מחשב עם DVI וטלויזיה עם HDMI מישהו ניסה לחבר?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ican_a1 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

ושוב שלום לכולם,

יש לי שאלה יכול להיות של "צעיר" אבל אין מה לעשות אני מנסה להתקדם קצת יותר בתחום
יש לי מחשב סביר ביותר (P4 HT 3.0G עם 512MB) בוא נגיד שהוא יודע להריץ קטעי HD אמייתים עכשיו גם הצלחתי להוריד כמה שאני בכלל מאושר....

עכשיו לשאלתי יש לי כרטיס מסך לא משהו מטורף ATI עם 128 MB ויציאת DVI
ויש לי טלויזיה TOSHIBA 32WLL58 שאני כבר מת לעשות איתה משהו מועיל (DVD לא מוחשב כמועיל) אני רוצה לראות סרטי HD שהורדתי 1080i.
כיום המחשב מחובר לי לטלויזיה באמצעות כבל VGA התמונה מעולה אבל אני הרזולוציה המקסימלית היא דרך החיבור הזה (בטלויזיה הזאת היא 1024*768) כן התקשרתי לניופאן וביררתי ואחרי התשובה שלהם גם צעקתי איך זה יתכן כי הרי הטלוייזה יכולה להציג 1377*768

לא משנה קרב אבוד עכשיו לשאלתי האם מישהו ניסה או האם זה אפשרי לחבר את המחשב מיציאת הDVI ליציאת ה HDMI ולראות את התוכן HD ברזולוציה האמיתי שהמסך יכול לתת????

*בהתחשב בעובדה שמעולם לא ראיתי איך נראים סרטי HD בטלויזיה שלי או למען האמת בכלל אני דיי מתלהב לראות את זה , אחרי כל הדיבורים שלכם כאן.

תודה מראש על התשובות המעולות.
-----------------------------------
החייל שמצפה לראות HD.
:roll:

hrox
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

לצערי אין לי בשורות טובות

שליחה #2 

הטלויזיה שלך ככל הנראה לא תומכת ב 1366*768 בחיבור למחשב. הבעייה ידועה ונדונה כבר בפורום, בצע חיפוש ל PIXEL MAPPING בפורום זה.
ב MANUAL זה כתוב בעמוד 52. ראה בקישור הבא:
http://www.newpan.co.il/_Uploads/88932 ... en(1).pdf

תוכל לראות סרט HD על המסך רק אם תכוון את הרזולוציה בכרטיס המסך שלך ל 1024* 768 (כי זו הדרך היחידה שתוכל לראות תמונה במסך...). זה יגרור ככל הנראה DWONSCALING של הסרט אבל עדיין תוכל לצפות בו.

moses
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אני מחובר בין HTPC מבוסס פנדיט של ASUS עם כבל DVI2HDMI הורדתי עידכון לCATALYST ו DRIVER ל REDEON של ATI המסך עובד 720p בלי בעיה 1080i לא הצלחתי
כבל מצאתי ב 199 שח בSAKAL

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”