שרשור תגובות: HTC ONE - האחד המוצלח

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
עמית_לגו פותח השרשור
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT
תגובות: 1728
שם מלא: עמית לגו
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #1 

למאמר: HTC ONE - האחד המוצלח

תמונה
הHTC ONE נחת אצלנו לבדיקה כבר לפני זמן רב. לאחר בדיקה מעמיקה הגענו למסקנה הפשוטה שה ONE עושה מה מעבר למה שציפינו ממנו ואף נותן פייט מנצח למתחריו. 

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #2 

עמית - תודה על הביקורת!
שאלה קטנה - הקימור בגב המכשיר לא מפריע כשמנסים להקליד (או סתם ללחוץ) כשהוא מונח על השולחן?
היה לי פעם כיסוי לטלפון שיצר מעין קימור בגב וזה ממש הציק כל פעם שניסיתי להשתמש בטלפון שהיה מונח (מה שקורה לא מעט).

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #3 

Itsik_G כתב:עמית - תודה על הביקורת!
שאלה קטנה - הקימור בגב המכשיר לא מפריע כשמנסים להקליד (או סתם ללחוץ) כשהוא מונח על השולחן?
היה לי פעם כיסוי לטלפון שיצר מעין קימור בגב וזה ממש הציק כל פעם שניסיתי להשתמש בטלפון שהיה מונח (מה שקורה לא מעט).
...
בעיקרון כן. כשלוחצים על צידי המסך (ימין או שמאל), אז המכשיר נוטה לאותו הצד. זה קצת מפריע אבל לא לחלוטין וניתן להתרגל.
אלי חבוש

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #4 

תודה על הסקירה האיכותית. (Y)
נראה שאכן מדובר על מתחרה ראוי ל-S4.

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #5 

(Y) על הסקירה.

לדעתי, אחד הטלפונים היותר מפתיעים באיכותם. כלומר, בדיוק ה- WOW שרוצים לקבל מאפל על כל השקה שלהם - HTC הצליחה לעשות לי את ה- WOW עם הטלפון הזה. אם לא הייתי קונה את ה- S3 חודשים ספורים לפני השקת ה- HTC One, כנראה שבהחלט הייתי קונה אותו. יש לו את החסרון של הסוללה וכרטיס זיכרון, אבל העיצוב שלו חבל על הזמן, לדעתי מנצח אפילו את העיצוב של האייפון. אני מקווה שיוציאו גרסאות משופרות שלו אולי בשנה הבאה ואז אני אחליף. עכשיו מוקדם לעשות זאת (בקושי שנה עם ה- S3).

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #6 

בתור הבעלים הגאה והמרוצה עד הגג של המכשיר הזה, אני חותם בשתי ידיים על הביקורת המצויינת!! (Y) (f) 8)

gamla77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #7 

מכשיר משובח שעם קצת יותר שיווק וקצת פחות "עדר" מסביב כנראה שהיה עוקף את ה S4.
HTC השנה בהחלט השקיעה מאמץ ליצור מוצר מנצח וגם הצליחה.

שתי דברים קטנים שקצת מבאסים למרות של 95% ממשתמשי המכשיר זה לא ישנה אלא יותר למשתמשים שמוציאים מהמכשיר קצת יותר, מחליפי רומים ואוהבי התעסקויות.
1. HTC נועלת את הבוטלואדרים שלה כבר מעל לשנתיים , ולמרות שהיא נותנת את האופציה לפתוח אותם דרך אתר מסודר (HTCDEV) עדין ביצוע פעולות פשוטות יחסית כמו החלפת ריקברי, השגת הרשאות רוט וכו' יותר מסובכים ממכשירי המתחרות. בנוסף בעת רישום וביצוע הפעולה של פתיחת הבוטלואדר HTC מבהירה שהאחריות תבוטל במכשיר. ל HTC מדיניות קצת מגמגמת בנושא עדכוני מערכת ולכן הסיבוך שבעניין קצת מרגיז.
2. המכשיר בעל סוללה פנימית כאמור, ומי שרוצה להחליף אותה שתחלש בעצמו עלול להסתבך שכן המכשיר מבחינה פנימית מאוד מאוד קשה לפירוק ומאוד מסובך . למעשה המכשיר הוגדר כאחד המכשירים הכי קשים ומסובכים לתיקון.
http://www.ifixit.com/Teardown/HTC+One+Teardown/13494/1

עדין , מדובר באחד פיסות החומרה הכי משובחות היום בעולם הסמארטפונים.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #8 

מסכים לגבי התיכון הפנימי הבעייתי מבחינת החלפת סוללה. מצד שני, מקבלים טלפון באיכות בניה של אייפון לפחות, ובכל מקרה שתי רמות מעל כל מכשיר אנדרואיד אחר בערך...

לגבי עדכוני מערכת (כולל שדרוג ה-OS ל-4.2.2 לפני חודשיים בערך, ול-4.3 ממש לפני שבועיים) עד כה הגיעו במהירות מרשימה למדי למכשיר שלי. (Y)
אולי זה בגלל שהמכשיר נרכש באנגליה, אבל בכל אופן אני הייתי מאוד מרוצה משני העדכונים הנ"ל (הם הגיעו over the air מן הסתם, אוטומטית, וההתקנה לא ארוכה מדי ועבדה חלק בשני המקרים, טפו טפו טפו) ;)

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #9 

יש כבר OTA ל-4.3 לדגם הרגיל ולא ל- GPE?

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9065
נתן תודות: 1584 פעמים
קיבל תודות: 1354 פעמים

שליחה #10 

ובהשוואה לגלקסי 4, מה עדיף ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #11 

אישית יצא לי לשחק איתו, אחלה מכשיר... אבל אני עדיין מעדיף סמסונג
מה שכן יש לי עכשיו מגני זכוכית בשבילו אם מישהו מעוניין

עמית_לגו פותח השרשור
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT

שליחה #12 

avihuli כתב:ובהשוואה לגלקסי 4, מה עדיף ?
...
הנה השוואה בין המפרטים http://www.phonearena.com/phones/compar ... /7678,7597
תלך על מה שהתחברת אליו יותר
כל הכתבות שלי
עמית לגו

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78929
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #13 

אני חושב שאנחנו בתקופה מאוד קשה בתחום הסלולר...

אחרי שנגעתי גם באייפון 5s (יש לי אחד כזה), ה-LG G2, הגלקסי נוט 3, ה-HTC One וה-S4 הם כולם מכשירים כל כך טובים שבאמת קשה לבחור.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #14 

אחלה סקירה
תודה
העם דורש..... כל מיני דברים

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #15 

עמית - תודה על הלינק... (Y)
על פניו מבחינת הנתונים היבשים נראה שהגלקסי עדיף:
- משקל נמוך יותר: 130 לעומת 143 גרם
- מסך גדול יותר: 5 לעומת 4.7 אינץ'
- לרעה - פחות צפיפות פיקסלים: 441 לעומת 468
- סוללה חזקה יותר: 2600 לעומת 2300 מיליאמפר
- מעבד 1900 לעומת 1700
- אפשרות לכרטיס זיכרון חיצוני - חשוב בעיני...
- מצלמה טובה יותר 13 מגה לעומת 4 מגה
- וכל השאר פחות או יותר - SAME SAME

אכן בחירה קשה, אבל לפחות הצלחתי לצמצם ל- 2... :wink:
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #16 

avihuli כתב:עמית - תודה על הלינק... (Y)
על פניו מבחינת הנתונים היבשים נראה שהגלקסי עדיף:
- משקל נמוך יותר: 130 לעומת 143 גרם
- מסך גדול יותר: 5 לעומת 4.7 אינץ'
- לרעה - פחות צפיפות פיקסלים: 441 לעומת 468
- סוללה חזקה יותר: 2600 לעומת 2300 מיליאמפר
- מעבד 1900 לעומת 1700
- אפשרות לכרטיס זיכרון חיצוני - חשוב בעיני...
- מצלמה טובה יותר 13 מגה לעומת 4 מגה
- וכל השאר פחות או יותר - SAME SAME

אכן בחירה קשה, אבל לפחות הצלחתי לצמצם ל- 2... :wink:
...
פלסטיק לעומת אלומיניום.
כרטיס זכרון - לא רלוונטי לדעתי, יש דגמי 64 גיגה שעולים כמו הסמסונג 16 גיגה. צריך יותר מ 64 גיגה ?
מצלמה - אין לשוות רק פיקסלים. ה HTC מתהדר ב ultra pixel שזה פיקסלים יותר גדולים לתמיכה יותר טובה בצילומים בתאורה בעייתית.
לטעמי הסמסונג עמוס יותר מידי. ה SENSE הרבה יותר זריז , וצנום מידות.

רמקולים - ה HTC אוכל את הסמסונג בלי מלח. הרמקולים הקדמיים חזקים מאוד. סוף סוף תענוג לעשות שיחות ועידה ב SPEAKER.

גילוי נאות: בעל HTC ONE כבר חצי שנה.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #17 

אבל לכל אחד מהמכשירים האלו יש את היתרונות שלו..

מצלמה , תתעלם מהפקסלים. תסתכל על תמונות , המצלמה של הHTC One לא באמת כזאת מדהימה, היא טובה בLow Light , טובה מאוד אפילו.. אבל היא לא באמת יכולה להתחרות בתנאי תאורה סבירים ומלעה ב5S , בG2 ובS4/Note 3 , פשוט לא .. הייתי קורא לזה Marketing gimmik בדיוק כמו להתדהר בהרבה MP , אז גם קצת במקרה הזה זה BS שיווקי .

כרטיס זכרון, בהחלט רלוונטי ... הגמישות שזה נותן בהחלט צריכה להשקל בחשבון לדעתי , יש לי N7 2013 32GB ,אין לו כרטיס זכרון - אני לא באמת צריך יותר מזה , אבל יש מספיק אנשים עם ספריות מוזיקה של 60GB ומלעה שרוצים לקחת איתם כמה שיותר מזה לדרך , עם הסמסונג אתה פשוט זורק לשם כרטיס זכרון של 64GB ,אולי בעתיד יצאו כרטיסים של 128GB והמכשירים הקיימים יתמכו בהם ,מי יודע ,אבל זה טוב לקבל את הגמישות הזאת במקרה ואתה כן צריך .

אלומניום מול פלסטיק , ברור שהאלומניום מרגיש יוקרתי יותר ,היה לי אייפון 4 הרבה זמן , המתכת בחלק החיצוני פשוט נותנת לך להרגיש שאתה מחזיק פלא הנדסאי , לעומת הפלסטיק המבריק הדבילי של סמסונג שכל מה שהוא עושה זה לתפוס שומן מהיידים שלך , מצד שני יש לאלומניום גם חסרונות .. הוא מוליך חום בצורה מעולה(ועובדה - עושים ממנו קירורים לחומרה) מה שאומר שהOne יתחמם יותר ממה שהוא באמת צריך , הוא לא באמת "עמיד" במבחן הזמן , תפיל את המכשיר על משטח קשיח ותראה סימן יפה וברור על האלומניום ,לעומת פלסטיק ששם הפגיעות לא יראו כל כך.. אישית מאז שקניתי את הN7 מצאתי שSoft Touch פלסטיק הוא פשרה יפה מאוד , יש לו את כל התכונות הטובות של פלסטיק ,אבל מינוס ההרגשה הנחותה של הפלסטיק המבריק כמו זה של סמסונג והG2 האחרון ,גם HTC עשתה זאת עם הOne X וגם הDesire הישנים יותר(ובטח עוד מכשירים שאני לא זוכר) ..

Sense וTouchwizz זה כבר החלטה אישיתש ל כל אחד , הTouchwizz מפוצץ פצ'רים מיותרים , אפלקציות מיותרות כמו S voice שאני מתפלא שסמסונג לא מחקו פשוט מהמכשירים שלהם (במיוחד עם Google Now) וגם המראה לא מדהים עם אייקונים ענקיים , מכוערים וכו' , מצד שני גם Sense לא חף מבעיות .. יצא לי לשחק עם One X של קרוב משפחה שמריץ Sense 5 , הדוג' הכי טובה היא מגירת האפלקציות , אלוהים יודע מי החליט בHTC שצריך לעשות את מגירת האפלקציות כך שהגלילה תהיהי למטה למלעה ולא לצדדים כמו שגוגל הציגה עם ICS , אחרי זה במסך של 4.7" יש רק 3 אפלקציות בכל שורה , כל מה שעובר לי בראש זה "מה לעזאזל הם חשבו לעצמם ? " כל סמארטפון עם מסך של 4" מציג 4 אפלקציות בשורה במגירת האפלקציות ופה אתה מקבל מסך גדול שכזה אבל עם כזה בזבוז של שטח , למה ?

בנוגע לרמקולים ,כן הם צריכים להיות מעולים ,טובים יותר מרוב המכשירים בשוק ,מצד שני לדעתי הם חלק גדול מהבעיה שלו .. הם פשוט מגדילים את שטח המכשיר בצורה כל כך משמעותית , אתה קונה מכשיר עם מסך של 4.7" ,כבשוק יש מכשירים בדיוק באותו גדול שמגיעים עם מסכים של 5" ? הוא פשוט גדול מדי למכשיר של 4.7" , הנה לדוג' הMoto X , וגם הG2 .

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5601

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5543

הMoto X צר יותר ונמוך יותר מהOnne ,כל זה עם אותו גודל מסך ,מצד שני הG2 עם מסך של 5.2" גדול רק במילימטר אחד בגובה ובקצת פחות משניים ברוחב , אתה מקבל מסך גדול בחצי אינץ' שזה המון מבחינת שטח מסך ...

בסופו של דבר זה תלוי בהעדפה אישית של כל אחד ,אני אישית מוצא בOne יותר מדי חסרונות והיתרונות כמו גוף אלומניום איכותי וספיקר טוב לא באמת מפצים על כך ,מצד שני גם את הS4 לא הייתי רוכש, וגם לG2 יש את בעיות התוכנה שלו וה16GB זכרון פנימי ללא אפשרות להרחיב לא באמת עושים לו חסד(אם הוא היה בא עם 32GB כמו הדגמים באמריקה אז אפשר היה להתעלם ,אבל הוא לא נמכר פה עם 32GB אלה עם 16GB שזה דיי בדיחה נכון להיום) אין היום סמארטפון מושלם , אבל בהחלט כל אחד יכול להתאים לעצמו את המשכיר עד כמה שאפשר .
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 13/10/2013 0:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #18 

לינק לוידאו
וגם עוד קצת כאן: לינק לוידאו
וגם עוד קצת כאן: https://www.youtube.com/watch?v=7tBZInwOOds">לינק לוידאו
וגם עוד קצת כאן:
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.

עמית_לגו פותח השרשור
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT

שליחה #19 

HTC שיחררה גרסת זהב למכשיר שלה
מחיר הגרסה הזו 4422$
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2425397,00.asp
כל הכתבות שלי
עמית לגו

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #20 

IamEzio - תודה רבה על התגובה המעמיקה !! (Y)
המצלמה ונושא הרמקולים פחות חשובים בעיניי כי לא יהיה לי בהם יותר מדיי שימוש בשוטף.
מה שחשוב לי זה מכשיר שמרגיש נוח ביד, עובד ומגיב מהר ולא נתקע, סוללה שמחזיקה יום שלם בשימוש סביר של וואטס אפ, מיילים, וגלישה פה ושם.
המעבר יהיה מ- LG P970, כך שבכל מקרה יהיה שיפור לטובה... 8)
כרגע ה- 51% נוטים לכיוון הגלקסי 4.
.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”