המלצה לאוזניות
שלום לכולם
אני מחפש המלצה לאוזניות לפי הקריטריונים הבאים:
1.יחוברו בעיקר לנגן mp3 פשוט יחסית, אך גם למגבר yamah 457
2.שיהיו סגורות
3.בשבוע הבא אני טס לארה"ב, כך שאני חושב שאני מעדיף להביא משהו משם, התקציב הוא עד 200$.
תחום האוזניות חדש לי, כך שאשמח אם תוכלו לכוון אותי עם כמה דגמים של חברות מובילות בתחום, שמתוכן אוכל להתרשם ולבחור.
תודה.
אני מחפש המלצה לאוזניות לפי הקריטריונים הבאים:
1.יחוברו בעיקר לנגן mp3 פשוט יחסית, אך גם למגבר yamah 457
2.שיהיו סגורות
3.בשבוע הבא אני טס לארה"ב, כך שאני חושב שאני מעדיף להביא משהו משם, התקציב הוא עד 200$.
תחום האוזניות חדש לי, כך שאשמח אם תוכלו לכוון אותי עם כמה דגמים של חברות מובילות בתחום, שמתוכן אוכל להתרשם ולבחור.
תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
המלצה ראשונית:
גראדו SR-225
195$
32 אוהם, יזמרו כמו מקהלה ביום בהיר מכל נגן שתחבר אותן, הרווח עם מגבר הוא נחמד, אך לא עניין של שמיים וארץ.
אופציה טובה להתחלה.
אני ממליץ שתלך לשמוע יש להן סאונד מאד ייחדוי, עוד אופציה שכדאי לשקול זהAudio Technica ATH-900 בעלות התנגדות של 40 אוהם, אם כי הזמינות שלהן בארה"ב קצת בעיייתית כי במקור הן מגיעות מיפן, אתה יכול להזמין אותן מ(יפן) audioCubes לארה"ב, זה קל מאד, אני עשיתי את זה עם ה W5000 שלי.
ואולי האופציה הכי כדאית לדעתי היא דווקא מבית סנהייזר, ה 595 בגרסאת ה 50 אוהם היא אוזניה מצויינת, קיצבית, מקפיצה, דינאמית, כיפית, מה שקשה (לי לפחות) להגיד על שאר הדגמים שלהם.
איזה מוזיקה אתה שומע ואיזה סוג של סאונד אתה מחפש ?
הטכניקה והסנהייזר הן all arounders טובות מאד, הגראדו מוצלחות יותר ברוק, פופ, ג'אז בלוז ודברים בסגנון.
כולן נכנסות בתקציב שלך, כולן בעלות התנגדות נמוכה וכל נגן MP3 ידחוף אותן, חלק אוהבות יותר מגברים וחלקן פחות,, אך כולן נמצאות תחת קטגוריה של אוזניות קלות לדחיפה.
הייתי ממליץ לך על Beyrdynamic אבל הן אוזניות שצריכות הגברה חזקה מאד ע"מ להשמע כמו שצריך.
אם אתה צריך עוד עזרה והכוונה אז בכיף.
שיהיה בהצלחה
גראדו SR-225
195$
32 אוהם, יזמרו כמו מקהלה ביום בהיר מכל נגן שתחבר אותן, הרווח עם מגבר הוא נחמד, אך לא עניין של שמיים וארץ.
אופציה טובה להתחלה.
אני ממליץ שתלך לשמוע יש להן סאונד מאד ייחדוי, עוד אופציה שכדאי לשקול זהAudio Technica ATH-900 בעלות התנגדות של 40 אוהם, אם כי הזמינות שלהן בארה"ב קצת בעיייתית כי במקור הן מגיעות מיפן, אתה יכול להזמין אותן מ(יפן) audioCubes לארה"ב, זה קל מאד, אני עשיתי את זה עם ה W5000 שלי.
ואולי האופציה הכי כדאית לדעתי היא דווקא מבית סנהייזר, ה 595 בגרסאת ה 50 אוהם היא אוזניה מצויינת, קיצבית, מקפיצה, דינאמית, כיפית, מה שקשה (לי לפחות) להגיד על שאר הדגמים שלהם.
איזה מוזיקה אתה שומע ואיזה סוג של סאונד אתה מחפש ?
הטכניקה והסנהייזר הן all arounders טובות מאד, הגראדו מוצלחות יותר ברוק, פופ, ג'אז בלוז ודברים בסגנון.
כולן נכנסות בתקציב שלך, כולן בעלות התנגדות נמוכה וכל נגן MP3 ידחוף אותן, חלק אוהבות יותר מגברים וחלקן פחות,, אך כולן נמצאות תחת קטגוריה של אוזניות קלות לדחיפה.
הייתי ממליץ לך על Beyrdynamic אבל הן אוזניות שצריכות הגברה חזקה מאד ע"מ להשמע כמו שצריך.
אם אתה צריך עוד עזרה והכוונה אז בכיף.
שיהיה בהצלחה
the fox - תודה רבה על ההכוונה הראשונית.
השהות בארה"ב תהיה קצרה מאוד כך שאני אאלץ להסתפק במבחר שקיים בחנויות.
רשמתי לי את שני הדגמים שציינת, ואנסה להאזין גם לכמה דגמים של beyrdynamic עם הנגן שלי.
תודה, ואעדכן ברכישה כשאחזור.
השהות בארה"ב תהיה קצרה מאוד כך שאני אאלץ להסתפק במבחר שקיים בחנויות.
רשמתי לי את שני הדגמים שציינת, ואנסה להאזין גם לכמה דגמים של beyrdynamic עם הנגן שלי.
תודה, ואעדכן ברכישה כשאחזור.
אהלן
אחרי האזנה לדגמים של גראדו, סנהיזר, פנסוניק, סוני ו bose, וביניהם גם הדגמים שציין the fox, האוזניות שנשמעו לי הכי טוב, היו דווקא מכיוון שלא חשבתי עליו כאפשרות בהתחלה. האוזניות המדוברות הן ה -shure e3c.
מה דעתכם עליהם? המחיר המבוקש הוא כ - 130$, בעוד שהדגם e4c מוצעים ב 300$
אשמח לחוות דעת על האוזניות הנ"ל, בשימוש בעיקר לנגן נייד ולהאזנה לגוון נרחב של סוגי מוסיקה.
אחרי האזנה לדגמים של גראדו, סנהיזר, פנסוניק, סוני ו bose, וביניהם גם הדגמים שציין the fox, האוזניות שנשמעו לי הכי טוב, היו דווקא מכיוון שלא חשבתי עליו כאפשרות בהתחלה. האוזניות המדוברות הן ה -shure e3c.
מה דעתכם עליהם? המחיר המבוקש הוא כ - 130$, בעוד שהדגם e4c מוצעים ב 300$
אשמח לחוות דעת על האוזניות הנ"ל, בשימוש בעיקר לנגן נייד ולהאזנה לגוון נרחב של סוגי מוסיקה.
- The-Fox
- חבר ותיק

מפתיע מאד יש לציין.
עם מה שמעת בדיוק את האוזניות (מקור ומגבר) ?
המחיר של ה E3c מצויין, זה המחיר חו"ל שלה.
לעומת זאת המחיר על ה E4c הוא פשוט שוד לאור היום, 300$ הוא המחיר Retail של האוזניה שגם בזמןו שהיא יצאה אפשר היה ניתן להשיג אותה בפחות מ 200$, היום ניתן להשיג אותן באזור ה 160$ מעבר לים, עד כמה שאני יודע.
מיותר מכל הבחינות לקנות את האוזניה בארץ, המחיר עליה מופרז.
ל Shure אחריות בינ"ל שמכובדת בארץ ולכן ליבא באופן אישי אוזניה כזאת זה לא בעיה עקב המשקל והגודל האפסיים, מיסוי נמוך (על אוזניות יש מע"מ בלבד) ויש לך גם אחריות.
קח את זה לתשומת לבך במידה ותחליט ללכת על אחת מה SHUREים.
במה שלא תבחר, תקשיב רק לאוזניים שלך ותסמוך רק עליהן !
במיוחד לאור העובדה שאני לא מבין איך דווקא ה E3c מצאו חן בעינייך יותר מכל השאר
עם מה שמעת בדיוק את האוזניות (מקור ומגבר) ?
המחיר של ה E3c מצויין, זה המחיר חו"ל שלה.
לעומת זאת המחיר על ה E4c הוא פשוט שוד לאור היום, 300$ הוא המחיר Retail של האוזניה שגם בזמןו שהיא יצאה אפשר היה ניתן להשיג אותה בפחות מ 200$, היום ניתן להשיג אותן באזור ה 160$ מעבר לים, עד כמה שאני יודע.
מיותר מכל הבחינות לקנות את האוזניה בארץ, המחיר עליה מופרז.
ל Shure אחריות בינ"ל שמכובדת בארץ ולכן ליבא באופן אישי אוזניה כזאת זה לא בעיה עקב המשקל והגודל האפסיים, מיסוי נמוך (על אוזניות יש מע"מ בלבד) ויש לך גם אחריות.
קח את זה לתשומת לבך במידה ותחליט ללכת על אחת מה SHUREים.
במה שלא תבחר, תקשיב רק לאוזניים שלך ותסמוך רק עליהן !
במיוחד לאור העובדה שאני לא מבין איך דווקא ה E3c מצאו חן בעינייך יותר מכל השאר
התחדשתי. אבל קצת רקע למה שעבר עליי-
לאחר שיטוט מקיף באינטרנט ומציאת חנויות סטריאו באזור בו אני נמצא, ניגשתי להאזין למספר דגמים.
כל האוזניות חוברו לנגן ipod nano ולצערי נאלצתי להסתפק ברשימת השירים שהחנות העמיסה עליו, ולא מוזיקה שאני הבאתי.
באופן טבעי, או שאולי לא, רציתי כנראה למצוא לא רק את האוזניות שנשמעו לי הכי טוב, אלא גם את אלו שכביכול יתנו לי את העסקה הטובה ביותר- כלומר שיתנו לי את החיסכון המקסימלי ביחסי למחירן בארץ.
לשמחתי, אחרי ההאזנה הראשונה והצגת ההתרשמות הראשונית שלי כאן, נפטרתי מהגישה הזו (אני מקווה), וחזרתי לסבב נוסף
של ההזנה.
האוזניות שלקחתי בסוף הן הדגם שהומלץ על ידי the fox של חברת סנהייזר, משעות בודדות של האזנה שלאחר הקנייה אני יכול להגיד שאני מרוצה עד השמיים.
תודה רבה על ההכוונה.
לאחר שיטוט מקיף באינטרנט ומציאת חנויות סטריאו באזור בו אני נמצא, ניגשתי להאזין למספר דגמים.
כל האוזניות חוברו לנגן ipod nano ולצערי נאלצתי להסתפק ברשימת השירים שהחנות העמיסה עליו, ולא מוזיקה שאני הבאתי.
באופן טבעי, או שאולי לא, רציתי כנראה למצוא לא רק את האוזניות שנשמעו לי הכי טוב, אלא גם את אלו שכביכול יתנו לי את העסקה הטובה ביותר- כלומר שיתנו לי את החיסכון המקסימלי ביחסי למחירן בארץ.
לשמחתי, אחרי ההאזנה הראשונה והצגת ההתרשמות הראשונית שלי כאן, נפטרתי מהגישה הזו (אני מקווה), וחזרתי לסבב נוסף
של ההזנה.
האוזניות שלקחתי בסוף הן הדגם שהומלץ על ידי the fox של חברת סנהייזר, משעות בודדות של האזנה שלאחר הקנייה אני יכול להגיד שאני מרוצה עד השמיים.
תודה רבה על ההכוונה.
- The-Fox
- חבר ותיק

מזל טוב 
אני רואה שהחלטת להפתיע בסוף, אני מבין שקנית את ה 595 ?
בכל מקרה תתחדש, אני שמח לראות שעשית את הצעד הנכון, הקשבת לאוזן ולא למחשבות
תן להן כ 200 שעות ותראה איך הן נשמעות טיפה שונה, ברוב המקרים זה מתבטא לטובה.
נשמח לראות תמונות של הסטאפ כשתחזור לארץ
אני רואה שהחלטת להפתיע בסוף, אני מבין שקנית את ה 595 ?
בכל מקרה תתחדש, אני שמח לראות שעשית את הצעד הנכון, הקשבת לאוזן ולא למחשבות
תן להן כ 200 שעות ותראה איך הן נשמעות טיפה שונה, ברוב המקרים זה מתבטא לטובה.
נשמח לראות תמונות של הסטאפ כשתחזור לארץ