודם, עם הקושחה האחרונה שהתעדכנה אוטומטית, מחובר באופן קווי דרך נתב פרטי. (גם כשההוטבוקס היה מוגדר כנתב עצמאי - לא היה הבדל)
מצורף צילום מסך עם נתוני הקו: (כל השגיאות שם זה עם uptime של יומיים...)
[imgbig]http://i.imgur.com/izuFImS.png[/imgbig]
האם יש משהו שניתן לעשות מהצד שלי לפני שאני מתקשר לתמיכה שלהם?
אני מעדיף כמה שפחות אינטראקציה עם האנשים הנוראים שעובדים שם...
תודה לעוזרים
- Lior012Smile
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 20
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
היי NIRz,
במידה שהמודם מאבד סנכרון, רצוי לפנות לחברת התשתית הוט וזאת על מנת לשלול ניתוקים או איבודי מידע, וכן, לבקש שיבצעו מעקב על המודם למשך 24 או 48 שעות.
ליאור
במידה שהמודם מאבד סנכרון, רצוי לפנות לחברת התשתית הוט וזאת על מנת לשלול ניתוקים או איבודי מידע, וכן, לבקש שיבצעו מעקב על המודם למשך 24 או 48 שעות.
ליאור
כל יופי אחלה של פתרון נתת לוLior012Smile כתב:היי NIRz,
ליאור...
אני רוצה לראות אותך מתקשר להוט ואומר להם שיש לך ניתוקים
הדבר הראשון שתשמע מנציג של הוט זה תעשה בדיקה באתר שלהם
אתה מקבל 60 מגה? יופי תודה רבה שאהיה לך יום טוב
צריך טכנאי ? אין בעיה יש בדצמבר באיזה תאריך אתה רוצה?
לפותח אשכול שמה ברמה כללית אין לך מה לעשות הרבה
כי לתקשר להוט אין לך טעם יותר קל אהיה לך לחפש מים במדבר סהרה
משאתה יכול לעשות זה לתיעצץ אם אנשים שמבינים בתשתית של הוט
איך אפשר לשפר את האיכות של הקו
עוד דבר שאתה יכול לעשות זה לבדוק מישהו מהחברים או משפחה
שהוא טכנאי של הוט או טכנאי קבלן של הוט אם יכול לבוא לראות מה אפשר לעשות
כי ברמה כללית הוט דפקה איכשהו את הגרסה של ההוט בוקס לפי איך שזה נראה
ההנדסה שמה כנראה בכוונה דפקו את הגרסה כי מחאה על כל הבלאגן של העובדים שמה
שרוצים לפטר או לעביר לקבלן
ואם כל זה לא מביא לך פתרון אז תשקול מעבר לבזק אומנם תשלם קצת יותר
ולא תקבל 100 מגה על השעון אבל לפחות אהיה לך שירות לקוחות נורמלי
ולא אהיה לך ניתוקים בהנחה והתשתית של בזק באיזור שלך היא לא מתקופת בן גוריון
במדינת ישראל כמו בכל מקום בעולם על איכות משלמים הוט אומנם זולה ביחס לבזק
אבל איכות השירות והחיבור אינטרנט שלה לא שווים אפילו לקבל בחינם
רצית חיבור 100 מגה זול? קבלת אבל משקבלת זה קדחת לא דובים ולא יער
יש לך ניתוקים אתה לא מקבל סביב ה 100 מגה שלא נדבר על סביב ה 70-80 מגה
כמו הרוב פה אם הגרסה החדשה של הקקהבוקס הזה ... אי אפשר לאכול עוגה שלמה ולהשאיר אותה שלמה ... בבזק לאומת זאת אתה משלם טיפה יותר לא מקבל 100 מגה אלה אם יש לך MSAG מתחת לבית אבל לפחות אתה מקבל חיבור יציב פינג נמוך ושירות לקוחות נורמלי
על תיעלב כן זה רק נקודה למחשה בישבילך
תודה על התגובה,
אני יודע שהוט הם ***, רק רציתי לוודא שאלו אכן תקלות מהתשתית ולא משהו אצלי, ובמקרה הזה - אני לא מתכוון לבזבז אפילו דקה עם האידיוטים שעובדים שם (היה לי נסיון רע בהתחלה כשרציתי להגדיר את ההוטבוקס כמודם עוד כשזה לא היה ניתן לביצוע לבד בגירסה הקודמת - אין לכם מושג איזה רע זה היה)
הייתי עד לפני זמן קצר בבזק עם 50 הורדה ו3 העלאה, הייתי מוגדר על VDSL Rate Adaptive והכל עבד פיקס עם פינג 8-10 בארץ. (אני 300 מטר מה MSAG)
לצערי עברנו להוט כי זה לא היה תלוי רק בי, עכשיו נשאר לפתוח במסע שכנועים לחזור לבזק
שוב תודה
אני יודע שהוט הם ***, רק רציתי לוודא שאלו אכן תקלות מהתשתית ולא משהו אצלי, ובמקרה הזה - אני לא מתכוון לבזבז אפילו דקה עם האידיוטים שעובדים שם (היה לי נסיון רע בהתחלה כשרציתי להגדיר את ההוטבוקס כמודם עוד כשזה לא היה ניתן לביצוע לבד בגירסה הקודמת - אין לכם מושג איזה רע זה היה)
הייתי עד לפני זמן קצר בבזק עם 50 הורדה ו3 העלאה, הייתי מוגדר על VDSL Rate Adaptive והכל עבד פיקס עם פינג 8-10 בארץ. (אני 300 מטר מה MSAG)
לצערי עברנו להוט כי זה לא היה תלוי רק בי, עכשיו נשאר לפתוח במסע שכנועים לחזור לבזק
שוב תודה
שמע אם אתה 300 מטר מה NSAG מה אתה עושה בהוט??NIRz כתב:תודה על התגובה,
אני יודע שהוט הם *** רק רציתי לוודא שאלו אכן תקלות מהתשתית ולא משהו אצלי, ובמקרה הזה - אני לא מתכוון לבזבז אפילו דקה עם האידיוטים שעובדים שם (היה לי נסיון רע בהתחלה כשרציתי להגדיר את ההוטבוקס כמודם עוד כשזה לא היה ניתן לביצוע לבד בגירסה הקודמת - אין לכם מושג איזה רע זה היה)
שוב תודה...
תתחבר לבזק על תקח 100 מגה אלה 40 מגה תקבל קו יציב מבחינת נויז מארג'ין
וגם אהיה 40 מגה על השעון
משכן קח מודם VDSL 699U על תתקרב לראוטרים של בזק סתם Hרא ראוטרים