את האנדרואידים הסיניים אני מכיר כבר כמה שנים. חלק מהחברות (חלקן אפילו עשו זיופים של חברות מוכרות אחרות עד לא מזמן) עשו את קפיצת המדרגה "לליגה של הגדולים" ומציעות היום כבר מכשירים עצמאיים לגיטימיים לכל דבר.
היום פגשתי ידידה בעבודה שהזמינה כבר שני מכשירי ZOPO C2 מהאתר PandaWill (אחד לה ואחד לבעלה). אחד מהמכשירים הוא הדגם היותר ישן של ה C2 ויש לו רק 4GB שטח אחסון ומעבד מרובע ליבות בתדר 1200MHz והשני משודרג יותר עם 16GB אחסון פנימי ותדר מעבד 1500MHz.
היא מרוצה ממנו מאד (אצלה יש דווקא את החלש יותר) והיא ממש שמחה שהיא העיפה את ה ARC S שהיה לה וקנתה את הנוכחי. עכשיו, מאחר ולי יש XPERIA ARC (אפילו לא ה S) וגם אני פשוט חייב להעיף אותו כי זה כבר סיוט המכשירים האלו של ZOPO דווקא קרצו לי.
ראיתי באתר (שצוין קודם) את המכשיר ZOPO C2 Platinum - מכשיר בצבע לבן (שחור מעט זול יותר)בעל צג 5 אינץ' "גורילה גלס 2) FHD עם מעבד מרובע ליבות 1500MHz ועם 16GB אחסון פנימי וזכרון RAM של 1GB. המחיר כולל משלוח חינם הוא 269 דולר.
בשורה התחתונה - מישהו מכיר את המכשיר הזה? (או מכשיר דומה של זופו כמו ה 980 או ה C3) מביקורות ביוטיוב וברשת קשה לי לקבוע הרבה דברים שמעניינים אותי. האם הוא באמת תומך בתדר 850 כמו שצוין או שרק ב 2100? איך איכות השמע שלו בהאזנה למוסיקה? לכמה שעות המתנה/דיבור אני יכול לצפות ממנו בפועל? איך איכות התמונות/וידאו שמצלמים איתו? האם שווה לרכוש מהאתר הזה או שיש אתרים מומלצים יותר באמינות/משלוח/מחיר/שירות? האם במחיר הזה יש מכשיר עדיף ממנו?
**אני מבין שהמכשיר הוא לא בדיוק שיא איכות הרכיבים וההרכבה שכסף יכול לקנות, אבל מצד שני הוא גם עולה בערך חצי מגלקסי S3 והוא בעל מפרט שעדיף עליו פה ושם בכמה פרמטרים (לפחות על הנייר)..**
תודה רבה לעוזרים
כל פיסת מידע והמלצה תתקבל בברכה
שחר