LG37LB1R LCD - אני הוקסמתי!!!
אהלן,
אני היום הלכתי לסלון חללית כדי לסגור עסקה טובה במחיר טוב על פלאזמה 42 אינץ'.
האמת, כשנכנסתי לאולם התצוגה שלהם אני פשוט הבנתי ש-LCD זה מה שאני רוצה ולא פלאזמה!
איכות התמונה בדגם שציינתי (LG 37LB1R) מדהימה ואין להשוותה מול כל פלאזמה אחרת!
הדוגמא הכי טובה היא כשביקשתי מהמוכר לעבור לערוץ ספורט שבו שידרו משחק כדורגל.
להפתעתי הרבה (לאור כל החומר שקראתי עד כה בפורום) התמונה במסך ה-LCD הייתה הכי מדוייקת וחיה (מרחק הצפיה כ-3.5 מטר).
במסך ה-LCD ראיתי דשא, כאשר במסכי הפלזמה ראיתי "שטיח" דשא, לא משהו אמיתי.
אין ספק שאני ארכוש מסך LCD ולבטח את הדגם LG37LB1R.
מחירו במזומן שקיבלתי כהצעה ראשונית הוא 11 אלף ש"ח.
אם יש למישהו מקום זול יותר, אשמח לשמוע.
תודה מראש.
אני היום הלכתי לסלון חללית כדי לסגור עסקה טובה במחיר טוב על פלאזמה 42 אינץ'.
האמת, כשנכנסתי לאולם התצוגה שלהם אני פשוט הבנתי ש-LCD זה מה שאני רוצה ולא פלאזמה!
איכות התמונה בדגם שציינתי (LG 37LB1R) מדהימה ואין להשוותה מול כל פלאזמה אחרת!
הדוגמא הכי טובה היא כשביקשתי מהמוכר לעבור לערוץ ספורט שבו שידרו משחק כדורגל.
להפתעתי הרבה (לאור כל החומר שקראתי עד כה בפורום) התמונה במסך ה-LCD הייתה הכי מדוייקת וחיה (מרחק הצפיה כ-3.5 מטר).
במסך ה-LCD ראיתי דשא, כאשר במסכי הפלזמה ראיתי "שטיח" דשא, לא משהו אמיתי.
אם יש למישהו מקום זול יותר, אשמח לשמוע.
תודה מראש.
אכן יש קסמים בעולם !!
ואני מתחיל להאמין בהם!!
כנראה שהמשיח יגיע בחללית!!
הקסם מתחיל בזה שבאת לקנות פלאזמה ...ואיך שנכנסת הבנת שאתה רוצה LCD
ככה כתבת...אבקת הקסמים כנראה מפוזרת בשער הכניסה!!
אל תעלב-ממליץ על סיבוב נוסף!!ואם אתה מוקסם גם בו-וואלה אני עולה על האוטו(אוטו לא חללית)ובא מחיפה למרכז לראות כדורגל בשידור ישיר בLCD שמכה את הפלאזמה בכך שרואים בה כל עלה בדשא וזה לא בשידור היי דפינישן!!!!
ואני מתחיל להאמין בהם!!
כנראה שהמשיח יגיע בחללית!!
הקסם מתחיל בזה שבאת לקנות פלאזמה ...ואיך שנכנסת הבנת שאתה רוצה LCD
ככה כתבת...אבקת הקסמים כנראה מפוזרת בשער הכניסה!!
אל תעלב-ממליץ על סיבוב נוסף!!ואם אתה מוקסם גם בו-וואלה אני עולה על האוטו(אוטו לא חללית)ובא מחיפה למרכז לראות כדורגל בשידור ישיר בLCD שמכה את הפלאזמה בכך שרואים בה כל עלה בדשא וזה לא בשידור היי דפינישן!!!!
052-4200610
ישראל,
אל תיקח אתה את זה אישית.
כל אחד ודיעותיו שלו.
אם אכן ראית את הדגם שעליו אני מדבר ולא הוקסמת כמוני שום אבקת קסמים וחללית לא דרושה לך.
מה לעשות, אני ראיתי במו עיניי את ההבדלים ואני לא מדבר סתם.
בסופו של דבר אתה/אני קונה מה שעיניו רוצות או יותר נכון נהנות יותר, זה הכל.
אז תיכנס לאוטו, תניע, ונסעיה נעימה שתהיה לך!
אל תיקח אתה את זה אישית.
כל אחד ודיעותיו שלו.
אם אכן ראית את הדגם שעליו אני מדבר ולא הוקסמת כמוני שום אבקת קסמים וחללית לא דרושה לך.
מה לעשות, אני ראיתי במו עיניי את ההבדלים ואני לא מדבר סתם.
בסופו של דבר אתה/אני קונה מה שעיניו רוצות או יותר נכון נהנות יותר, זה הכל.
אז תיכנס לאוטו, תניע, ונסעיה נעימה שתהיה לך!
gabig אני מסכים איתך.
לא כולם כאן בפורום נעולים על פלזמה.
אני גם שמתי לב שהפלזמה מאבדת פרטים (תופעת השטיח דשא שאתה קורא לה).
אותה תופעה של איבוד פרטים והחלקת התמונה, היא גם זו שמפחיתה את רעשי ה-MPEG (שנפוצות בשידורי יס והוט) בפלזמה, לעומת ה-LCD.
זו הסיבה שאנשים טוענים שבפלזמה רואים יותר טוב שידורי YES. לדעתי פשוט רואים מטושטש.
לא כולם כאן בפורום נעולים על פלזמה.
אני גם שמתי לב שהפלזמה מאבדת פרטים (תופעת השטיח דשא שאתה קורא לה).
אותה תופעה של איבוד פרטים והחלקת התמונה, היא גם זו שמפחיתה את רעשי ה-MPEG (שנפוצות בשידורי יס והוט) בפלזמה, לעומת ה-LCD.
זו הסיבה שאנשים טוענים שבפלזמה רואים יותר טוב שידורי YES. לדעתי פשוט רואים מטושטש.
gabig35
מה שכתבתי היה בהומור כמובן
ובטח שכל אחד יבחר את הטוב בשבילו
ואני שמח שאתה שלם עם הבחירה שלך...
ראיתי אינספור LCD מול פלאזמה באותו סיגנל שידור וכמו כן חזרתי עכשיו מארצות הברית וגם שם עשיתי השוואות בעיקר בשידור 1080 HD המקובל שם ובכל ההשוואות שלי כאן ושם
הLCD נשאר הרבה מאחור גם בשידור 1080 ששם אמור הפער להצטמצם...
ואם LCD יש פערי איכות גדולים בין הדגמים ,כאשר המותגים השולטים ומובילים טכנולוגית בארצות הברית הם -סמסונג ,סוני,שארפ לפחות במקומות שהייתי בהם
ובארץ פיליפס לווה שארפ טושיבה סמסונג וסוני
LG מעולם לא נשאו את דגל הקדמה בLCD והובילו טכנולוגית באיזה חידוש מדהים שהוביל לתמונה שתיארת ...
אבל אני שמח לשמוע שיש חדש ואני מבטיח לך שאלך לראות את הדגם הזה באזור חיפה באחת החנויות.
ובכל מקרה מאחל לך שתתחדש והכי חשוב שתהנה..
מה שכתבתי היה בהומור כמובן
ובטח שכל אחד יבחר את הטוב בשבילו
ואני שמח שאתה שלם עם הבחירה שלך...
ראיתי אינספור LCD מול פלאזמה באותו סיגנל שידור וכמו כן חזרתי עכשיו מארצות הברית וגם שם עשיתי השוואות בעיקר בשידור 1080 HD המקובל שם ובכל ההשוואות שלי כאן ושם
הLCD נשאר הרבה מאחור גם בשידור 1080 ששם אמור הפער להצטמצם...
ואם LCD יש פערי איכות גדולים בין הדגמים ,כאשר המותגים השולטים ומובילים טכנולוגית בארצות הברית הם -סמסונג ,סוני,שארפ לפחות במקומות שהייתי בהם
ובארץ פיליפס לווה שארפ טושיבה סמסונג וסוני
LG מעולם לא נשאו את דגל הקדמה בLCD והובילו טכנולוגית באיזה חידוש מדהים שהוביל לתמונה שתיארת ...
אבל אני שמח לשמוע שיש חדש ואני מבטיח לך שאלך לראות את הדגם הזה באזור חיפה באחת החנויות.
ובכל מקרה מאחל לך שתתחדש והכי חשוב שתהנה..
052-4200610
ישראל,
הבנתי שהכל בהומור, גם ההערה שלי.
ברור שעיניי רואות ואוהבות משהו שונה ממה שעיניך רואות כנראה וזה בסדר.
מי צודק, לא זו השאלה, הרי הבחירה תהיה אישית בסופו של דבר.
אני פשוט ראיתי תמונה מדהימה בדגם הזה שהוא החדש ביותר של LG ואכן הוקסמתי.
אני באמת הייתי בדיעה נחרצת שהקניה שלי תהיה פלאזמה ובפרט Panasonic 42PHD8, אך לאחר שראיתי את התמונה של המסך הזה זה ערער את החלטתי.
החלטתי לעשות סיבוב נוסף, כנראה ב-Big box (המקום היחידי במרכז עם מבחר ענק ובר בשוואה של דגמים/טכנולוגיות).
בל נשכח שהתקציב הוא בסביבות 11 אלף ש"ח ובמחירים הללו לא נראה לי שאכן אוכל לרכוש Philips או כל דגם אחר שציינת.
והמשפט הזה לא אומר שאני מתפשר, אני פשוט אהבתי את מה שראיתי (וגם אשתי) ואני מעריך שזה מספיק לי (לעיניי).
הבנתי שהכל בהומור, גם ההערה שלי.
ברור שעיניי רואות ואוהבות משהו שונה ממה שעיניך רואות כנראה וזה בסדר.
מי צודק, לא זו השאלה, הרי הבחירה תהיה אישית בסופו של דבר.
אני פשוט ראיתי תמונה מדהימה בדגם הזה שהוא החדש ביותר של LG ואכן הוקסמתי.
אני באמת הייתי בדיעה נחרצת שהקניה שלי תהיה פלאזמה ובפרט Panasonic 42PHD8, אך לאחר שראיתי את התמונה של המסך הזה זה ערער את החלטתי.
החלטתי לעשות סיבוב נוסף, כנראה ב-Big box (המקום היחידי במרכז עם מבחר ענק ובר בשוואה של דגמים/טכנולוגיות).
בל נשכח שהתקציב הוא בסביבות 11 אלף ש"ח ובמחירים הללו לא נראה לי שאכן אוכל לרכוש Philips או כל דגם אחר שציינת.
והמשפט הזה לא אומר שאני מתפשר, אני פשוט אהבתי את מה שראיתי (וגם אשתי) ואני מעריך שזה מספיק לי (לעיניי).
מה הקשר למוצר?הרקולס כתב:"היה לי ניסיון מר עם סלון חללית" ואני לא אפסיק להגיד את זה עד שהם ישנו את דרכם.
הזהרתי אליך שלפעמים שווה לשלם יותר.
בהצלחה בקנייה......
הוא התיחס למוצר ולא למקום?
052-4200610
זה הקשר:
gabig35 כתב: אני היום הלכתי לסלון חללית כדי לסגור עסקה טובה במחיר טוב על פלזמה 42 אינץ'.
אם יש למישהו מקום זול יותר, אשמח לשמוע....
יש לך פיקסל שרוף ממש פה ----> .