שלום חברים,
רציתי להמליץ על סדרת אקשן מצוינת שפותחת עונה רביעית. האמת היא, אני מאוד אהבתי את "שתי העונות הראשונות" (הסבר בהמשך) והפרק הראשון בעונה החדשה לחלוטין לא אכזב - אקשן מושקע, הרבה הומור ולחלוטין מהנה.
*** עצוב שב-YES לא השכילו לדעת שלסדרה זו היו עד כה 3 עונות בעוד שב-VOD מצוין שהיו שתי עונות... העונה הראשונה כללה שישה פרקים. האבסורד הוא שאכן היה חיבור בין העונה הראשונה לשנייה.. מוזר
תוכל לפרט במה מדובר ומה הופך אותה לסדרה טובה (אני חייב להיות סלקטיבי עם כמות הסדרות הפסיכית שאני עוקב אחריהם).
...
מרגיש כמו סרט אקשן איכותי שנפרס על פני 10 פרקים (בכל עונה). כל פרק בן 40 דק'. בכל עונה ישנו סיפור מסגרת שבתוכו פועלות הדמויות, כאשר תמיד ישנו עלילת משנה שמספקת זווית נוספת על דמות אחת או יותר. האקשן מאוד מאוד מושקע ואמין - אין דברים שהם מופרכים או יוצאים מהכלל אלא המשחק מאוד אמין. האמת היא שזו בהחלט סדרת ה- PURE ACTION הטובה ביותר שאני נתקלתי בה, ללא שום צל של ספק. לעיתים בלתי צפויה.
אגב, כאמור יש הרבה מאוד אקשן ולעיתים האלימות בהחלט קשה. לא מנסים להתחנף..
העונה הראשונה 6 פרקים בהפקה בריטית, וכמו שנרשם המון אקשן איכותי
מהעונה השנייה יש כבר הפקה אמריקאית מעורבת, כמות אקשן נשארה גדולה מאוד וגם נוספה כמות עצומה של עירום נשי.
ועולים ל-10 פרקים בעונה.
היי
צפיתי בעונה ה-1 ותחילת ה 2 , אכן מהנה
אקשן איכותי , מרגישים את השינוי בעונה ה -2 נראה לי העלו את הדרוג ל R.
שמתם לב שהשחקן ג'ון פורטר או Richard Armitage
קיבל תפקיד משמעותי בטרילוגיית הוביט
ORAGPU כתב:היי
צפיתי בעונה ה-1 ותחילת ה 2 , אכן מהנה
אקשן איכותי , מרגישים את השינוי בעונה ה -2 נראה לי העלו את הדרוג ל R.
שמתם לב שהשחקן ג'ון פורטר או Richard Armitage
קיבל תפקיד משמעותי בטרילוגיית הוביט
שחקן בגובה 1.89 מקבל לשחק גמד
אבל בהחלט קפיצת מדרגה מבחינתו
רק חבל על מה שקרה בתחילת העונה ה 2
...
אכן העונה השנייה "אכזרית" מעט יותר ובעונה השלישית ישנה קפיצת מדרגה נוספת בהיבט הזה. אני בפרק השלישי של העונה הרביעית ואני יכול להגיד שעקומת "עליית המדרגה" מורגשת גם בעונה זו - אקשן איכותי ומושקע מאוד (מרדפי מכוניות, סירות מירוץ ועוד), צילומים מדהימים מכל זווית אפשרית ואפילו זווית ישראלית שממשיכה את שהתחיל בעונה השלישית. בקיצור, כמו שרשמתי - כייף גדול!
יופי של סדרה. הראליזם גבוה והעלילה הגיונית למדי ומעניינת. חיכיתי יותר משנה לעונה הרביעית.
הערום שהתחיל בעונה השניה לא ממש שייך לעלילה וחבל שהוסיפו אותו.
yanivol כתב:יופי של סדרה. הראליזם גבוה והעלילה הגיונית למדי ומעניינת. חיכיתי יותר משנה לעונה הרביעית.
הערום שהתחיל בעונה השניה לא ממש שייך לעלילה וחבל שהוסיפו אותו.
...
העירום אכן לא שייך לעלילה למעט אולי בפרק עם המוסד בעונה השלישית..
חבל או לא שהוסיפו, זה כבר דיון אחר
מישהו מהחברים בפורום החל לראות את הסדרה בעקבות שרשור זה?
רק לשם העדכון - נכון לפרק החמישי של העונה הרביעית, הסדרה לא מאטה את הקצב ועולה על הציפיות: אינספור לוקיישנים, קצב מטורף, מס' דמויות חדשות לצד דמויות שעזבו.... לא ברור לי כל כך איך סדרת פעולה ברמה כל כך גבוהה ובתקציב מנופח, שטה מתחת לרדאר.. מדהים.