קניתי את הטלוויזיה הזאת לפני שבועיים (32 אינץ) והטכנאי שהיה פה הגדיר לי אותה וחיבר אותה לWIFI שלי ,יכולתי להכנס לאפליקציות שיש שם וכל מה שצריך , אתמול ניסיתי להכנס שוב לאפליקציות וזה לא מוצא לי אותן,לא נותן לי להכנס ליויטוב ולא נותן לי לגלוש באינטרנט.
כתוב שאני צריך להגדיר את הרשת (שוב) , הוא מוצא לי את הWIFI שלי אבל לא נותן לי להגדיר אותו (כתוב שלא נמצא נתב) .
התקשרתי לשירות לקוחות שלהם ובגדול לא ממש עזרו לי , אמרו לי לדבר עם הספקית אינטרנט שלי כדי לפתוח פורטים בנתב (לא יודע איך זה קשור ובמיוחד שזה כבר פעל עם אותו נתב לפני שבועיים).
מישהו יכול לעזור לי בנושא?
תודה
בעיה בטלוויזיה של סוני W654
- avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
באם אתה מחובר אלחוטית, וההגדרה בנתב מוצפנת, בדוק שוב ההגדרות בנתב. יש מצב (בהפסקות חשמל וכ"ו) ההגדרות בנתב משתבשות. (סיסמא וכ"ו).conure כתב:קניתי את הטלוויזיה הזאת לפני שבועיים (32 אינץ) והטכנאי שהיה פה הגדיר לי אותה וחיבר אותה לWIFI שלי ,יכולתי להכנס לאפליקציות שיש שם וכל מה שצריך , אתמול ניסיתי להכנס שוב לאפליקציות וזה לא מוצא לי אותן,לא נותן לי להכנס ליויטוב ולא נותן לי לגלוש באינטרנט.
כתוב שאני צריך להגדיר את הרשת (שוב) , הוא מוצא לי את הWIFI שלי אבל לא נותן לי להגדיר אותו (כתוב שלא נמצא נתב) .
התקשרתי לשירות לקוחות שלהם ובגדול לא ממש עזרו לי , אמרו לי לדבר עם הספקית אינטרנט שלי כדי לפתוח פורטים בנתב (לא יודע איך זה קשור ובמיוחד שזה כבר פעל עם אותו נתב לפני שבועיים).
מישהו יכול לעזור לי בנושא?
תודה...