רום מומלץ ל- SGS3
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אז ככה - ביצעתי ROOT למכשיר אבל הלכתי לאיבוד בנוגע להתקנת הרום. הטלפון נרכש מחברת פלאפון - האם אני צריך למחוק את הרום של פלאפון (WIPE) או הרום החדש "דורס" את הרום הנוכחי?
לחילופין, האם צריך לגבות את הרום עצמו?
ישנם אינספור מדריכים אבל אני מעדיף לשמוע את עצת המומחים של הפורום..
תודה.
לחילופין, האם צריך לגבות את הרום עצמו?
ישנם אינספור מדריכים אבל אני מעדיף לשמוע את עצת המומחים של הפורום..
תודה.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

.Hertz33 כתב:מומלץ לפני כל התקנת רום לעשות את כל הWIPEים גם אם הרום לא דורש זאת.
תעשה גיבוי דרך ריקברי למקרה שמשהו משתבש....
תודה. גיבוי עשיתי דרך GOBACKUP האם זה מספיק או שגיבוי דרך ריקברי מגבה את הרום המקורי של פלאפון?
-
blknom1
-
- חבר ותיק

עשיתי גיבוי ועכשיו אני משחזר. למיטב הבנתי ישנה גרסה לרום של MIUI שמתאים לגרסת המכשיר שלי. בכל מקרה, אני מקווה שהשחזור יעבוד כמו שצריך ולאחר מכן אתקין מחדש. האם עדיף להתקין רום סטוק נקי ולאחר מכן כל רום אחר...?
-
blknom1
-
- חבר ותיק

רציתי לעדכן שהתקנתי את הרום של OMEGA ואני משתמש בלאונצ'ר של נובה. אין ספק המכשיר עובד נפלא עכשיו - מהיר, יציב ועם המון אפשרויות משחק.
מבחינתי היציבות והמהירות היו הפרמטרים החשובים ביותר ובזה מצטיינים הרום והלאונצ'ר של נובה.
תודה למסייעים וחג שמח.
מבחינתי היציבות והמהירות היו הפרמטרים החשובים ביותר ובזה מצטיינים הרום והלאונצ'ר של נובה.
תודה למסייעים וחג שמח.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

שלום חברים,
אני מחיה את השרשור כי טרם מצאתי את הרום הנבחר...
מאוד אהבתי את הממשק של MIUI אבל משום מה אני למצליח להתקין את הגרסה בעברית. לאחר שההתקנה מסתיימת והמכשיר נדלק מחדש, המכשיר תקוע על הלוגו של MIUI. ביצעתי WIPE לאחר ההתקנה וגם זה לא עזר.
למישהו יש רעיון?
תודה מראש.
מאוד אהבתי את הממשק של MIUI אבל משום מה אני למצליח להתקין את הגרסה בעברית. לאחר שההתקנה מסתיימת והמכשיר נדלק מחדש, המכשיר תקוע על הלוגו של MIUI. ביצעתי WIPE לאחר ההתקנה וגם זה לא עזר.
למישהו יש רעיון?
תודה מראש.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1797334blknom1 כתב:שלום חברים,
למישהו יש רעיון?
תודה מראש....
זה הרום שאני משתמש בו, מעבר לזה אני לא מכיר את הרום של Miui אבל שמעתי שהוא לא רע
-
blknom1
-
- חבר ותיק

תודה על המענה, למרות שאני פחות אהבתי את הרום הזה. שיחקתי עם הרום הרשמי (ללא עברית) של MIUI והוא באמת רום נפלא. עבודה חלקה ללא בעיות, אינספור אפשרויות והתאמות שניתן לבצע אבל הבעיה היא כאמור שלא הצלחתי להתקין את הגרסה בעברית. אם למישהו יש רעיון, זה בהחלט יכול לסייע.eyosha כתב:http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1797334blknom1 כתב:שלום חברים,
למישהו יש רעיון?
תודה מראש....
זה הרום שאני משתמש בו, מעבר לזה אני לא מכיר את הרום של Miui אבל שמעתי שהוא לא רע...
שוב תודה לכולם.
נערך לאחרונה על ידי blknom1 ב 09/12/2013 15:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
מצטרף לשאלה שלו...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
למה לא CM11? מעולה לדעתי cyanogenmod כמובן. אתה יכול ללכת גם על גרסה 10.2 אם אתה מחפש סופר יציבות (למרות שאצלי עם ה11 לא נתקלתי בבעיות מיוחדות).