ZOPO C2 Platinum - לפני הזמנה מסין. (*הגיע. ביקורת בעמוד 5*)

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
את האנדרואידים הסיניים אני מכיר כבר כמה שנים. חלק מהחברות (חלקן אפילו עשו זיופים של חברות מוכרות אחרות עד לא מזמן) עשו את קפיצת המדרגה "לליגה של הגדולים" ומציעות היום כבר מכשירים עצמאיים לגיטימיים לכל דבר.
היום פגשתי ידידה בעבודה שהזמינה כבר שני מכשירי ZOPO C2 מהאתר PandaWill (אחד לה ואחד לבעלה). אחד מהמכשירים הוא הדגם היותר ישן של ה C2 ויש לו רק 4GB שטח אחסון ומעבד מרובע ליבות בתדר 1200MHz והשני משודרג יותר עם 16GB אחסון פנימי ותדר מעבד 1500MHz.
היא מרוצה ממנו מאד (אצלה יש דווקא את החלש יותר) והיא ממש שמחה שהיא העיפה את ה ARC S שהיה לה וקנתה את הנוכחי. עכשיו, מאחר ולי יש XPERIA ARC (אפילו לא ה S) וגם אני פשוט חייב להעיף אותו כי זה כבר סיוט המכשירים האלו של ZOPO דווקא קרצו לי.
ראיתי באתר (שצוין קודם) את המכשיר ZOPO C2 Platinum - מכשיר בצבע לבן (שחור מעט זול יותר)בעל צג 5 אינץ' "גורילה גלס 2) FHD עם מעבד מרובע ליבות 1500MHz ועם 16GB אחסון פנימי וזכרון RAM של 1GB. המחיר כולל משלוח חינם הוא 269 דולר.
בשורה התחתונה - מישהו מכיר את המכשיר הזה? (או מכשיר דומה של זופו כמו ה 980 או ה C3) מביקורות ביוטיוב וברשת קשה לי לקבוע הרבה דברים שמעניינים אותי. האם הוא באמת תומך בתדר 850 כמו שצוין או שרק ב 2100? איך איכות השמע שלו בהאזנה למוסיקה? לכמה שעות המתנה/דיבור אני יכול לצפות ממנו בפועל? איך איכות התמונות/וידאו שמצלמים איתו? האם שווה לרכוש מהאתר הזה או שיש אתרים מומלצים יותר באמינות/משלוח/מחיר/שירות? האם במחיר הזה יש מכשיר עדיף ממנו?

**אני מבין שהמכשיר הוא לא בדיוק שיא איכות הרכיבים וההרכבה שכסף יכול לקנות, אבל מצד שני הוא גם עולה בערך חצי מגלקסי S3 והוא בעל מפרט שעדיף עליו פה ושם בכמה פרמטרים (לפחות על הנייר)..**

תודה רבה לעוזרים (Y)
כל פיסת מידע והמלצה תתקבל בברכה
שחר
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 08/11/2013 17:15, נערך 3 פעמים בסך הכל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

קישור למוצר יעזור מאשר לשלוח אותנו לחפש...
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #3 

מכאן תבוא הישוע....
http://iandroid.co.il/forum/forum140.html
"על החתום...."

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2799
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #4 

מכשיר טוב,
רכשתי 3 כאלה:
2xC2
1xC2 platinum
רכשתי ב etotalk.
חסרונות שמצאתי: למכשיר 2 גרסאות חומרה: a ו- b. לכ"א רום בגרסא אחרת. טרם מצאתי ההבדל ביניהם.
כ"כ מצאתי שבמידה ומופעל בלוטוט בעת הפעלת תדרי דור 3, נסיון ליזום שיחה יוצאת לעיתים מנתק את הסים וגורם לאיבוד רגעי של סיגנל הרשת.
בדור 2 הבעיה לא קיימת.
אינני יודע אם הבעיה בחומרה או בגרסת הרום שיש לי.

אשמח אם תבדוק זאת גם אצל החברה שלך ותדווח כאן.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

Hertz33 , תודה רבה לך ! עברתי קצת על פוסטים שם וקצת קראתי. עושה רושם שפה ושם יש למכשיר קצת באגים ובעיות אבל כמו שראיתי, אנשים שם מצליחים להתגבר על רובם עם כל מיני הגדרות מתקדמות יותר ו/או החלפת לאנצ'ר או רום..
נשמע לי הגיוני, מאחר ועם כל הכבוד ל ZOPO הם לא מתקרבים בכלל ברמת החומרה ותכנה לחברות מובילות (ובטוח שלא ברמת בקרת האיכות)

ביאס אותי לגלות היום שללחצני המגע בתחתית המכשיר אין תאורה (יש כאלה שטוענים שיש להם תאורה אבל היא מאד חלשה עד בלתי נראית כמעט).

בקיצור, מכשיר סביר שדורש מעט פשרות מהמשתמש ברמת הציפיות ממנו ואף דורש קצת התעסקות וכיוונונים כדי להשתמש בו כמו שצריך.

lasik , תודה גם לך על המידע. אני אשתדל כבר מחר לבדוק במכשיר שלה את הנושא הזה..
*בכלל, אבקש ממנה קצת להתעסק בו ולשחק איתו קצת כדי להרגיש אותו ולראות איך הוא מתנהג.
היום סה"כ הוצאתי ממנו שיחה וקצת פתחתי וסגרתי אפליקציות וכל מיני דברים בסיסיים כאלו - הרגיש לי טוב..

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אם אתה מוכן לעלות את התקציב לאזור 500 דולר יש לך כבר מכשירים בליגה אחרת.
כבר עכשיו אפשר לעשות הזמנה מוקדמת לXiaomi Mi3 ולMeizu MX3 באזור 450 דולר שהם מכשירי דגל בכל רמח איבריהם.
http://www.fulcrumall.com/meizu-mx3-51- ... p-264.html
http://www.fulcrumall.com/xiaomi-m3-mi3 ... p-262.html
או שיש לך גם "לוחמים" עכשויים כמו Vivo Xplay (שיש לי :) ) או Lenovo K900.
מכשירים האלה עובדים ישר מהקופסא ללא שום התעסקות.
"על החתום...."

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

אין לי בעיה לעבור את התקציב מעט, אבל מעדיף שלא להתקרב למכשירים באזור של ה 450$ זה כבר נהיה מוגזם.
מה גם שה LENOVO הזה כבר ענק ואני פחות מעוניין (אם כי הוא מכשיר יפה מאד, אין מה להגיד..)
הרעיון המקורי שלי בכלל היה לרכוש את הנקסוס, אבל בארץ ממש חצופים עם המחיר שלו ואין לי חשק/רצון/יכולת להזמין אותו כרגע מחו"ל.
סורי, אני פשוט לא חושב שסמארטפון צריך לעלות כל כך הרבה כסף.
כן, אני אוהב איכות ושמכשירים עובדים פיקס ועושים הכל בידיוק כמו שמצפים מהם, אבל לא מוכן (יכול, פשוט לא רוצה) לשלם על זה הרבה כסף.

התעסקתי קצת היום עם הזופו של הידידה שלי וראיתי שהוא די מתאים לי. גלשתי בו קצת, קצת פייסבוק ויוטיוב וכל מיני כאלה בקטנה.. אין בכלל מה להשוות לחוויה העגומה שאני מקבל ב XPERIA ARC שלי. לא הצלחתי לשחזר את הבאג המדובר בשילוב של הבלוטוס עם שיחה יוצאת. זה עבר אצלה כרגיל.
היום בערב אולי אני אנסה גם לשמוע דרכו מוזיקה באזניות (מאחר וזה גם די חשוב לי..) ואראה איך הוא בזה..
בגדול, אני די סגור עליו. המחיר נראה לי והמכשיר נראה לי בסדר ונותן תמורה הוגנת.

אגב, הצרכים שלי די בסיסיים. הייתי נשאר בכיף עם האקספריה שלי אם הוא רק היה מתפקד כמו שצריך. אני לא משחק משחקים וכאלה..
ראבאק, אפילו האפליקצייה של הבנק שלי בקושי עובדת עליו. שלא לדבר על הזמן שלוקח לו לפתוח וואטסאפ או כל מיני דברים בסיסיים אחרים. הוא כבר לא מחזיק את הדברים העכשוויים. הכל אצלו לאט ותקיעות ופשוט כבר אין לי חשק לזה יותר..

elrom
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #8 

יש לך נקסוס 4 ב 1500 ש"ח עד לבית:

http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HotDeals/ ... 7%99%D7%9D

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4810
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #9 

איך ה GPS אצלה? (מחלה קשה למעבדי MTK - מניסיון :( )

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

jacko-il כתב:אלא הצלחתי לשחזר את הבאג המדובר בשילוב של הבלוטוס עם שיחה יוצאת. זה עבר אצלה כרגיל.
...
האם בדקת בשיחה יוצאת בזמן שהרשת מחוברת לדור השלישי?

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #11 

אלרום, תודה על המידע. הוזילו מעט את המחיר של הנקסוס אני מבין.. הוא עלה כ 1800 לפני מספר ימים כשבדקתי.
נראה, אולי אני אוסיף עוד 500 שקלים וכבר אלך על בטוח מה שנקרא. בלי הרפתקאות והימורים..

לגבי הזופו, אני פוגש את הידידה עוד כשעתיים ויש לנו נסיעה ארוכה יחד. נפעיל את ה WAZE ונראה איך מתפקד ה GPS.

לגבי הבאג עם הבלוטוס - לא יודע במאה אחוז אם זה היה על דור שלישי או שני, אך אם אני זוכר נכון היה את הסימון של ה "H" באייקון של הקליטה, כך שאם אני מבין נכון מדובר בחיבור HSPA כלומר דור 3.
אבדוק גם את זה שוב היום בערב..

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

H זה אומר דור 3.
נסה להתקשר יותר מפעם אחת, ברצף. ראה מה קורה לסיגנל הקליטה בעת יזום השיחה ובסיומה.

חשוב לי להדגיש שעל מנת שהבאג יופיע נדרש שהC2 יהיה מחובר לאוזניית בלוטוט, ולא סתם להדליק הבלוטוט במכשיר

בנושא GPS, למעבדי MTK דווקא יתרון, עליו תקרא כאן:
http://www.gizmochina.com/2012/10/30/ho ... mtk-phone/

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

מצאתי פיתרון לבאג שתיארתי מעלה!
זופו הפיצו עידכון גרסא on the air לגרסא 210813 והיא פותרת את בעיית ניתוק השיחות בעת שיחה יוצאת בדור 3, כשהמכשיר מחובר להתקן בלוטוט.

בשעה טובה!
מוצרים חדשים בהזדמנות!

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

נחמד לשמוע (Y)
אני ממש מתלבט. מצד אחד הזופו הזה קורץ לי. משהו שנובע מסקרנות או משהו בסגנון.. לא רק בגלל המחיר..
מצד שני, ללכת על בטוח עם הנקסוס 4 המוכח והמוכר לכל.. (למרות שהמחיר שלו פה כמעט פי 2 מארה"ב)
lasik, עוד שאלונת (מאחר ולא יצא לי עדיין לבדוק בעצמי בצורה טובה) איך איכות השמע שלו באזניות? האם יוצא לך להשתמש בו למוסיקה?
*עריכה - עוד שאלה: קראתי בלא מעט מקומות תלונות של לקוחות לגבי חיבור בתדר 850. עושה רושם שלהמון משתמשים במכשיר לא מצליח להירשם לחברת התקשורת בתדר הזה וכל הזמן מתנתק. זה נכון?

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #15 

טוב, נראה לי שאני ארד מהזופו.
אחרי שראתי יותר מידי פוסטים של תלונות כאלו ואחרות על בעיות של קליטה וכל מיני קריסות הזויות, החלטתי שזה לא בשבילי. אני כבר רואה את עצמי עומד מתוסכל איתו עם איזה באג מטופש ומנסה להסביר לעצמי למה בידיוק קניתי אותו..
רציתי להזמין את ה NEXUS 4 מ BUY2USA אבל אז נפל לי האסימון שהם לא נותנים עליו בעצם שום אחריות ובמקרה של תקלה נשאר לי רק לתפוס בלמפה.
אז חזרתי בעקרון לנקודת ההתחלה. התלבטות בין נקסוס 4 לגלקסי S3 עם מחירים גבוהים ומעצבנים של הארץ השקרנית הזאת.
למישהו יש סייגים או דעה/עצה נוספת בנושא? רוצה לסוע לקנות את המכשיר בשעה הקרובה לפני הסגירה של החנות (נקסוס 4 ב 1700 ש"ח הגלקסי כמאה ש"ח יקר יותר)
תודה (Y)

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

לפי דעתי לך על S3. יתרונותיו על נקסוס הם מצלמה יותר טובה, סוללה נשלפת, אפשרות הרחבת זכרון. לי זה חשוב בכל אופן.
היתרון היחיד של הנקסוס הוא מהירות קבלת עידכונים.
"על החתום...."

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #17 

מצלמה טובה יותר - לפי מה שקראתי וראיתי אתה צודק. אבל זה לא הבדל של שמיים וארץ..
סוללה נשלפת - נכון. אבל זה באמת יתרון כזה משמעותי שווה להתחשב בו? מה אני מפספס פה? לא ראיתי אי פעם שחברים שלי עם האייפונים מתלוננים על כך שהם לא יכולים להוציא את הסוללה שלהם ביום-יום..
הרחבת הזכרון - אכן יתרון. לי זה פחות חשוב, אני עם כרטיס SD של 16 גיגה בארק S כבר מעל שנה ולא ניצלתי אפילו חצי ממנו וגם זה בהגזמה כי שמתי איזה סרט מטופש עליו.. אצלי סה"כ מותקנות כמה אפליקציות ואולי כמה גיגה של מוסיקה בקטנה שאני מעדכן פה ושם..
הקטע של העדכונים של הנקסוס דווקא לא כזה חשוב לי למען האמת.. לא אכפת לי אם העדכון יגיע אליי היום עוד בעוד שלושה חודשים (אם בכלל) אבל מה שכן שמתי לב אליו משימוש במכשירים מקבילים של חברים הוא שהנקסוס פשוט מתפקד חלק יותר. הכל עובד ונראה שם איכשהו חלק יותר. זו סתם תחושה או שיש בזה משהו מעבר לדמיון שלי?

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

את האמת אתה צודק. לדעתי לא עושים קניה כזאת מהחלטה על המקום.
תגיע לחנות ותבקש לשחק עם שניהם למרות שגם אחרי חצי שעה התעסקות אי אפשר לקבוע מה יהיה לך טוב לשימוש שותף יומיומי.
אני בכלל לאחר שהזמנתי 3 סינים וביטלתי, הלכתי על מכשיר סיני פרימיום שווה ערך לHTC ONE וS4 ואף מתעלה עליהם בכמה פרמטרים.
הזמנתי את Vivo Xplay 32GB לפני חודשיים מסין ואין מרוצה ממני. הכל עובד חלק ועם אפס תקלות.
ואם האחראיות חשוב לך שוב אני חוזר ואומר על מה שאמרתי כאן אין ספור פעמים - אחראיות יבואן רשמי\ פרללי שווה ככליפת שום בארץ.
"על החתום...."

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

אני מאד מרוצה מהזופו.
מאד יציב וממש מרהיב.
הרום שלו בוגר. התלונות היו בתחילה. אנשים התקינו לזופו רומים פיראטים ומצפים ליציבות.

ב- etotalk מספקים stock rom יציב. במידה ויש באג, מאפשרים לך להוריד גרסא עדכנית יותר.
דווקא קריאת המפרט של ה- VIVO אכזב אותי: תמיכה ב- 2100 בלבד בG3.
כל המסביב לא מעניין אם הוא מספק רק תדר אחד בדור השלישי.
מוצרים חדשים בהזדמנות!

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

אחרי חודשיים וקצת עם Vivo אני לא נתקלתי בשום בעיות עם 2100 בלבד כולל נסיעות לצפון הרחוק וגם במקומות מבודדים כמו חוף פלמחים למשל. אף שיחה לא נותקה והאינטרנט תמיד בדור שלישי. אני בסלקום ככה שלא יכול להעיד לגבי חברות אחרות.
אני גם דרך אגב הזמנתי בהתחלה את UMI X3 מPANDAWILL שאמרו שיש במלאי. לאחר שבועיים של משיכה באף עם אמירות" תיכף מגיע למלאי" ביטלתי והזמנתי את הZOPO המדובר מCHINA24 וגם שם לאחר שטענו שיש במלאי אמרו לי "תתאפק עוד כמה ימים" ביטלתי שוב והזמנתי את VIVO. הרכישה הכי טובה שעשיתי בשנה האחרונה.
גם המכשירים הסינים ה"פשוטים" נותנים תמורה נהדרת לכסף בזה אין ספק.
"על החתום...."

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”