איך מנגנים מוזיקה בזון 2 מסטרימר ?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כמעט בכל הרסיברים, זון 2 מקבל אך ורק סיגנל אנלוגי. במילים אחרות, אי אפשר לחלץ סאונד מחיבור HDMI לטובת זון 2.
הפתרון הוא פשוט: חבר את ה-TVIX בכבל סטריאו RCA אדום/לבן סטנדרטי במקביל לחיבור ה-HDMI לטובת הזון 2 (ותוודא שה-INPUT שאליו מחובר ה-TVIX יודע לקבל את הסיגנל מכניסת ה-RCA שבה אתה משתמש עבור החיבור האנלוגי הנ"ל.
הפתרון הוא פשוט: חבר את ה-TVIX בכבל סטריאו RCA אדום/לבן סטנדרטי במקביל לחיבור ה-HDMI לטובת הזון 2 (ותוודא שה-INPUT שאליו מחובר ה-TVIX יודע לקבל את הסיגנל מכניסת ה-RCA שבה אתה משתמש עבור החיבור האנלוגי הנ"ל.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אמרת כמעט - ידוע לך על כאלו שלא?epony כתב:כמעט בכל הרסיברים, זון 2 מקבל אך ורק סיגנל אנלוגי. במילים אחרות, אי אפשר לחלץ סאונד מחיבור HDMI לטובת זון 2.![]()
...
ברסיברים שבחנתי באמת מצויין שיש Zone2 במפרט, אבל טרחתי להציץ בmanuals באתרים השונים וראיתי שבאמת מציינים שבזון 2 אי אפשר לחבר מקור דיגיטלי. מה לגבי מקור רשת?. דווקא קסם לי הרעיון של לחבר זוג רמקולים בחדר שינה לזון2 שדרכם יהיה אפשר לנגן מוזיקה דרך DLNA או לפחות רדיו אינטרני שנמשך מהרשת.
- גולן-מערכות
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
רסיבר צריך הזנה באנלוג בכדי שיוכל לנגן את הסיגנל בזון 2....
האם כל פעם אצטרך לשנות את ההגדרות בסטרימר או שהוא בו"ז מוציא סיגנל גם ל HDMI וגם לאנלוגי ?epony כתב:כמעט בכל הרסיברים, זון 2 מקבל אך ורק סיגנל אנלוגי. במילים אחרות, אי אפשר לחלץ סאונד מחיבור HDMI לטובת זון 2.![]()
הפתרון הוא פשוט: חבר את ה-TVIX בכבל סטריאו RCA אדום/לבן סטנדרטי במקביל לחיבור ה-HDMI לטובת הזון 2 (ותוודא שה-INPUT שאליו מחובר ה-TVIX יודע לקבל את הסיגנל מכניסת ה-RCA שבה אתה משתמש עבור החיבור האנלוגי הנ"ל....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כמעט תמיד גם וגם, מקסימום נדרשת הגדרה חד-פעמית בסטרימר...
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
הרסיברים מהסדרות 1123 וגבוה יותר של פיוניר בוודאות יודעים לנגן מתוך HMC גם לאזור 2 , אני אבדוק לגבי 923 נדמה לי שגם הוא מנגן מהרשת לאזור 2 .אמרת כמעט - ידוע לך על כאלו שלא?
ברסיברים שבחנתי באמת מצויין שיש Zone2 במפרט, אבל טרחתי להציץ בmanuals באתרים השונים וראיתי שבאמת מציינים שבזון 2 אי אפשר לחבר מקור דיגיטלי. מה לגבי מקור רשת?. דווקא קסם לי הרעיון של לחבר זוג רמקולים בחדר שינה לזון2 שדרכם יהיה אפשר לנגן מוזיקה דרך DLNA או לפחות רדיו אינטרני שנמשך מהרשת....
המשמעות של ניגון מתוך ה-HMC ( שזה HOME MEDIA GALERY ) זה שאפשר גם לנגן דרך Air play וגם דרך DLNA כך שיש מלא אופציות נחמדות מאוד.