חברה חיצונית שמבצעת מכירות לyes. יש דבר כזה?
-
tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
שלום חברים,
בשבועות האחרונים אני מקבל טלפונים ממישהי שמזדהה כנציגה של yes.
היא נתנה לי הצעה יחסית משתלמת אבל כשהיא שלחה לי את ההצעה משהו היה נראה לי מוזר.
קיבלתי דף שמהווה בסיס להצעה עליו הכל רשום בכתב יד ובלי הלוגו של יס.
בגלל שהיא שלחה לי אותו בפקס ראיתי שהוא הגיע ממקום שנקרא
SAL PTRONOT KALKALIM
ניסיתי לגגל אותם ולא מצאתי כלום.
מישהו מכיר/שמע/יודע משהו?
בשבועות האחרונים אני מקבל טלפונים ממישהי שמזדהה כנציגה של yes.
היא נתנה לי הצעה יחסית משתלמת אבל כשהיא שלחה לי את ההצעה משהו היה נראה לי מוזר.
קיבלתי דף שמהווה בסיס להצעה עליו הכל רשום בכתב יד ובלי הלוגו של יס.
בגלל שהיא שלחה לי אותו בפקס ראיתי שהוא הגיע ממקום שנקרא
SAL PTRONOT KALKALIM
ניסיתי לגגל אותם ולא מצאתי כלום.
מישהו מכיר/שמע/יודע משהו?
-
tvholic
-
- חבר ותיק

ברור!
בשביל זה יש את הפורום - לחלוק מידע.
כל הערוצים (משהו שנקרא TOP13) שכוללים:
בסיס
סרטים
סדרות
בידור
מוזיקה
ספורט
גברים
מדע וטבע
חדשות
שפות
וללא ספורט פרימיום ואירוטי
15MB של בזק NGN פרטית 69 שח
1000 דק שיחה בב"ז - 35 ש"ח
ספורט 1+2+1HD - עלות של 66
סה"כ כל זה 390
ממיר טוטאל אחד, זאפר אחד, מקס אחד וארבעה דיגיטלים רגילים.
היא כרגע בודקת לי לגבי חבילה אחרת עם יותר מטוטאל אחד.
בשביל זה יש את הפורום - לחלוק מידע.
כל הערוצים (משהו שנקרא TOP13) שכוללים:
בסיס
סרטים
סדרות
בידור
מוזיקה
ספורט
גברים
מדע וטבע
חדשות
שפות
וללא ספורט פרימיום ואירוטי
15MB של בזק NGN פרטית 69 שח
1000 דק שיחה בב"ז - 35 ש"ח
ספורט 1+2+1HD - עלות של 66
סה"כ כל זה 390
ממיר טוטאל אחד, זאפר אחד, מקס אחד וארבעה דיגיטלים רגילים.
היא כרגע בודקת לי לגבי חבילה אחרת עם יותר מטוטאל אחד.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אוקיי, אז אין לזה ממש קשר להצעה אצלי (שלא כוללת טלפון ואינטרנט, וכוללת שני ממירים בלבד - מקס טוטאל ודיגיטלי רגיל).
בכל מקרה, למי שיתעניין - אצלי זה 229 לחודש כולל כל הערוצים (כולל ערוצי ה- HD כמובן), וחודשיים מתנה של VOD (כולל זיכוי של 35 ש"ח לחודש לתכנים בכל אחד מהחודשים האלו), ועוד חודשיים מתנה את חבילות הסופר פרימיום (12 ערוצי פרימיום, כולל כמה ערוצי ילדים, ערוצי אוכל / טיולים / בריאות וערוץ ההיסטוריה HD).
בכל מקרה, למי שיתעניין - אצלי זה 229 לחודש כולל כל הערוצים (כולל ערוצי ה- HD כמובן), וחודשיים מתנה של VOD (כולל זיכוי של 35 ש"ח לחודש לתכנים בכל אחד מהחודשים האלו), ועוד חודשיים מתנה את חבילות הסופר פרימיום (12 ערוצי פרימיום, כולל כמה ערוצי ילדים, ערוצי אוכל / טיולים / בריאות וערוץ ההיסטוריה HD).
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
אתה לקוח חדש אצלהם ?uriler כתב:אוקיי, אז אין לזה ממש קשר להצעה אצלי (שלא כוללת טלפון ואינטרנט, וכוללת שני ממירים בלבד - מקס טוטאל ודיגיטלי רגיל).
בכל מקרה, למי שיתעניין - אצלי זה 229 לחודש כולל כל הערוצים (כולל ערוצי ה- HD כמובן), וחודשיים מתנה של VOD (כולל זיכוי של 35 ש"ח לחודש לתכנים בכל אחד מהחודשים האלו), ועוד חודשיים מתנה את חבילות הסופר פרימיום (12 ערוצי פרימיום, כולל כמה ערוצי ילדים, ערוצי אוכל / טיולים / בריאות וערוץ ההיסטוריה HD)....
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
אורי - תתחדש...
אין לי טיפים ליותר זול, הלוואי. אני משלם אפילו יותר וחשבתי שהזול שלי הוא הכי זול שיש...
מה שכן מציע וממליץ בחום יחד עם ההשחלה של הכבלים של יס להשחיל על הדרך גם כבלי רשת בשביל הממירים.
זה מייתר את הצורך לשים עוד "קופסאות" כאלו ואחרות.
זה כמובן בהנחה ועשית הכנות בארון התקשרות לסוויצ' או ראוטר תומך
ובכל מקרה שיהיה בהצלחה, אבי.
אין לי טיפים ליותר זול, הלוואי. אני משלם אפילו יותר וחשבתי שהזול שלי הוא הכי זול שיש...
מה שכן מציע וממליץ בחום יחד עם ההשחלה של הכבלים של יס להשחיל על הדרך גם כבלי רשת בשביל הממירים.
זה מייתר את הצורך לשים עוד "קופסאות" כאלו ואחרות.
זה כמובן בהנחה ועשית הכנות בארון התקשרות לסוויצ' או ראוטר תומך
ובכל מקרה שיהיה בהצלחה, אבי.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
תודה, אבל זו דירה שכורה וזמנית, לא מתכוון להשחיל רשת לסלון אלא להשתמש באלחוט בינתיים...
לדייר הקודם היה לווין "פרטי" (צלחת שהוא התקין על הגג), אז אני מניח שיס ישתמשו בהשחלות שלו לפחות חלקי.
לדייר הקודם היה לווין "פרטי" (צלחת שהוא התקין על הגג), אז אני מניח שיס ישתמשו בהשחלות שלו לפחות חלקי.
-
tvholic
-
- חבר ותיק

זה מה שגם אני חשבתי, אז התקשרתי ליס.benny123 כתב:לדעתי זו חברת קבלן - מציע לך לאשר את הדברים מול מחלקת המכירות של חברת יס עצמה לפני איזו שהיא התחייבות כאמור....
הנציגה אמרה לי שאין לה איך לבדוק את זה, אלא אם כבר פתחתי הזמנה ואז היא תבדוק אם ההזמנה קיימת במחשבים שלהם.
הסברתי לה שבשביל לפתוח הזמנה אני צריך לתת פרטים אישיים כמו ת.ז. וכרטיס אשראי ואני מתקשר בדיוק בשביל להימנע מזה....
אני עדיין בשוק מהשטות הזאת!!
מה עשיתי בזה אם אתן את הפרטים ואגלה שזו חברה שיקרית ? אתחיל לבטל כרטיס אשראי ולהעביר חיובים??
אתחיל לחשוש שאני לא יודע מה עושים עם הפרטים שלי.....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
זאת לא חברה שקרית לדעתי אלא כאמור "קבלן" שעובד על עמלות מול יס.
אותי עקץ אחד כזה לפני כמה שנים על מחירי השירותים הנוספים: טלפון ואינטרנט, אז במקומך הייתי מקפיד לקבל הכל בכתב וחתום על נייר לוגו של כל ספק שירותים בנפרד, ומפנה יומיים לשיחות עם בזק על האינטרנט ועל הדקות, רק ליתר ביטחון...
אותי עקץ אחד כזה לפני כמה שנים על מחירי השירותים הנוספים: טלפון ואינטרנט, אז במקומך הייתי מקפיד לקבל הכל בכתב וחתום על נייר לוגו של כל ספק שירותים בנפרד, ומפנה יומיים לשיחות עם בזק על האינטרנט ועל הדקות, רק ליתר ביטחון...
-
tvholic
-
- חבר ותיק

אור - גם אותי פעם "עקצו" בצורה הזו.
עובד של דינמיקה מכר לנו לוקשים על סלקום ותקע אותי עם 4 מכשירים ותוכניות לפני כ-10 שנים.
מאז כבדהו וחשדהו עם דגש על חשדהו....
מאיה - את צודקת. בבירור מהיר עם יס המחירים די דומים.
עובד של דינמיקה מכר לנו לוקשים על סלקום ותקע אותי עם 4 מכשירים ותוכניות לפני כ-10 שנים.
מאז כבדהו וחשדהו עם דגש על חשדהו....
מאיה - את צודקת. בבירור מהיר עם יס המחירים די דומים.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
כל הערוצים כל הערוצים??!!uriler כתב:אוקיי, אז אין לזה ממש קשר להצעה אצלי (שלא כוללת טלפון ואינטרנט, וכוללת שני ממירים בלבד - מקס טוטאל ודיגיטלי רגיל).
בכל מקרה, למי שיתעניין - אצלי זה 229 לחודש כולל כל הערוצים (כולל ערוצי ה- HD כמובן), וחודשיים מתנה של VOD (כולל זיכוי של 35 ש"ח לחודש לתכנים בכל אחד מהחודשים האלו), ועוד חודשיים מתנה את חבילות הסופר פרימיום (12 ערוצי פרימיום, כולל כמה ערוצי ילדים, ערוצי אוכל / טיולים / בריאות וערוץ ההיסטוריה HD)....