מספר שאלות בנושא XBOX 360
היי, אני לא נמצא פה הרבה כי אני פשוט לא מבין בתחום
אז אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בכמה שאלות.
החלטתי לקנות XBOX לבן שלי. הרבה יעצו לי להמתין כמה חודשים עד שיצא ONE אבל אין לי את הלוקסוס הזה כרגע והחלטתי לרכוש XBOX 360.
בנושא פריצה - האם אתם ממליצים? מאד מאד מפחידה אותי המחשבה שאני צריך לקנות בכל פעם משחק שעולה חמישית מהקונסולה. במידה וכן פורצים, הבנתי שיש שני סוגים. אחת כזו שקוראת צרובים והשניה שמאפשרת לשים את המשחקים על כונן, פנימי או נייד. איזו פריצה מומלצת ולמה? מה למעשה אני מפסיד בפריצות הללו? מה החשיבות של החיבור לרשת מלבד אפשרות לשחק מול מישהו אחר ו/או הורדת משחקים חינמיים והאם אחת הפריצות מונעת זאת ממני? האם יש סיכוי שיעלו עלי שפרצתי?
אז אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בכמה שאלות.
החלטתי לקנות XBOX לבן שלי. הרבה יעצו לי להמתין כמה חודשים עד שיצא ONE אבל אין לי את הלוקסוס הזה כרגע והחלטתי לרכוש XBOX 360.
בנושא פריצה - האם אתם ממליצים? מאד מאד מפחידה אותי המחשבה שאני צריך לקנות בכל פעם משחק שעולה חמישית מהקונסולה. במידה וכן פורצים, הבנתי שיש שני סוגים. אחת כזו שקוראת צרובים והשניה שמאפשרת לשים את המשחקים על כונן, פנימי או נייד. איזו פריצה מומלצת ולמה? מה למעשה אני מפסיד בפריצות הללו? מה החשיבות של החיבור לרשת מלבד אפשרות לשחק מול מישהו אחר ו/או הורדת משחקים חינמיים והאם אחת הפריצות מונעת זאת ממני? האם יש סיכוי שיעלו עלי שפרצתי?
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
היי
יש 3 סוגי פריצות:
1. LT, זו פריצה שמאפשרת קריאת דיסקים צרובים, ועם צריבה נכונה בצורב מתאים - יש LIVE, כלומר אונליין (בתשלום)
עלויות נלוות - צורב מוסב, דיסקים לצריבה, וגם הבנה של אופן הצריבה והבדיקות.
2. RGH, זו פריצה שמאפשרת קריאת משחקים מכונן נייד HDD, אין LIVE.
עלויות נלוות - כונן חיצוני כלשהו, אני ממליץ על 500GB של טרנסנד, המרה פשוטה של המשחק לקובץ בפורמט המבוקש.
3. XKEY, שזה בעצם LT משולב עם RGH, ליהנות מ 2 העולמות.
יש לציין כי שירות הלייב של מיקרוסופט עולה כ 40-50 דולר לשנה, אם תרצה לשחק אונליין.
יש 3 סוגי פריצות:
1. LT, זו פריצה שמאפשרת קריאת דיסקים צרובים, ועם צריבה נכונה בצורב מתאים - יש LIVE, כלומר אונליין (בתשלום)
עלויות נלוות - צורב מוסב, דיסקים לצריבה, וגם הבנה של אופן הצריבה והבדיקות.
2. RGH, זו פריצה שמאפשרת קריאת משחקים מכונן נייד HDD, אין LIVE.
עלויות נלוות - כונן חיצוני כלשהו, אני ממליץ על 500GB של טרנסנד, המרה פשוטה של המשחק לקובץ בפורמט המבוקש.
3. XKEY, שזה בעצם LT משולב עם RGH, ליהנות מ 2 העולמות.
יש לציין כי שירות הלייב של מיקרוסופט עולה כ 40-50 דולר לשנה, אם תרצה לשחק אונליין.
תודה על ההסבר גל
למעשה, אם אני עושה LT, לא מתכוון לצרוב משחקים אלא לקנות צרובים במחירים נמוכים, האם יש לי סיכון כלשהו ברמת מייקרוסופט שיחשפו את הקונסולה שלי לפרוצה וינעלו אותה או משהו כזה? מישהו זרק לי הערה בסגנון ולא הבנתי אם זה קיים או לא
למעשה, אם אני עושה LT, לא מתכוון לצרוב משחקים אלא לקנות צרובים במחירים נמוכים, האם יש לי סיכון כלשהו ברמת מייקרוסופט שיחשפו את הקונסולה שלי לפרוצה וינעלו אותה או משהו כזה? מישהו זרק לי הערה בסגנון ולא הבנתי אם זה קיים או לא
- Aviv943
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 611
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
כן. אני בעבר קיבלתי באן עם פריצה LT אחרי שתיקנתי את כל המשחקים ועשיתי את כל הדרכים האפשרויות כדי להמנע מבאן וובכל זאת קיבלתי. שדרגתי טת הפריצה צגרסאת הכונן ועכשיו החיים דבש. לא צריך לחכות לתיקונים, לא צריך להוציא כסף על דיסקים.
- Aviv943
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 611
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
חסר קצת הלייב. קיבלתי את הבאן בדיוק אחרי שקניתי מנוי לשנה.
בעיקרון, בשביל לשחק נגד אחרים יש את המחשב. באקסבוקס לטעמי פחות נוח.
בכל מקרה, לייב יהיה לך בסופו של דבר רק עם משחקים מקוריים. גם פריצת LT תביא לך באן בסופו של דבר.
בעיקרון, בשביל לשחק נגד אחרים יש את המחשב. באקסבוקס לטעמי פחות נוח.
בכל מקרה, לייב יהיה לך בסופו של דבר רק עם משחקים מקוריים. גם פריצת LT תביא לך באן בסופו של דבר.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

doky
גם בפריצת ה RGH יש לייב פנימי, שנקרא LINK.
זה בעצם פיתוח שמבוסס על פלטפורמת SYSTEM LINK (חיבור מספר מכשירים במקביל)
כל משחק שתומך בסיסטם לינק, אתה יכול לשחק בו נגד שחקנים מכל העולם (בד"כ אירופאים)
למשל סדרת COD המפורסמת תומכת בזה ויש בכל יום כמה מאות שחקנים בשרתים.
ככה שתמיד אפשר לקבל את ה"מנה" של אונליין למי שרוצה.
להלן חלק מהמשחקים שתומכים בלינק:
כל סדרת COD
כל סדרת GEARS OF WAR
SAINTS ROW IV החדש
ואני בטוח שה COD המתקרב ובא עלינו לטובה בנובמבר גם יתמוך, ואז תוכל לחרוש בו כאוות נפשך.
גם בפריצת ה RGH יש לייב פנימי, שנקרא LINK.
זה בעצם פיתוח שמבוסס על פלטפורמת SYSTEM LINK (חיבור מספר מכשירים במקביל)
כל משחק שתומך בסיסטם לינק, אתה יכול לשחק בו נגד שחקנים מכל העולם (בד"כ אירופאים)
למשל סדרת COD המפורסמת תומכת בזה ויש בכל יום כמה מאות שחקנים בשרתים.
ככה שתמיד אפשר לקבל את ה"מנה" של אונליין למי שרוצה.
להלן חלק מהמשחקים שתומכים בלינק:
כל סדרת COD
כל סדרת GEARS OF WAR
SAINTS ROW IV החדש
ואני בטוח שה COD המתקרב ובא עלינו לטובה בנובמבר גם יתמוך, ואז תוכל לחרוש בו כאוות נפשך.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

לא מכיר כמעט כאלו עם LT.
היחיד שאני מכיר בערך, ציין זאת כאן בדיון שלך וקיבל באן.
אז אולי 50-50?
תעשה מה שנוח לך בסופו של דבר.
אני אישית לא הייתי קונה את המשחק ממישהו ומצפה שהוא יהיה מתוקן כמו שצריך וסומך על כך.
אם כבר - לבצע לבד.
היחיד שאני מכיר בערך, ציין זאת כאן בדיון שלך וקיבל באן.
אז אולי 50-50?
תעשה מה שנוח לך בסופו של דבר.
אני אישית לא הייתי קונה את המשחק ממישהו ומצפה שהוא יהיה מתוקן כמו שצריך וסומך על כך.
אם כבר - לבצע לבד.
אני כבר שנים עם XBOX360 וכל איזה שנה וחצי צריך לפרוץ (לא מתחבר לרשת ככה שאין בעיה של באן, אבל מדי פעם יוצאים משחקים חדשים שדורשים ממך לעדכן ואז צריך לפרוץ שוב), וזה מייגע. פחות הקטע של הכסף ויותר השוב ללכת לחנות. כשיצא עכשיו הPS4 אני אקנה אותו, ופשוט אקנה משחק טוב אחד לנגיד 3 חודשים, גם ככה המשחקים הטובים ממש בודדים, וכמה זה כבר משחק מPLAYASIA? 200 שקל ? בקטנה