איך מנגנים מוזיקה בזון 2 מסטרימר ?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1590
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

היי ,
ברסיבר שלי זון 2 הוא סטריאו ( Pioneer 2020)
כיצד אני יכול לנגן ממוזיקה מהסטרימר TVIX שמחובר ב HDMI ?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

כמעט בכל הרסיברים, זון 2 מקבל אך ורק סיגנל אנלוגי. במילים אחרות, אי אפשר לחלץ סאונד מחיבור HDMI לטובת זון 2. :oops:

הפתרון הוא פשוט: חבר את ה-TVIX בכבל סטריאו RCA אדום/לבן סטנדרטי במקביל לחיבור ה-HDMI לטובת הזון 2 (ותוודא שה-INPUT שאליו מחובר ה-TVIX יודע לקבל את הסיגנל מכניסת ה-RCA שבה אתה משתמש עבור החיבור האנלוגי הנ"ל. (i)

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #3 

epony כתב:כמעט בכל הרסיברים, זון 2 מקבל אך ורק סיגנל אנלוגי. במילים אחרות, אי אפשר לחלץ סאונד מחיבור HDMI לטובת זון 2. :oops:
(i)
...
אמרת כמעט - ידוע לך על כאלו שלא?
ברסיברים שבחנתי באמת מצויין שיש Zone2 במפרט, אבל טרחתי להציץ בmanuals באתרים השונים וראיתי שבאמת מציינים שבזון 2 אי אפשר לחבר מקור דיגיטלי. מה לגבי מקור רשת?. דווקא קסם לי הרעיון של לחבר זוג רמקולים בחדר שינה לזון2 שדרכם יהיה אפשר לנגן מוזיקה דרך DLNA או לפחות רדיו אינטרני שנמשך מהרשת.

גולן-מערכות
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

רסיבר צריך הזנה באנלוג בכדי שיוכל לנגן את הסיגנל בזון 2....

alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

epony כתב:כמעט בכל הרסיברים, זון 2 מקבל אך ורק סיגנל אנלוגי. במילים אחרות, אי אפשר לחלץ סאונד מחיבור HDMI לטובת זון 2. :oops:

הפתרון הוא פשוט: חבר את ה-TVIX בכבל סטריאו RCA אדום/לבן סטנדרטי במקביל לחיבור ה-HDMI לטובת הזון 2 (ותוודא שה-INPUT שאליו מחובר ה-TVIX יודע לקבל את הסיגנל מכניסת ה-RCA שבה אתה משתמש עבור החיבור האנלוגי הנ"ל. (i)
...
האם כל פעם אצטרך לשנות את ההגדרות בסטרימר או שהוא בו"ז מוציא סיגנל גם ל HDMI וגם לאנלוגי ?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #6 

כמעט תמיד גם וגם, מקסימום נדרשת הגדרה חד-פעמית בסטרימר...

alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

epony כתב:כמעט תמיד גם וגם, מקסימום נדרשת הגדרה חד-פעמית בסטרימר...
...
באיחור קל , תודה רבה !!!

shigidar
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 434
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #8 

אמרת כמעט - ידוע לך על כאלו שלא?
ברסיברים שבחנתי באמת מצויין שיש Zone2 במפרט, אבל טרחתי להציץ בmanuals באתרים השונים וראיתי שבאמת מציינים שבזון 2 אי אפשר לחבר מקור דיגיטלי. מה לגבי מקור רשת?. דווקא קסם לי הרעיון של לחבר זוג רמקולים בחדר שינה לזון2 שדרכם יהיה אפשר לנגן מוזיקה דרך DLNA או לפחות רדיו אינטרני שנמשך מהרשת.
...
הרסיברים מהסדרות 1123 וגבוה יותר של פיוניר בוודאות יודעים לנגן מתוך HMC גם לאזור 2 , אני אבדוק לגבי 923 נדמה לי שגם הוא מנגן מהרשת לאזור 2 .
המשמעות של ניגון מתוך ה-HMC ( שזה HOME MEDIA GALERY ) זה שאפשר גם לנגן דרך Air play וגם דרך DLNA כך שיש מלא אופציות נחמדות מאוד.
תשמע, תקשיב, תהנה.
חנות המוסיקה של הצפון
www.shigidar.com

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”