במפתיע, דווקא התוכנה GBPVR החינמית, היא התוכנה שמצאתי כהכי שימושית והכי נוחה לקינפוג, אבל עדיין אני סובל מכמה בעיות, שאשמח אם מישהו יוכל לעזור לי איתו:
1)כמה שניסיתי, אני לא מצליח לגרום ל IR BLASTER לתפקד. יש לי ממיר שחור ישן של YES (עם שני חריצים ושתי יציאות SCART). למישהו יש את אותו ממיר ויכול לעזור לי?
2)איכות התמונה - בכל תוכנה שניסיתי היו בעיות שונות:
א)BEYOND TV - התמונה רציפה וזורמת, ניתן לצפות בהנאה רבה גם במשחקי כדורגל אבל הסנכרון בין הקול לתמונה ממש ממש לא יציב
ב)SAGE TV שהבנתי שהיא הפופולארית ביותר - מעבר לבעיות קינפוג שעדיין לא הצלחתי לפתור - איכות התמונה בינונית ביותר ומופיעים שני פסים שחורים די דקים בצידי המסך.
ג)MEEDIO - כנ"ל
בעיה שנתקלתי בה בכל התוכנות, היא DELAY של שנייה-שתיים בין השידור המקורי לבין מה שמתקבל בפועל. מעבר לעובדה שהשכנים שלי מבשרים לי על כל גול או סל כמה שניות לפני (ממש כמו בימים שלאנשים עוד היו כבלים אנלוגים), זה מאוד מעיק בהעברת ערוצים או בנסיון לדלות מידע על תוכניות מה EPG של YES (למרות שיש לי את ה EPG של התוכנה, אבל הוא קצת פחות נוח). האם הבעיה מוכרת? או שמא היא רק אצלי? אני מניח שה DELAY נובע מכך שה ENCODING ל MPEG2 מתבצע באופן אוטומאטי בכרטיס עצמו, אבל אין אפשרות לעקוף את זה? נניח שאני רוצה לראות טלוויזיה בלי האפשרות לעצור ולהריץ אחורה-קדימה....
התוכנה היחידה שבה ה DELAY הוא נסבל (להערכתי משהו כמו חצי שניה) היא GB-PVR, אבל בה אני סובל מבעיות אחרות:
א)ברגע שלוחצים PAUSE, רק אז מופעל ה TIME SHIFTING ולוקחת לתוכנה כמה שניות להסתגל למבצע הזה, מה שגורם לקצת פריזים ותקיעות ברגע לוחצים על PLAY/
ב)משהו באיכות התמונה קצת חסר צבע וחיים.
אם למישהו יש פתרונות אני אשמח.
עוד שאלה - יש לי מעבד 64 BIT, אבל ניסיתי לעבוד בעבר עם מערכות של 64 BIT (אקס פי וויסטה) וסבלתי מכל מיני בעיות של אי תאימות בתוכנות מסויימות. אם אני אפעיל את הכרטיס במערכת פעלה של 64 BIT אני צריך לצפות לשיפור כלשהו? האם יש לו בכלל דרייברים ותוכנות מתאימים?
תודה מראש,
עמית