חנויות בחו"ל
המכס הכולל (מע"מ+מס קנייה )על DVD \טלוויזיות הוא 35% מערך המוצר
הכי יקר חוץ משואבי אבק 38%
ועבור המשלוח לפי המשקל והנפח בערך 270-300 דולר עבור 32 אינץ' .
לפני כמה שנים אכלתי אותה בקטן המע"מ+מס קנייה היו 70% מערך המוצר .
הכי יקר חוץ משואבי אבק 38%
ועבור המשלוח לפי המשקל והנפח בערך 270-300 דולר עבור 32 אינץ' .
לפני כמה שנים אכלתי אותה בקטן המע"מ+מס קנייה היו 70% מערך המוצר .
תוותר
קניית מולטיסיסטם הינה חוויה יקרה בארצות הברית.josef_he כתב:אז זה נראה לא ריאלי להזמין מחנות בחו"ל...
אז אם אפשר קצת הרחבה על רעיון השילוח הימי-איך מבצעים וכו וכו
וחוץ מזה מה לגבי עניין שיטת השידור בארה"ב-NTSC? בעצם מה יעזור לי לקנות טלויזיה כזו?...
קל יותר למצוא פלסמות כאן שהן מולטיסיסטם אבל הן יקרות יותר בד"כ.
בגלל שהטלוויזיה היא NTSC, לא תוכל לצפות בה בישראל(בגלל שיטת השידור)
עד כמה שידוע לי הלחצים באוויר לא עושים טוב לפלאזמות .NEW_WAVE כתב:מה עם אירופה יש רעיון או מידע ולא דרך האוויר גם בגלל הנזק העלול להגרם .
אני יכול להמליץ על דגמים ב1/2 מחיר מהארץ .
יש רעיון או מידע לשילוח ולא דרך האוויר גם בגלל הנזק העלול להגרם ....
מצאתי באירופה דגמים ב חצי מחיר מהארץ אבל הסה"כ(מכס+הובלה)
המחיר פחות 2000 ש"ח מהארץ .
חבללללללללל שהמסים בסה"כ 35% ולא 25% אז הפער קרוב ל 5000 ש"ח.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
כמה טיפים בעניין המשלוח דרך הים באמצעות חברות "גישור":
1. בהזמנה של מוצרים כמו טלויזיה מומלץ לשאול את החברה האם היא ערוכה לשלוח דבר כזה (מנסיוני עם חברות כאלה, להביא את המוצר לארץ זה החלק הקל - לוגיסטיקה פנים ארצית זה החלק הבעייתי)
2. מומלץ לדבר עם החברה לפני שהמוצר מגיע אליהם ולהסביר להם מה יש שם וכמה זה עולה כדי למנוע בדיקות מיותרות שיכולות לכלול בין היתר את פתיחת הארגז.
3. מומלץ בחום שיהיה ביטוח (לפעמים החברות נותנות כיסוי מסוים שכלול במשלוח, ולא תמיד זה מספיק) - עדיף פחות כמה דולרים בכיס מאשר מסך אחד בפח.
בהצלחה.
1. בהזמנה של מוצרים כמו טלויזיה מומלץ לשאול את החברה האם היא ערוכה לשלוח דבר כזה (מנסיוני עם חברות כאלה, להביא את המוצר לארץ זה החלק הקל - לוגיסטיקה פנים ארצית זה החלק הבעייתי)
2. מומלץ לדבר עם החברה לפני שהמוצר מגיע אליהם ולהסביר להם מה יש שם וכמה זה עולה כדי למנוע בדיקות מיותרות שיכולות לכלול בין היתר את פתיחת הארגז.
3. מומלץ בחום שיהיה ביטוח (לפעמים החברות נותנות כיסוי מסוים שכלול במשלוח, ולא תמיד זה מספיק) - עדיף פחות כמה דולרים בכיס מאשר מסך אחד בפח.
בהצלחה.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.