מסך led של פיליפס 40 אינץ 800 הרץ
שלום לכולם יש לי מסך led של פיליפס מהסדרה 7000 בגודל 40 800 הרץ אני מחובר לממיר של יס בכבל יחסית פשוט
כשאני רואה במיוחד בערוצי הסרטים בhd כשיש תנועה מהירה משמאל לימין או ההפך התמונה פשוט לא נקיה כאילו יש תנועה
רובוטית רואים שובל של פיקסלים ניראה כאילו חסרים פרטים
שאלתי היא האם כבל hdmi איכותי יפתור את הבעיה ואם כן איזה כבל ממולץ ואיזה דגם שמתי לב שיש כבלים שתומכים בהרצים יותר גבוהים מכבלים פשוטים
או שפשוט זה הבעיה של מסכי LED
נ.ב יש לי בבית מסך ישן פלאזמה פנסוניק 50 אינץ pv70 אומנם מסך יחסית ישן 100 הרץ ואני מחובר לממיר בכבל פשוט ואין את הבעיה הזאת
כשאני רואה במיוחד בערוצי הסרטים בhd כשיש תנועה מהירה משמאל לימין או ההפך התמונה פשוט לא נקיה כאילו יש תנועה
רובוטית רואים שובל של פיקסלים ניראה כאילו חסרים פרטים
שאלתי היא האם כבל hdmi איכותי יפתור את הבעיה ואם כן איזה כבל ממולץ ואיזה דגם שמתי לב שיש כבלים שתומכים בהרצים יותר גבוהים מכבלים פשוטים
או שפשוט זה הבעיה של מסכי LED
נ.ב יש לי בבית מסך ישן פלאזמה פנסוניק 50 אינץ pv70 אומנם מסך יחסית ישן 100 הרץ ואני מחובר לממיר בכבל פשוט ואין את הבעיה הזאת
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
כשאתה אומר שאתה מחובר בכבל יחסית פשוט - אתה מתכוון כבל HDMI יחסית פשוט או שמא צורת חיבור אחרת?
אם HDMI אז לדעתי כבל איכותי יותר לא יעזור כלום. מדובר במעבד התמונה של המסך שלך. ייתכן שניתן בהגדרות המסך לכבות חלק מהעיבודים שלו ואז תרגיש תמונה טבעית יותר.
אם HDMI אז לדעתי כבל איכותי יותר לא יעזור כלום. מדובר במעבד התמונה של המסך שלך. ייתכן שניתן בהגדרות המסך לכבות חלק מהעיבודים שלו ואז תרגיש תמונה טבעית יותר.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
איזה מצחיק אתה, אז תעדיף לראות לא טוב רק כדי "שתנצל" את מה שקנית ?pitstop כתב:כן הגדרה של Perfect natural motion פתוחה ניסיתי להוריד למינימום עדיין רואה ועם אני סוגר בכלל אז לא רואים אבל בשביל מה קניתי מסך 800 הרץ...
זה פיצר, יש כאלו שזה מתאים להם ויש כאלו שלא.
אצלי זה כבוי קבוע כי אני לא סובל את האפקט שזה יוצר, יש כאלו שזה לא מפריע להם.
תשחק ותראה מה נוח ומתאים לך יותר, אצלי זה על מינימום.pitstop כתב:ובהגדרה שלMPEG artifact reduction מה לעשות להגביר או להוריד...
תוכל גם להכנס לפה ולנסות יותר דברים מניסיונם של חברים אחרים, בסופו של דבר אתה צריך לבחור את מה שמתאים לך ולא מה שמתאים לאחרים.
הייתי סוגר את האופציהMPEG artifact reduction בכלל ,הבעיה כשאני סוגר המסך אולי הופך ל50 הרץ ואז אין מריחות של התמונה אבל התמונה המרצדת
הורסת את העינים
השאלה שלי אם התופעה הזאת קיימת בכל מסכי led בכלל או רק בפיליפס או זה קשור ל800 הרץ
אני הבנתי שזה המחלה של כל led
אני מבין שכבל טוב לא יעזור אין טעם להשקיע?
הורסת את העינים
השאלה שלי אם התופעה הזאת קיימת בכל מסכי led בכלל או רק בפיליפס או זה קשור ל800 הרץ
אני הבנתי שזה המחלה של כל led
אני מבין שכבל טוב לא יעזור אין טעם להשקיע?