אזעקה לבית
-
spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
שלום,
הגיע הזמן להתקין אזעקה בבית החדש,
מדובר בבית עם שלושה מפלסים, שני חלונות במרתף, 7 חלונות בקומת הכניסה (אחד מהם זה דלת גדולה ברוחב 5 מטר)
ו 8 חלונות בקומה השנייה.
כל הגלאים צריכים להיות אלחוטיים כי לצערי הקבלן לא ביצע התקנה.
על מה הייתם ממליצים?
מהו סדר גודל של מחיר שאני צריך להכין את עצמי אליו?
כל עצה תתקבל בברכה,
תודה
הגיע הזמן להתקין אזעקה בבית החדש,
מדובר בבית עם שלושה מפלסים, שני חלונות במרתף, 7 חלונות בקומת הכניסה (אחד מהם זה דלת גדולה ברוחב 5 מטר)
ו 8 חלונות בקומה השנייה.
כל הגלאים צריכים להיות אלחוטיים כי לצערי הקבלן לא ביצע התקנה.
על מה הייתם ממליצים?
מהו סדר גודל של מחיר שאני צריך להכין את עצמי אליו?
כל עצה תתקבל בברכה,
תודה
שחר
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
ראשית, כדאי לך להתייעץ עם בעל מקצוע בתחום. מערכת אזעקה טובה ואמינה היא לא דבר זול. להערכתי, לפי התיאור שנתת, כ 8000 - 10,000 ש"ח.
שנית, תצטרך לבחור בין הגנה חיצונית (כלומר, זיהוי של גורם מחוץ לבית לפני שבוצעה פריצה בפועל, כלומר, הגלאים בחוץ) לבין הגנה פנימית (שאז כבר חדרו לתוך הבית). אפשר כמובן ביחד, או חלק ככה וחלק ככה, הכל עניין של מחיר.
לדלתות תוכל להשתמש בגלאים מגנטים פשוטים (לא יקרים כל כך).
לחלונות, תלוי בסוג החלון - אפשר להשתמש בגלאי מגנטי כמו של דלת או גלאי וילון או גלאי קרן (פנימיים ו/או חיצוניים). אם יש חלונות באותו גובה ולא רחוקים יותר מדי, אפשר לפעמים להשתמש בגלאי קרן אחד ליותר מחלון אחד.
בתוך הבית משתמשים בגלאי נפח.
אפשרות נוספת היא גלאי נפח חיצוניים אלחוטיים המכסים שטח יחסית גדול ומזהים תנועה של עצמים גדולים אבל הם יקרים (כ 1000 ש"ח לאחד) ובעייתים עם כלבים גדולים.
החברות המובילות הן פימא (למוח) ו Visonic ו bosch לגלאים.
בהצלחה
שנית, תצטרך לבחור בין הגנה חיצונית (כלומר, זיהוי של גורם מחוץ לבית לפני שבוצעה פריצה בפועל, כלומר, הגלאים בחוץ) לבין הגנה פנימית (שאז כבר חדרו לתוך הבית). אפשר כמובן ביחד, או חלק ככה וחלק ככה, הכל עניין של מחיר.
לדלתות תוכל להשתמש בגלאים מגנטים פשוטים (לא יקרים כל כך).
לחלונות, תלוי בסוג החלון - אפשר להשתמש בגלאי מגנטי כמו של דלת או גלאי וילון או גלאי קרן (פנימיים ו/או חיצוניים). אם יש חלונות באותו גובה ולא רחוקים יותר מדי, אפשר לפעמים להשתמש בגלאי קרן אחד ליותר מחלון אחד.
בתוך הבית משתמשים בגלאי נפח.
אפשרות נוספת היא גלאי נפח חיצוניים אלחוטיים המכסים שטח יחסית גדול ומזהים תנועה של עצמים גדולים אבל הם יקרים (כ 1000 ש"ח לאחד) ובעייתים עם כלבים גדולים.
החברות המובילות הן פימא (למוח) ו Visonic ו bosch לגלאים.
בהצלחה
-
spacedude
- חבר מביא חבר

תודה על ההתחיסות אלרום,
קיבלתי הצעת מחיר 11,500 שכוללת גלאים חיצוניים במרתף ובקומת הכניסה, וגלאים פנימיים בקומה השנייה.
כל הגלאיים בכל הבית הם אלחוטיים (17 בערך).
מע' dvr עם 4 מצלמות.
ואינטרקום עם מצלמה ומסך LCD.
המחיר לכוארה נראה זול אבל המתקין לא עשה עלי רושם חיובי כ"כ. אני גם לא יודע מה הוא נותן.
קיבלתי הצעת מחיר 11,500 שכוללת גלאים חיצוניים במרתף ובקומת הכניסה, וגלאים פנימיים בקומה השנייה.
כל הגלאיים בכל הבית הם אלחוטיים (17 בערך).
מע' dvr עם 4 מצלמות.
ואינטרקום עם מצלמה ומסך LCD.
המחיר לכוארה נראה זול אבל המתקין לא עשה עלי רושם חיובי כ"כ. אני גם לא יודע מה הוא נותן.
שחר
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

השאלה היא מה עלות האזעקה, מערכת המצלמות והאינטרקום בנפרד ומאיזה איכות הם.
מערכת dvr עם 8 מצלמות עלתה לי בערך 2700 ש"ח מסין, קרוב לשנתיים ואין בעיות.
אינטרקום עם מצלמה ומסך 7" , גם מסין, עלה משהו כמו 450 ש"ח.
של מי הגלאים ואיזה סוג - נפח או וילון? האם המערכת כוללת חיוג אליך במידה ואתה לא בבית?
אני יכול להמליץ לך על בחור ישר ואמין שלא יסבן אותך.
מערכת dvr עם 8 מצלמות עלתה לי בערך 2700 ש"ח מסין, קרוב לשנתיים ואין בעיות.
אינטרקום עם מצלמה ומסך 7" , גם מסין, עלה משהו כמו 450 ש"ח.
של מי הגלאים ואיזה סוג - נפח או וילון? האם המערכת כוללת חיוג אליך במידה ואתה לא בבית?
אני יכול להמליץ לך על בחור ישר ואמין שלא יסבן אותך.
יש מערוכות אזעקה מסין אלחוטיות שיעלו לך הרבה פחות, ואין בעיה להרכיב אותם לבד, מציע לך לבדוק, ניתן גם להתקין סים ולהתקשר (או לשלוח הודעות) למספר אנשים שמודיע איזה חיישן הופעל
http://www.ebay.com/itm/Wireless-GSM-SI ... 41692a0d2e
זה דוגמה, כמובן שניתן להוסיף חיישנים, גם חיישני עשן, גז וכו
http://www.ebay.com/itm/Wireless-GSM-SI ... 41692a0d2e
זה דוגמה, כמובן שניתן להוסיף חיישנים, גם חיישני עשן, גז וכו
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

זה גם פיתרון, ויכול להיות שטוב, אבל השאלה היא האם אתה סומך על מערכת אזעקה שלמה שעולה כמו שני גלאים אמינים. יש המון דברים שאפשר לקנות בסין, בכיף. גלאי עשן ואזעקה אני לא חושב שכדאי. הגלאים הטובים יקרים גם בחו"ל.
הסיבה למחירים הגבוהים בחול זה בעיקר בגלל רווח גדול של החברות האלה, מוצרי אבטחה קל לתמכר יקר, כי אומרים לאנשים זה אבטחה, באמת אתה רוצה לחסוך פה ? תחלס גלאי תנועה ובטח גלאי של חלון או דלת זה שטויות, עלות הייצר של זה היא מאוד נמוכה, גלאי דלת\חלון זה בכלל שטויות, זה בסך הכל מגנט, בכל מקרה, לפי דעתי בהפרש המחירים כדי לבדוק את זה, אפשר לשים הרבה יותר גלאים במחיר הזה
-
spacedude
- חבר מביא חבר

לי המתקין אמר שהיום לא מתקינים יותר מגנטים בדלתות אלה רק גלאי על החלון.
ברגע שנוגעים בחלון האזעקה מתחילה לפעול.
בתור מנהל רשתות לשעבר אין לי פחד להתקין בעצמי. (במיוחד אם מדובר על גלאים אלחוטיים).
רק שנכון לעכשיו ההבנה שלי באזעקות היא בסיסית ביותר.
ברגע שנוגעים בחלון האזעקה מתחילה לפעול.
בתור מנהל רשתות לשעבר אין לי פחד להתקין בעצמי. (במיוחד אם מדובר על גלאים אלחוטיים).
רק שנכון לעכשיו ההבנה שלי באזעקות היא בסיסית ביותר.
שחר
לא הבנתי למה לא מתקינים על הדלתות, ואם מישהו פורץ את הדלת (שזה מה שקורה לרוב) ? בכל מקרה אפשר גם להוסי, כאלה לחלונות
http://www.ebay.com/itm/Wireless-Vibrat ... 1c3631c424
http://www.ebay.com/itm/Wireless-Vibrat ... 1c3631c424
- iseeyou
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 231
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
- יצירת קשר:
שחר מסכן, שיגעו אותך.
בתור מתקין ו"עוסק בתחום" אני יכול לומר לך במילון אחוז שעדיין מתקינים מגנט בדלת ואפילו זו דרישה של חברות הביטוח!
עכשיו, נתחיל מהקל לקשה:
DVR ומצלמות אבטחה, DVR היום ל-8 מצלמות של חברת PROVISION עם אחריות שנתיים לא צריך לעלות אפילו אצל הייקרנים ביותר יותר מ-2000 ש"ח. הבעיה שיש לך זה שאין הכנות לכבלים אז מנסיוני מצלמות אבטחה לא יהייה לך, פשוט לא איכותי ואמין מערכות אלחוטיות וגם הן יקרות גם לא לתנאי חוץ (רוב המצלמות) וכך או כך הן צריכות חיבור לחשמל שבטח גם זה אין לך בנקודות הרצוייות.
לגבי אזעקה הכל אפשר,
אני אסבי רך בפשטות איך זה עובד:
דבר ראשון מומלץ לעבוד עם פימא ומשדר אלחוטי.
לגבי פנים או חוץ זה שאלה של תקציב. יש גלאי חוץ אלחוטיים אך הם יקרים בסביבות 1000-1500 ש"ח
ניתן לתכנן בצורה זולה יותר אך יעילה גם כן גלאי ווילון על כל חלון מבפנים דבר שיוזיל גל גלאי לסביבות 200-250 ש"ח כך שאם יש 20 חלונות חלונות עלות הגלאים היא בערך 4000 ש"ח.
בכל מקרה אני ממליץ לך להתיעץ עם מתקין מקצועי בעל ניסיון.
לגבי אזעקה סינית אני לא ממליץ - אם יהייה תקלה ופריצה הביטוח תמיד יחפש סיבה לא לשלם ויאשים אותך שהאזעקה אינה תיקנית ולא עברה בדיקה של מכון תקנים ועוד ועוד ועוד.
אני לא מפרסם את עצמי באתר ובפורום הזה בדרך כלל אך הפעם נראה לי שבילבלו אותך יותר מידי.
אם זה בסדר מבחינת מנהלי האתר אני אשמח שתיצור איתי קשר על מנת לעזור לך.
אני ימתין לתגובה ממנהל האתר לפרסום הטלפון או שיעבירו לך או לי את הטלפונים.
בהצלחה בכל דרך שתבחר.
בתור מתקין ו"עוסק בתחום" אני יכול לומר לך במילון אחוז שעדיין מתקינים מגנט בדלת ואפילו זו דרישה של חברות הביטוח!
עכשיו, נתחיל מהקל לקשה:
DVR ומצלמות אבטחה, DVR היום ל-8 מצלמות של חברת PROVISION עם אחריות שנתיים לא צריך לעלות אפילו אצל הייקרנים ביותר יותר מ-2000 ש"ח. הבעיה שיש לך זה שאין הכנות לכבלים אז מנסיוני מצלמות אבטחה לא יהייה לך, פשוט לא איכותי ואמין מערכות אלחוטיות וגם הן יקרות גם לא לתנאי חוץ (רוב המצלמות) וכך או כך הן צריכות חיבור לחשמל שבטח גם זה אין לך בנקודות הרצוייות.
לגבי אזעקה הכל אפשר,
אני אסבי רך בפשטות איך זה עובד:
דבר ראשון מומלץ לעבוד עם פימא ומשדר אלחוטי.
לגבי פנים או חוץ זה שאלה של תקציב. יש גלאי חוץ אלחוטיים אך הם יקרים בסביבות 1000-1500 ש"ח
ניתן לתכנן בצורה זולה יותר אך יעילה גם כן גלאי ווילון על כל חלון מבפנים דבר שיוזיל גל גלאי לסביבות 200-250 ש"ח כך שאם יש 20 חלונות חלונות עלות הגלאים היא בערך 4000 ש"ח.
בכל מקרה אני ממליץ לך להתיעץ עם מתקין מקצועי בעל ניסיון.
לגבי אזעקה סינית אני לא ממליץ - אם יהייה תקלה ופריצה הביטוח תמיד יחפש סיבה לא לשלם ויאשים אותך שהאזעקה אינה תיקנית ולא עברה בדיקה של מכון תקנים ועוד ועוד ועוד.
אני לא מפרסם את עצמי באתר ובפורום הזה בדרך כלל אך הפעם נראה לי שבילבלו אותך יותר מידי.
אם זה בסדר מבחינת מנהלי האתר אני אשמח שתיצור איתי קשר על מנת לעזור לך.
אני ימתין לתגובה ממנהל האתר לפרסום הטלפון או שיעבירו לך או לי את הטלפונים.
בהצלחה בכל דרך שתבחר.