בSMART SHARE אני רואה רק מה שנמצא בWINDOWS MEDIA PLAYER במחשב שלי, ואין לי גישה לכונן משותף כפי שהבנתי שאמור להיות. בעקבות כך אני לא יכול לנגן סרטי MKV מהמחשב כי המדייה פלייר לא תומך אותם.
בסוף הסתדרתי אחרי חיפוש קטן בפורום. עכשיו בעיה אחרת... כל הסרטים אני מוריד בטורנט וחלקם מגיעים כבר עם תרגום באנגלית או גרמנית.. בתיקייה של הסרט יש את הסרט וקובץ כתוביות וזה עדיין מנגן את הכתוביות שמגיעות עם הסרט, אפשר לעשות משהו עם זה?
כי במחשב קובץ של הכתוביות עובד.. בטלויזיה זה מנגן עדיין את הכתוביות שכבר בתוך הסרט עצמו
עריכה: גם בסרט בלי כתוביות, אני שם בתיקייה אחת את הסרט (MKV) וכתוביות עם אותו שם רק סיומת SRT וזה לא מזהה שיש כתוביות בכלל.. ובמחשב זה עובד כמובן.
באמת יש בעיה להציג כתוביות בנרו ובפלקס, ולקח לי זמן לעלות על איך לסדר את זה.
תפסיק את השיתוף של התיקיה, תחמק כל קובץ אחר של כתוביות, תשנה את השם של הסרט לכל שם אחר, תעתיק את שם הקובץ של הסרט לכתוביות שאתה רוצה שיוצגו ובנרו תכניס את התיקיה לשיתוף מחדש.
אצלי זה עובד בלי בעיות. גם אם היו לי כמה קבצים של כתוביות באותה התיקיה.
ריענון לא עוזר, לא בנרו ולא בפלקס. ואני רואה כתוביות גם בפלקס וגם בנרו.
אין לי מושג למה זה קורה, הרי קובץ כתוביות ששם הקובץ שלו תואם לשם הסרט הוא זה שאמור להיות מוצג.
אבל אם לדוגמא בחרת תיקיה לשיתוף שכבר היה בה קובץ תרגום באנגלית למשל, ורק אחר כך הכנסת כתוביות בעברית הטלוויזיה עדין תציג את הכתוביות באנגלית גם אם השם של הקובץ לא תואם לשם של הסרט.
אצלי שינוי שם הסרט פתר את הבעיה. ומעכשיו אני פשוט דואג שלפני שאני בוחר תיקיה לשיתוף קובץ הכתוביות שיוצג שם הוא בעברית.
ממש מוזר.. עשיתי מה שאמרת, זה זיהה שיש כתוביות כלשהן, אך זה מראה בהגדרות שהכתוביות מכילות כמה שפות (מ1 עד 8.) ואף אחת מהן לא עברית.. יש רוסית וגרמנית והולנדית ועוד כמה.. אחרי זה ניסיתי להיכנס שוב לסרט וזה שוב לא הראה לי שיש כתוביות בכלל.
מה לעשות? הקובץ כתוביות לא אמור להיות בעייתי והוא אגב עובד מעולה במחשב. הורד מTOREC..
אפשר אולי הסבר על הPLEX? זה ממש מסובך.. עשיתי חשבון MYPLEX והתחברתי אליו בתוכנה שמותקנת על המחשב, עכשיו איך אני יוצר סרבר ותיקיית שיתוף?
הבנתי הכל. עכשיו עובד מצויין.. בנס עליתי על הפתרון: הסרטים שלי יושבים בכונן במחשב בתוך תיקייה של סרטים.. וכל סרט נמצא בתיקייה בנפרד עם קובץ תרגום. בשביל שזה יעבוד גם שם התיקייה שבה יושבים הסרט וקובץ הכתוביות חייב להיות זהה לשם הסרט והכתוביות.