מחפש חנות שמוכרת פטפונים משופצים באזור המרכז
היי
לאור האכזבה מהפטפון שלי שכבר לא היה שווה לעשות מאמץ
לתקן אותו אז אני רוצה לקנות משהו טוב אבל לא מיד 2 באינטרנט ובלוחות
כי אני יודע מה הולך שם ...
אלא לקנות מאדם אמין שיש עליו המלצות באזור המרכז
וגם אפשר להגיע לחנות שלו ולראות את המוצר
תודה
לאור האכזבה מהפטפון שלי שכבר לא היה שווה לעשות מאמץ
לתקן אותו אז אני רוצה לקנות משהו טוב אבל לא מיד 2 באינטרנט ובלוחות
כי אני יודע מה הולך שם ...
אלא לקנות מאדם אמין שיש עליו המלצות באזור המרכז
וגם אפשר להגיע לחנות שלו ולראות את המוצר
תודה
- natanzon24
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 255
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
לא הייתי אבל הבנתי שיש חנות בשם רדיו כוכב בתל אביב שמתעסקים עם פטיפונים וכל מה שקשור
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אני דווקא לא הייתי קונה מחנות אלא מאדם פרטי שנראה אמין והגון... ברדיו הכוכב שהוזכר לעיל יש (כנראה) הכי הרבה פטיפונים, אבל א) לא נראה לי שרובם משופצים, ב) אם היית רואה איך הם משפצים, היית מגיע כמוני למסקנה שעדיף לקנות משהו שלא עבר שיפוץ שלהם... ושבכלל לא עבר תחת ידיהם, הכי טוב. יש לך תקציב?
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- אילפור
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1029
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
השאלה מה זה פטיפון משופץ.
ניקוי ושימון זה דבר אחד, ואת זה ניתן לעשות ואפילו כוון קפיצים יש מקומות (מעט) שיעשו כראוי.
השאלה מה מצב הציר של הפטיפון ומה מצב הצירים של הזרוע. את זה לא ניתן לשפץ, והרבה פטיפונים יד שניה שעברו הרבה ידיים או איחסון במחסן הם על הפנים מבחינה זו.
אז או שתקנה מאדם פרטי פטיפון שאתה בטוח שהוא מיד ראשונה, ושמור מאוד, או שתקנה מחנות שקנתה מאדם כזה ושאתה מאמין למוכר, או ש ... אל תקנה.
ניקוי ושימון זה דבר אחד, ואת זה ניתן לעשות ואפילו כוון קפיצים יש מקומות (מעט) שיעשו כראוי.
השאלה מה מצב הציר של הפטיפון ומה מצב הצירים של הזרוע. את זה לא ניתן לשפץ, והרבה פטיפונים יד שניה שעברו הרבה ידיים או איחסון במחסן הם על הפנים מבחינה זו.
אז או שתקנה מאדם פרטי פטיפון שאתה בטוח שהוא מיד ראשונה, ושמור מאוד, או שתקנה מחנות שקנתה מאדם כזה ושאתה מאמין למוכר, או ש ... אל תקנה.
איל פור
אני מאוד זהיר לכן אני לא אקנה מכל אדם...אילפור כתב:השאלה מה זה פטיפון משופץ.
אז או שתקנה מאדם פרטי פטיפון שאתה בטוח שהוא מיד ראשונה, ושמור מאוד, או שתקנה מחנות שקנתה מאדם כזה ושאתה מאמין למוכר, או ש ... אל תקנה....
ושאני אמרתי משופץ הכוונה הייתה שהוא עובד טוב ולא צריך להשקיע
עוד כסף כגון מחט ראש
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: