ביקורת בבקשה
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
לפי המראה ניראה בסדר גמור
איך הטעם ?
איך הטעם ?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
נראה סבבה
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
זה מתחיל מצויין ועם צבע טוב אבל נראה שמחוויר יחסית מהר (קשה לראות בסרטון).
אם הטעם טוב אז מצויין, אם אתה מרגיש שיצא קצת תפל אז יכול להיות שהעוגיה קצת נפרצה.
אתה במקום הנכון. תנסה לשחק עכשיו קצת עם עובי טחינה מעט גס יותר ותעמיס קצת יותר בסלסילה, או קצת דק יותר עם פחות קפה.
תראה מה מתאים לך מבחינת טעם כי בסוף זה מה שחשוב.
אחלה נקודת פתיחה
אם הטעם טוב אז מצויין, אם אתה מרגיש שיצא קצת תפל אז יכול להיות שהעוגיה קצת נפרצה.
אתה במקום הנכון. תנסה לשחק עכשיו קצת עם עובי טחינה מעט גס יותר ותעמיס קצת יותר בסלסילה, או קצת דק יותר עם פחות קפה.
תראה מה מתאים לך מבחינת טעם כי בסוף זה מה שחשוב.
אחלה נקודת פתיחה
תודה לכולכם על התגובות המחכימות.
הקפה באמת לא טרי. לפחות בן 3 שבועות ובאשמתי... אבל כעת יש לי כבר קפה חדש ממש מ"עולם הקפה" בירושלים.
כפיר, מדהים שיכולת לחשוד בכך רק לפי מרקם הנוזל!
לגבי הטעם, אודה ולא אבוש שאני עוד לא מספיק 'מבין' בכדי לתאר. בסך הכל אני מאוד אוהב אספרסו והתוצאה כרגע טעימה לי.בעיקר אני נהנה מהקרמה העשירה. מן הסתם בהמשך אלמד להבחין בין טרי לישן.
מה שכן, אינני יודע אם זו סיבה להתרגש, אבל אני מקבל לרוב עוגיות רטובות שלעתים גם נדבקות לראש (ומשחררם עם פולס מים).
הקפה באמת לא טרי. לפחות בן 3 שבועות ובאשמתי... אבל כעת יש לי כבר קפה חדש ממש מ"עולם הקפה" בירושלים.
כפיר, מדהים שיכולת לחשוד בכך רק לפי מרקם הנוזל!
לגבי הטעם, אודה ולא אבוש שאני עוד לא מספיק 'מבין' בכדי לתאר. בסך הכל אני מאוד אוהב אספרסו והתוצאה כרגע טעימה לי.בעיקר אני נהנה מהקרמה העשירה. מן הסתם בהמשך אלמד להבחין בין טרי לישן.
מה שכן, אינני יודע אם זו סיבה להתרגש, אבל אני מקבל לרוב עוגיות רטובות שלעתים גם נדבקות לראש (ומשחררם עם פולס מים).
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
תחליף קפה, נסה מנגרו או סקרטו.
קפה טרי יזלוג קצת אחרת והמרקם יהיה צמיגי יותר והקרמה תהיה בגוון קצת שונה עם טייגר סקין.
ברגע שהקפה מימי אבל זורם במהירות יחסית נכונה כמו בסרטון שלך זו אינדיקציה לקפה לא טרי.
טעם קפה טרי מספר ימים לאחר הקליה ואני מבטיח לך שמיד תבחין בהבדלים...
קפה טרי יזלוג קצת אחרת והמרקם יהיה צמיגי יותר והקרמה תהיה בגוון קצת שונה עם טייגר סקין.
ברגע שהקפה מימי אבל זורם במהירות יחסית נכונה כמו בסרטון שלך זו אינדיקציה לקפה לא טרי.
טעם קפה טרי מספר ימים לאחר הקליה ואני מבטיח לך שמיד תבחין בהבדלים...