צפייה דרך סלינגבוקס
לא כל כך מבין למה שישנה אם זה בישראל או לא... אתה מחבר HDMI IM HDMI OUT
לכאורה מה מיש בטלויזה אמור להיות משודר הלאה.
כמובן שחשוב מאד ה UPLOAD במקום בו הטלויזיה והממיר נמצאים כי משם המידע נשלח. יכול להיות שהסיבה שראית כל כך גרוע היא UPLOAD שלא מספיק גבוה כי בישראל ה UPLOAD די עלוב ברוב החבילות.
כמובן שחשוב מאד ה UPLOAD במקום בו הטלויזיה והממיר נמצאים כי משם המידע נשלח. יכול להיות שהסיבה שראית כל כך גרוע היא UPLOAD שלא מספיק גבוה כי בישראל ה UPLOAD די עלוב ברוב החבילות.
יש לי 3 מגה אפלוד, הbitrate הוא בסביבות 2200 ועדיין על הפניםofferbk1 כתב:לא כל כך מבין למה שישנה אם זה בישראל או לא... אתה מחבר HDMI IM HDMI OUT
כמובן שחשוב מאד ה UPLOAD במקום בו הטלויזיה והממיר נמצאים כי משם המידע נשלח. יכול להיות שהסיבה שראית כל כך גרוע היא UPLOAD שלא מספיק גבוה כי בישראל ה UPLOAD די עלוב ברוב החבילות....
ניסית מקומית בתוך הרשת הביתית? זה יכול להגיד לך אם הבעיה
1) היא בחיבור האינטרנט
2)מקומית בתוך הרשת שלך - הרשת הביתית או המכשיר סלינגבוקס שלך (אני מניח שהמכשיר שהזרמת ממנו בארצות הברית זה לא אותו מכשיר שאתה משתמש בו עכשיו)
מזכיר שגם השיטות שידור בישראל וארצות הברית שונות וגם הקצב רענון, אני לא מספיק מבין בזה אבל אולי יש לזה משמעות.
1) היא בחיבור האינטרנט
2)מקומית בתוך הרשת שלך - הרשת הביתית או המכשיר סלינגבוקס שלך (אני מניח שהמכשיר שהזרמת ממנו בארצות הברית זה לא אותו מכשיר שאתה משתמש בו עכשיו)
מזכיר שגם השיטות שידור בישראל וארצות הברית שונות וגם הקצב רענון, אני לא מספיק מבין בזה אבל אולי יש לזה משמעות.