אני אישית התלבטתי בין הטלויזיה הזו לבין 621של LG בסופו של דבר האמנתי יותר בתלת מימד האקטיבי וקיבלתי גם הצעת מחיר יותר טובה על הסמסונג.
השימושים שלי הם בעיקר סרטי HD בפורמט mkv מכונן קשיח חיצוני, חיבור למחשב וסוני 3. (פחות YES וטלויזיה רגילה)
חסרונות בולטים של הטלויזיה:
רק 2 חיבורי HDMI שניהם יחסית מאחורה. חיבור USB 2.0 בודד גם הוא מאחורה.
אין סמארט TV.
סמארט TV לא משנה לי היות והטלויזיה מחוברת למחשב/ פלייסטיישן 3.
החיבורים מספיקים לי בתכלס אז לא מפריע לי העניין הזה.
יתרונות:
המחיר יחסית לטלויזיה 55 אינץ היה ממש טוב (יבוא פרללי), עיצוב יפה מאוד לטעמי והטלויזיה דקה יחסית. המרה לתלת מימד מדהימה ובכלל חווית תלת מימד אדירה.
התרשמות צפייה לפי המקור: (השתמשתי בכיול סטוק- לא כיילתי)
YES SD- איכות כמובן גרועה מאוד במרחק של כמטר-מטר וחצי. ממרחק יותר רחוק (3 מטר וקצת) התמונה ממש סבבה.
YES HD - גם איכות לא מדהימה יחסית לHD... מי שקונה טלויזיה בשביל שידורי YES הייתי ממליץ לו ללכת על טלויזיה יותר יקרה עם מעבד תמונה טוב יותר או לקנות מעבד תמונה חיצוני. בכל אופן איכות לא אידיאלית אבל אישית אני מאשים את המקור יותר מאשר את הטלויזיה.
כונן קשיח חיצוני (מחובר בUSB ישירות לטלויזיה) סרטי HD בפורמט mkv - איכות מדהימה. אני לא מומחה גדול ולא וידאופיל אבל אני צופה המון בסרטים והאיכות ממש טובה ומרגיש כאילו אתה בתוך הסרט.
הסתייגויות קטנות: תופעת הקווים השבורים (קו אלכסוני שנראה קצת משונן) מורגש לפעמים (פחות ממרחק של יותר מ2 מטר)
כתוביות לפעמים לא עבדו טוב אבל בד"כ הצלחתי לסדר את זה עם קצת משחק בהגדרות.
ההמרה לתלת מימד אני חייב לציין הייתי בטוח שזה גימיק אבל בחיי שזה מדהים. ממש איכותי ובמיוחד עם סרטי 1080P מהזמן האחרון (2010 +)
סוני 3- רואים מעולה, אין לאגים. שוב התופעה של הקווים המשוננים אבל אני במקרה הזה חושב שעיקר האשמה זה הסוני היות וגם במסכים אחרים הבעיה נפוצה.( כנראה אין לו מספיק כוח עיבוד בשביל AA וכו'...)
בתלת מימד - החוויה מדהימה שיחקתי COD ASSASSIN CREED ועוד וזה פשוט מוסיף מימד חדש תרתי משמע (במיוחד במשחקי יריות)... אבל מצד שני זה כנראה מאוד מעמיס על הסוני (אני משתמש בדגם הישן יותר - לא הSLIM) וזה קצת יצר תקיעות בASSASSIN CREED וזה טיפה קלקל... בכל אופן זה עדיין שווה את זה והחוויה פשוט משהו אחר.
קיצר אני חייב להגיד שבשורה התחתונה אני בטוח שיש טלויזיות טובות יותר וזה בעיקר יותר מורגש לפי דעתי במקורות הפחות טובים אבל היות וחיפשתי value for money ואני בעיקר משתמש במקורות טובים ולא בYES אז אני מאוד נהנה ומאוד מרוצה מהקנייה.
אני אשמח אגב אם מישהו מוכן לתת לי עזרה בכיול אף על פי שאני ביינתים לא כיילתי ובכל זאת לא מרגיש שאני מפספס משהו...
זהו, אם מישהו רוצה שאני אעלה תמונות אז שישים פה הודעה ואני אעלה.