בעיה בתוכנה..AVS Video Converter

פורום נגני DVD ובלוריי, סטרימרים וממירים של AppleTV ו-GoogleTV- כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
שלח תגובה
yosi1121 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם יש לי בעיה והשמח אם תענו ותפתרו לי אותה בקשר לתוכנה AVS Video Converter 8.4

1.אני משתמש בתוכנה הזאת שציינתי בכתורת ומה שאני עושה בעצם זה לוקח גרסה של סרט(מאז ומעולם סרט בגרסה כזאת)

The.Hangover.Part.II.2011.1080p.BluRay.x264-SECTOR7

בוחר תמיד מכל האפשרויות את האפשרות (למטה)
[BluRay][720P][PPVRIP][BDRip][BRRip][DVDrip][1080P

ישר ל--> BluRay ושאני מוריד את הסרט זה בערך 8GB 10GB 9GB... לא ממש מעניין אותי הGB בסיום הורדת הסרט הסיומת של הסרט היא MKV... אז אני מבין שאני צריך להפוך אותו לפורמט MKV אז אני נכנס לתוכנה AVS ומעביר לפורמט MKV ובPROFIL שם 1080P ואני בעצם רוצה לקחת את הסרט כמו שהוא באיכות המעולה! שלו ולחבר לו כולה כתוביות... ולהשאיר את הסרט כמו שהוא.. אבל מה שהוא לי בסיום ההורדה הוא מחבר את הכתוביות יוצר סרט חדש אבל מנגיד 8GB הוא הוריד לי ל6GB אין לי מושג למה? מה הסיבה אפשר לדעת זה מוריד את האייכות? ואת הפס קול? יכול להיות שזה סרט בלו רי ואני צריך לשנות לפורמט בלו ריי? אין לי מושג מה עושים?

yosi1121 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

משהו יכול לענות? 212 צפיות....

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #3 

למה אתה עושה ככה?
בשביל להוסיף כיתוביות צריך רק REMUX

תשתמש ב-TSMUXER או ב-MKVTOOLINX

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #4 

yosi1121 כתב:שלום לכולם יש לי בעיה והשמח אם תענו ותפתרו לי אותה בקשר לתוכנה AVS Video Converter 8.4

1.אני משתמש בתוכנה הזאת שציינתי בכתורת ומה שאני עושה בעצם זה לוקח גרסה של סרט(מאז ומעולם סרט בגרסה כזאת)

The.Hangover.Part.II.2011.1080p.BluRay.x264-SECTOR7

בוחר תמיד מכל האפשרויות את האפשרות (למטה)
[BluRay][720P][PPVRIP][BDRip][BRRip][DVDrip][1080P

ישר ל--> BluRay ושאני מוריד את הסרט זה בערך 8GB 10GB 9GB... לא ממש מעניין אותי הGB בסיום הורדת הסרט הסיומת של הסרט היא MKV... אז אני מבין שאני צריך להפוך אותו לפורמט MKV אז אני נכנס לתוכנה AVS ומעביר לפורמט MKV ובPROFIL שם 1080P ואני בעצם רוצה לקחת את הסרט כמו שהוא באיכות המעולה! שלו ולחבר לו כולה כתוביות... ולהשאיר את הסרט כמו שהוא.. אבל מה שהוא לי בסיום ההורדה הוא מחבר את הכתוביות יוצר סרט חדש אבל מנגיד 8GB הוא הוריד לי ל6GB אין לי מושג למה? מה הסיבה אפשר לדעת זה מוריד את האייכות? ואת הפס קול? יכול להיות שזה סרט בלו רי ואני צריך לשנות לפורמט בלו ריי? אין לי מושג מה עושים?
...
אתה קודדת את הסרט מחדש עם כתובית ובביטרייט שונה (של סאונד או תמונה, או קודק...)
לכ

yosi1121 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

בתוכנה הזאת אי אפשר לחבר כתוביות בלי שירד האיכות והGB?

ובקשר לMKVTOOLINX האם זו תוכנה שתחבר בין הסרט לכתוביות? כי יש לי אותה ותמיד השתמשתי בה בשביל להוריד כתוביות בסרט לא ידעתי שיש לה עוד אפשרות.. איך עושים את זה?

muataz
טרול
טרול
תגובות: 953
שם מלא: muataz
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 112 פעמים

שליחה #6 

לא צריך לקודד את הסרט מחדש כדי להוסיף כתוביות. ב-MKVTOOLNIX תבחר את קובץ הסרט + קובץ הSRT ותשמור לקובץ חדש. מאוד פשוט. אתה בטוח שיש לך את התכנה הזאת? זו לא תכנה להורדת כתוביות כמו שאמרת. זה לא נוגע באיכות הסרט, רק מוסיף אלמנט לקובץ.

אפשרות אפילו יותר פשוטה היא לשים את הSRT ליד הMKV ולודא שלשניהם יש את אותו שם. רוב הנגנים ידעו לזהות את הכתוביות ככה. זה לא מצריך שום פעולה פרט לשינוי שם של הSRT (אם הוא בשם אחר בכלל).

שלח תגובה

חזור אל “נגנים וסטרימרים”