בעיה בתוכנה..AVS Video Converter
שלום לכולם יש לי בעיה והשמח אם תענו ותפתרו לי אותה בקשר לתוכנה AVS Video Converter 8.4
1.אני משתמש בתוכנה הזאת שציינתי בכתורת ומה שאני עושה בעצם זה לוקח גרסה של סרט(מאז ומעולם סרט בגרסה כזאת)
The.Hangover.Part.II.2011.1080p.BluRay.x264-SECTOR7
בוחר תמיד מכל האפשרויות את האפשרות (למטה)
[BluRay][720P][PPVRIP][BDRip][BRRip][DVDrip][1080P
ישר ל--> BluRay ושאני מוריד את הסרט זה בערך 8GB 10GB 9GB... לא ממש מעניין אותי הGB בסיום הורדת הסרט הסיומת של הסרט היא MKV... אז אני מבין שאני צריך להפוך אותו לפורמט MKV אז אני נכנס לתוכנה AVS ומעביר לפורמט MKV ובPROFIL שם 1080P ואני בעצם רוצה לקחת את הסרט כמו שהוא באיכות המעולה! שלו ולחבר לו כולה כתוביות... ולהשאיר את הסרט כמו שהוא.. אבל מה שהוא לי בסיום ההורדה הוא מחבר את הכתוביות יוצר סרט חדש אבל מנגיד 8GB הוא הוריד לי ל6GB אין לי מושג למה? מה הסיבה אפשר לדעת זה מוריד את האייכות? ואת הפס קול? יכול להיות שזה סרט בלו רי ואני צריך לשנות לפורמט בלו ריי? אין לי מושג מה עושים?
1.אני משתמש בתוכנה הזאת שציינתי בכתורת ומה שאני עושה בעצם זה לוקח גרסה של סרט(מאז ומעולם סרט בגרסה כזאת)
ישר ל--> BluRay ושאני מוריד את הסרט זה בערך 8GB 10GB 9GB... לא ממש מעניין אותי הGB בסיום הורדת הסרט הסיומת של הסרט היא MKV... אז אני מבין שאני צריך להפוך אותו לפורמט MKV אז אני נכנס לתוכנה AVS ומעביר לפורמט MKV ובPROFIL שם 1080P ואני בעצם רוצה לקחת את הסרט כמו שהוא באיכות המעולה! שלו ולחבר לו כולה כתוביות... ולהשאיר את הסרט כמו שהוא.. אבל מה שהוא לי בסיום ההורדה הוא מחבר את הכתוביות יוצר סרט חדש אבל מנגיד 8GB הוא הוריד לי ל6GB אין לי מושג למה? מה הסיבה אפשר לדעת זה מוריד את האייכות? ואת הפס קול? יכול להיות שזה סרט בלו רי ואני צריך לשנות לפורמט בלו ריי? אין לי מושג מה עושים?
אתה קודדת את הסרט מחדש עם כתובית ובביטרייט שונה (של סאונד או תמונה, או קודק...)yosi1121 כתב:שלום לכולם יש לי בעיה והשמח אם תענו ותפתרו לי אותה בקשר לתוכנה AVS Video Converter 8.4
ישר ל--> BluRay ושאני מוריד את הסרט זה בערך 8GB 10GB 9GB... לא ממש מעניין אותי הGB בסיום הורדת הסרט הסיומת של הסרט היא MKV... אז אני מבין שאני צריך להפוך אותו לפורמט MKV אז אני נכנס לתוכנה AVS ומעביר לפורמט MKV ובPROFIL שם 1080P ואני בעצם רוצה לקחת את הסרט כמו שהוא באיכות המעולה! שלו ולחבר לו כולה כתוביות... ולהשאיר את הסרט כמו שהוא.. אבל מה שהוא לי בסיום ההורדה הוא מחבר את הכתוביות יוצר סרט חדש אבל מנגיד 8GB הוא הוריד לי ל6GB אין לי מושג למה? מה הסיבה אפשר לדעת זה מוריד את האייכות? ואת הפס קול? יכול להיות שזה סרט בלו רי ואני צריך לשנות לפורמט בלו ריי? אין לי מושג מה עושים?...
לכ
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
לא צריך לקודד את הסרט מחדש כדי להוסיף כתוביות. ב-MKVTOOLNIX תבחר את קובץ הסרט + קובץ הSRT ותשמור לקובץ חדש. מאוד פשוט. אתה בטוח שיש לך את התכנה הזאת? זו לא תכנה להורדת כתוביות כמו שאמרת. זה לא נוגע באיכות הסרט, רק מוסיף אלמנט לקובץ.
אפשרות אפילו יותר פשוטה היא לשים את הSRT ליד הMKV ולודא שלשניהם יש את אותו שם. רוב הנגנים ידעו לזהות את הכתוביות ככה. זה לא מצריך שום פעולה פרט לשינוי שם של הSRT (אם הוא בשם אחר בכלל).
אפשרות אפילו יותר פשוטה היא לשים את הSRT ליד הMKV ולודא שלשניהם יש את אותו שם. רוב הנגנים ידעו לזהות את הכתוביות ככה. זה לא מצריך שום פעולה פרט לשינוי שם של הSRT (אם הוא בשם אחר בכלל).