ראשית הייתי רוצה להודות לרפי מאודיושופ על שירות מקצועי ואדיב,ומחיר ללא פשרות
מכיוון שעברתי לדירה חדשה מהניילונים במושב כלשהו בצפון,אמרתי לעצמי שדרג ופנק את עצמך עם קצת מוצרי אלקטרוניקה לסלון (למעשה כל הריהוט בבית ללא יוצא מן הכלל שודרג)
כל המוצרים נרכשו עם אחריות יבואן רשמי :
סמסונג 50F6400
דנון AVR-2113
מוניטור אודיו RX2
SONOROUS PL2400B
תתחדש. יפה מאוד.
במסגרת מחשבות השידרוג שקלתי גם אני את ה RX2 וה RX1 בלבן (עם עוד כמה אפשרויות). הם ממש יפים ומתאימים למזנון הלבן שלנו. עכשיו כשראיתי את הגודל, נראה לי אני יורד מה RX2 ונשאר רק עם RX1... מצד שני, אני בטוח שהם נשמעים טוב יותר.
tomeryyy כתב:כשאתה מסתכל מקרוב מאוד התמונהברורה?
כי ראיתי אותה בביג בוקס וכשהסתכלתי ממש מקרוב התמונה לא היתה הכי ברורה לעומת טלוויזיות אחרות ואף ישנות..
...
המרחק צפייה שלי נטו מהמסך הוא 2.7 מטר ואני צופה ב 90% מהזמן בתכני HD כך שלא נתקלתי בתופעה שאתה מתאר.
freedom_il כתב:תתחדש. יפה מאוד.
במסגרת מחשבות השידרוג שקלתי גם אני את ה RX2 וה RX1 בלבן (עם עוד כמה אפשרויות). הם ממש יפים ומתאימים למזנון הלבן שלנו. עכשיו כשראיתי את הגודל, נראה לי אני יורד מה RX2 ונשאר רק עם RX1... מצד שני, אני בטוח שהם נשמעים טוב יותר.
...
ה RX2 גדולים מאוד ביחס ל RX1 פשוט בתמונות הכל נראה יותר קטן...
גם אני התלבטתי בתחילה בין שני הדגמים והחלטתי בסוף ללכת על האח הגדול פיזית וזה שנשמע הרבה יותר טוב,ההבדל במחיר ממש לא משמעותי,פחות מאלפייה.
כי ראיתי אותה בביג בוקס וכשהסתכלתי ממש מקרוב התמונה לא היתה הכי ברורה לעומת טלוויזיות אחרות ואף ישנות..
...
זו בדיוק הטעות של הרוב המכריע של האנשים שבאים לרכוש מסך.
בוחרים ומנסים להתרשם ממסך במקום כמו ביג בוקס...
freedom_il כתב:תתחדש. יפה מאוד.
...
ה RX2 גדולים מאוד ביחס ל RX1 פשוט בתמונות הכל נראה יותר קטן...
גם אני התלבטתי בתחילה בין שני הדגמים והחלטתי בסוף ללכת על האח הגדול פיזית וזה שנשמע הרבה יותר טוב,ההבדל במחיר ממש לא משמעותי,פחות מאלפייה.
...
כן, אני יודע. גם העיצוב שלהם מקדימה ממש מהמם בלי הגריל. מצד שני, אין סיכוי שאשתי תסכים להכניס כאלה בלוקים הביתה ולשים אותם על המזנון למרות שהם יפים ובלבן... בעת השידרוג נאלץ להסתפק במשהו קטן יותר וסאב קטלני.
אבל אתה תהנה ממה שקנית
...
זו בדיוק הטעות של הרוב המכריע של האנשים שבאים לרכוש מסך.
בוחרים ומנסים להתרשם ממסך במקום כמו ביג בוקס...
2 - אני לא נכנס לשיקולי הנהלה,אבל ה RX1 לא יהיו לך חלשים מדי עבור קדמיים במערכת ק''ב?
...
זה קצת אוף טופיק לפורום טלויזיות
כרגע יש לי סטלייטים לא משהו אז כל דבר יהיה שיפור. אני רוצה בעיקר שיפור באיכות ולא בווליום, גם ככה בד"כ הילדות בבית וישנות בשעה של צפייה בסרטים אז אני לא יכול לשמוע בקולי קולות.
יש עוד כמה דגמים שבאים בחשבון (Dali, B&W וכו') וצריך ללכת לשמוע. גם צריך להתחשב ברסיבר שלי שיכול לדחוף בערך 95W.